Israel

Israel

sâmbătă, 1 martie 2014

" Israelul nu va schimba status quo-ul de pe Muntele Templului "

 Purtătorul de cuvânt al prim-ministrului Netanayahu : " Israelul nu va schimba status quo-ul de pe Muntele Templului "
AJN - . Purtătorul de cuvânt, Mark Regev, a declarat ca statul evreu " nu asi va schimba politica sa cu privire la Muntele Templului . " 

Declarațiile au venit la o zi după dezbaterea din Knesset ( Parlamentul israelian ), privind suveranitatea în aceasta zona de capitala a statului evreu, și care a provocat o agitație în lumea arabă.

Israelul nu asi va schimba politica sa privind Muntele Templului, declaratie venita de la Biroul prim-ministrului, la o zi după ce au avut loc discuții în Knesset ( Parlamentul israelian ), privind suveranitate în aceasta zona de capitala a statului evreu, și care a provocat scandal în lumea arabă.


" Politica statului Israel a fost și va continua să mențină status quo-ul în ceea ce privește Muntele Templului, inclusiv libertatea de intrare în locul sfânt a fiecarui credincios, ", a declarat purtătorul de cuvânt al prim-ministrului Netanyahu, Mark Regev. " Guvernul nu are nici o intenție de asi schimba politicile sale ", a adăugat el.


Declarațiile lui Regev vin dupa ce miercuri, s-a făcut prima dezbatere în Knesset pe suveranitatea israeliană asupra Muntele Templului și restricțiile impuse asupra non-musulmanilor de a intra pe site-ul respectiv. 


Urmârile fiind ca, tineri arabi au protestat aruncând cu pietre și cocktailuri Molotov în poliție, în locul sfânt.

Expresiile purtătorului de cuvânt, pot fi interpretate, ca obiectiv din partea lui Netanayhu, care să calmeze tensiunile cu lumea arabă.


De la Războiul de Șase Zile, Muntele Templului este administrat de Waqf musulman, in declarațiile purtătorului de cuvânt al primului min
istru, sa declarat că se va continua să se respecte acest ordin. Shalom Israel !!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Atunci si cei ce se tem de Yahweh au vorbit adesea unul cu altul; Yahweh a luat aminte la lucrul acesta si a ascultat; si o carte de aducere aminte a fost scrisa inaintea Lui, pentru cei ce se tem de Yahweh si cinstesc Numele Lui.(Maleahi 3)

HalleluYah

HalleluYah Care este originea, însemnătatea şi sensul acestui cuvânt foarte bine cunoscut? HalleluYah este un cuvânt pur ebraic, dar ...