Israel

Loading...

joi, 3 aprilie 2014

" Statele Unite se retrag din negocierile de pace "

" Statele Unite se retrag din negocierile de pace "
Decizia secretarului de stat, John Kerry, de a anula o întâlnire cu președintele palestinian Mahmoud Abbas este un indiciu al " nerăbdarii tot mai mare " a administrației Obama cu negocierile de pace care au stagnat, potrivit unui raport al ziarului New York Times.

Ziarul, citeaza un înalt oficial american care a declarat că oficialii americani cred că Israelul și palestinienii trebuie să găsească o modalitate de a ieși din impas prin ei însisi, și ca eforturile lui Kerry au fost epuizate.

Negocierile de pace, care se prăbușesc, par să fi devenit o rută de la anunțul că, Israelul a fost dispus să elibereze peste 400 de prizonieri teroristi palestinieni, și să pună în aplicare o "tacere" prin înghețarea construcțiilor în așezările din Iudeea și Samaria ( West Bank ), în schimbul pentru care Palestinienii sa continue negocierile în 2015, și eliberarea spionului israelian Jonathan Pollard din Statele Unite.

Kerry sa întâlnit cu prim-ministrul Benjamin Netanyahu, de două ori în douasprezece ore, și ar fi dorit să se întoarcă de la Bruxelles pentru a se întâlni cu Abbas.

Dar toate acestea par să se destrame, după ce Abbas a semnat cererea de aderare la cincisprezece tratate și organizații internaționale din cadrul Organizației Națiunilor Unite și alte organizații internaționale, o măsură cu care Președintele palestinian a amenințat în cazul în care negocierile de pace se prăbușesc.

Intenția finală a palestinienilor este aderarea la Curtea Penală Internațională și apoi sa depuna plângerea oficială împotriva Israelului, privind controlul asupra teritoriilor cucerite în Războiul de Șase Zile din 1967.

" Este cu totul prematur pentru a face orice fel de judecată, și chiar orice hotărâre definitivă cu privire la evenimente și cazul în care lucrurile sunt ", a declarat Kerry, ceea ce face clar că el va continua eforturile sale de a pune capăt conflictului prelungit din Orientul Mijlociu. Shalom Israel !!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Atunci si cei ce se tem de Yahweh au vorbit adesea unul cu altul; Yahweh a luat aminte la lucrul acesta si a ascultat; si o carte de aducere aminte a fost scrisa inaintea Lui, pentru cei ce se tem de Yahweh si cinstesc Numele Lui.(Maleahi 3)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...