Israel

Israel

joi, 3 aprilie 2014

Liga Arabă a convocat o întâlnire de urgență pentru a aborda negocierile de pace dintre Israel și palestinieni

Ministrii ai Ligii Arabe se vor întâlni în luna aprilie pentru a discuta despre negocierile israeliano-palestiniene
AJN - . Liga Arabă a convocat o întâlnire de urgență a miniștrilor de externe in data de 9 aprilie, pentru a aborda negocierile de pace dintre Israel și palestinieni, care sunt mediate de Statele Unite, Anunțul a fost făcut miercuri, de Nabil al-Arabi, Liga Arabă.

Reuniunea va discuta despre refuzul Israelului de a elibera prizonierii palestinieni, un punct-cheie în cadrul negocierilor ca perspectiva araba, a spus oficialul.

Președintele Autorității Palestiniene, Mahmoud Abbas, a cerut întâlnirea, dupa cum spune Nabil al-Arabi, care a adaugat, de asemenea, " evoluțiile de revizuire a refuzului Israelului de a desfășura a patra rundă de eliberare de prizonieri ".

Ieri târziu, marți, Abbas a spus că a început demersurile pentru a se alătura la diverse agenții ale ONU și la ratificarea tratatelor internaționale, care a înfuriat Israelul și a provocat secretarul de stat al Statelor Unite, John Kerry, la anularea unei vizite la Ramallah.

Anuntul a fost o lovitură pentru eforturile frenetice ale lui Kerry de a soluționa disputa de prizonieri palestinieni, și de a găsi o modalitate de a extinde negocierile de pace fragile, dincolo de un termen limită, 29 aprilie, care se profilează la orizont. sursa: FO

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Atunci si cei ce se tem de Yahweh au vorbit adesea unul cu altul; Yahweh a luat aminte la lucrul acesta si a ascultat; si o carte de aducere aminte a fost scrisa inaintea Lui, pentru cei ce se tem de Yahweh si cinstesc Numele Lui.(Maleahi 3)

HalleluYah

HalleluYah Care este originea, însemnătatea şi sensul acestui cuvânt foarte bine cunoscut? HalleluYah este un cuvânt pur ebraic, dar ...