Liga Arabă a convocat o întâlnire de urgență pentru a aborda negocierile de pace dintre Israel și palestinieni

Ministrii ai Ligii Arabe se vor întâlni în luna aprilie pentru a discuta despre negocierile israeliano-palestiniene
AJN - . Liga Arabă a convocat o întâlnire de urgență a miniștrilor de externe in data de 9 aprilie, pentru a aborda negocierile de pace dintre Israel și palestinieni, care sunt mediate de Statele Unite, Anunțul a fost făcut miercuri, de Nabil al-Arabi, Liga Arabă.

Reuniunea va discuta despre refuzul Israelului de a elibera prizonierii palestinieni, un punct-cheie în cadrul negocierilor ca perspectiva araba, a spus oficialul.

Președintele Autorității Palestiniene, Mahmoud Abbas, a cerut întâlnirea, dupa cum spune Nabil al-Arabi, care a adaugat, de asemenea, " evoluțiile de revizuire a refuzului Israelului de a desfășura a patra rundă de eliberare de prizonieri ".

Ieri târziu, marți, Abbas a spus că a început demersurile pentru a se alătura la diverse agenții ale ONU și la ratificarea tratatelor internaționale, care a înfuriat Israelul și a provocat secretarul de stat al Statelor Unite, John Kerry, la anularea unei vizite la Ramallah.

Anuntul a fost o lovitură pentru eforturile frenetice ale lui Kerry de a soluționa disputa de prizonieri palestinieni, și de a găsi o modalitate de a extinde negocierile de pace fragile, dincolo de un termen limită, 29 aprilie, care se profilează la orizont. sursa: FO

Comentarii