Israel

Israel

sâmbătă, 17 mai 2014

Evreii ultra - ortodocși au protest în Ierusalim împotriva vizitei pe care o va face " Papa "

Evreii ultra - ortodocși au protest în Ierusalim împotriva vizitei pe care o va face " Papa "
Sute de evrei ultra - ortodocși au protestat, luni, în Ierusalim, pentru a cere ca Israelul sa mențina controlul asupra locului unde Papa asi va celebra Liturghia.

Locul este sacru pentru evrei, deoarece, se presupune, ca ar fi avut mormantul regelui David, și, de asemenea, Cina cea de Taină a lui Yahshua HaMashiya cu ucenicii Săi.

" In urma modificărilor locale privind status quo-ul al locasului, s-au intamplat lucruri nefaste ", a avertizat unul dintre protestatari, rabinul Avraham Goldstein, care acuză guvernul israelian ca doreste să dea Cenaclul(Locasul mormantului, al Regelui David), Vaticanului.

Templul a fost condus de franciscani din secolul al XIV-lea, care mai târziu au fost expulzați, iar în prezent au loc negocieri între guvernul israelian și autodenumitul Sfântul Scaun al Vaticanului, care vrea să-și recapete controlul asupra locasului.

În timpul vizitei sale la Vatican, care a avut loc in 30 aprilie, președintele Israelului, Shimon Peres, a declarat pentru un ziar italian că a avut loc un compromis asupra Locasului, dar nici un anunț referitor la acest aspect, nu a fost făcut de atunci .

Papa Francisc va organiza prima sa călătorie în Țara Sfântă între 24 și 26 Mai unde ași va celebra Liturghia in Locul unde se presupune ca este Mormantul regelui David. Shalom Israel !!!

Un comentariu:

  1. pacea lui yasua sa va insoteasca foarte putini ,,crestinii"accepta adevarul am vazut acest lucru si in adunarea in care merg eu eu cred ca doar cei alesi pot sa primasca adevarul m -a mhnit acest lucru doresc ca yasua sa le descopere adevarul si lor ma rog pentru ei halleluyah

    RăspundețiȘtergere

Atunci si cei ce se tem de Yahweh au vorbit adesea unul cu altul; Yahweh a luat aminte la lucrul acesta si a ascultat; si o carte de aducere aminte a fost scrisa inaintea Lui, pentru cei ce se tem de Yahweh si cinstesc Numele Lui.(Maleahi 3)

HalleluYah

HalleluYah Care este originea, însemnătatea şi sensul acestui cuvânt foarte bine cunoscut? HalleluYah este un cuvânt pur ebraic, dar ...