Avansul extremei drepte în EUROPA o îngrijorare pentru evrei

Avansul extremei drepte în EUROPA o îngrijorare pentru evrei
Avansul de extremă dreapta si a partidelor neo-naziste în alegerile pentru Parlamentul European de duminica trecută, ai face pe evreii europeni si chiar pe cei din israel, sa-si aduca aminte de anii trecuti, avand in vedere cele mai recente atacuri asupra poporului evreu, produse in capitala belgiană si franceză ( Bruxelles si Paris ).

Relatiile politice si comerciale proprii, între aceasta " noua Europa " si Israel ar putea fi afectate  în acest moment, când asupra vechiului continent apar umbrele norilor  înfricosători ai trecutului, care încă este relativ recent, si care a dus la cea mai mare tragedie umană înregistrată vreodată în istorie, Holocaustul nazist.
Marie Le Pen
Civilizatia Europeana însăsi, încă nu poate digera progresul incredibil din Franta al extremei dreapta - Frontul National - condus de fiica cunoscutului antisemit si cel care nu recunoaste Holocaustul, Le Pen, prin realizarea de 25 % din totalul voturilor, si intrarea în Parlamentul European a unui element neo-nazist din Germania. Termenul folosit la alegerile Europene de duminica trecută, a fost numit " cutremur politic ", deoarece a adus o schimbare completă în spectrul politic al Europei cu 28 de state.

Partidul Anti - semit "Jobbik" din Ungaria a primit aproape 15 % din voturi în Ungaria, reprezentând 3 locuri în Parlamentul European, în timp ce în Grecia, partidul anti-semit neo-nazist de extremă dreapta " Golden Dawn " a primit aproape 10 % din voturi, astfel a mai trimis alti 3 membri in băncile Parlamentului European.

De asemenea, în Austria si Italia, partidele xenofobe si de extremă dreapta au primit un numar mare de voturi.Unu la sută din voturile nemtilor au mers catre neo-nazistii germani, în timp ce în Anglia, partidul populist, nationalist si de extrema dreapta, UKIP, si-a dublat numărul de voturi, ocupind 24 de locuri în Parlamentul European.
Evreii ucisi in Atentatul Antisemit din Bruxeles
Atacul împotriva evreilor de la Bruxelles arata această schimbare tulburatoare in dreapta radicală, prin uciderea a patru persoane în fata intrării la Muzeul Evreiesc, din inima Europei - Bruxelles, unde au fost ucisi doi cetăteni israelieni.

Pe lângă acest act atroce, condamnat de către o mare parte a conducerii politice europene, a mai fost de asemenea un alt atac în acest weekend împotriva a doi evrei francezi la iesirea dintr-o sinagoga din Paris.

Antisemitismul este într-o crestere alarmantă în Europa, acesta este un fapt cunoscut. Multi evrei din Franta se tem să-si părăsească locuintele pe timp de noapte si toti evreii maghiari asi acoperă capul cu o pălărie, astfel încât să nu fie recunoscuti ca poarta kippa pe cap, care ai identifică ca evrei în stradă.

"Organizatia Liga Anti-defăimare", si-a exprimat temerile cu privire la cresterea antisemitismului în Europa, întărită de rezultatele acestor alegeri : " Nu există nici o îndoială că extremismul politic este în crestere în Europa" - a spus Abraham Foxman, director al Organizatiei, adăugând : " succesul partidelor extremiste atât de dreapta si stânga, nu a fost niciodată bun pentru democratie sau pentru evrei si alte minorităti, tendinta de crestere în Europa, pentru a sprijinii astfel de partide, este un motiv de mare îngrijorare. "

Influenta acestor extremisti, anti - semiti, în Parlamentul European, nu poate fi încă sa fie dezvăluita, dar fără îndoială evreii europenii sunt fortati de zi cu zi, de cazurile anti-semite pentru asi ascunde identitatea, pur si simplu doar pentru că sunt evrei, un continent European, leagănul democratiei, în care fiecare cetătean ar trebui să aibă dreptul de a trăi în pace, libertate si securitate, în conformitate cu principiile inerente în însăsi Constitutia Europei.

Toate acestea sunt, "Împlinirea profetică" prin care Atotputernicul YaHWeH permite ca această situatie să se intample pentru evreii din Europa, ca să le aducă înapoi pe pământul lor, pământul separat de Cel Vesnic pentru a fi locuit de poporul Său ...

În anii '30 si '40 ai secolului trecut, evreii erau " împinsi" cu milioanele în lagărele mortii si exterminarii în Europa. Astăzi la 66 ani de la aceste evenimente, evreii au deja un pământ, o tară, care este a lor, si o cale destinata de mii de ani inspre care sa se indrepte la necaz ... probabil situatia actuală din Europa, ar putea fi foarte bine o impingere necesara pentru a fi realizat planul lui YaHWeH Eylohim cu privire la poporul sau Israel...despre asta vorbesc profetiile Scripturale. Shalom Israel !!!

Comentarii

  1. Aevarat toti evrei trebuie sa vina acasa in israel. sa lase pe toti goii sa ramana cu musulmani care deja au cucerit europa. si noi in israel sa avem tara noastra fara alte origini sa fie tara evreiilor neto

    RăspundețiȘtergere
  2. Just wish to say your article is as astounding. The clarity
    on your put up is simply cool and i can suppose
    you're a professional on this subject. Fine with your permission let me to seize your RSS feed to keep up to date with approaching post. Thanks 1,000,000 and please carry on the enjoyable work.
    Also visit my web page ; vuelos israel

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Atunci si cei ce se tem de Yahweh au vorbit adesea unul cu altul; Yahweh a luat aminte la lucrul acesta si a ascultat; si o carte de aducere aminte a fost scrisa inaintea Lui, pentru cei ce se tem de Yahweh si cinstesc Numele Lui.(Maleahi 3)