Israel

Loading...

joi, 3 aprilie 2014

Hamas salută decizia lui Abbas de a rupe dialogul cu Israel

Hamas salută decizia lui Abbas de a rupe dialogul cu Israel
Mișcarea islamistă Hamas, care guverneaza in Gaza, califica aceasta decizie ca " buna, dar târzie " inițiativa președintelui Autorității Palestiniene, Mahmoud Abbas, de a semna cererea de a adera la cincisprezece tratate internationale ca răspuns la decizia Israelului de a nu elibera ultima transa de teroriști palestinieni, dacă negocierile nu continua.

Purtătorul de cuvânt al mișcării teroriste islamice, Ihab al- Ghussien a amintit, totuși, că autoritățile din Gaza asteapta acum ca Abbas sa anunte finalul negocierilor de pace și astfel, de a avansa reconcilierea națională palestiniana.

Liderul Fatah a anunțat decizia sa de a semna instrumentul de aderare la cincisprezece tratate și organizații internaționale.

Ca răspuns la decizia lui Abbas, secretarul de stat al SUA, John Kerry, a anulat călătoria sa in Ramallah și sa întâlnit separat în Ierusalim cu premierul Benjamin Netanayahu, și trimisul palestinian Saeb Erekat.

Hamas și Fatah au devenit facțiuni în anul 2007, după ce într-o lovitură de stat sângeroasa, aceste grupuri islamiste au preluat puterea în Fâșia Gaza. sursa: EFE și Aurora

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Atunci si cei ce se tem de Yahweh au vorbit adesea unul cu altul; Yahweh a luat aminte la lucrul acesta si a ascultat; si o carte de aducere aminte a fost scrisa inaintea Lui, pentru cei ce se tem de Yahweh si cinstesc Numele Lui.(Maleahi 3)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...