Vaticanul vrea sa administreze Muntele Sionului

Muntele Sionului în mâinile Vaticanului ?
Cu toate acestea au avut loc discuții cu reprezentanți ai guvernului israelian și asa zisul Sfântul Scaun, în scopul de a oferi administrarea muntele Sionului catre Biserica Romano-Catolica, spunând că astfel de cesiune se va face catre Vatican, la scurt timp, înainte de vizita Papei la Ierusalim.

Această decizie este însă, posibil contestata de evrei, prin care, un număr tot mai mare viziteaza mormântul lui David, situat la baza clădirii, care, de asemenea, detine locul numit" camera de sus ", locul unde a avut loc Cina cea de Taină și, de asemenea, coborârea Duhului Sfânt în ziua Cicizecimii.

Vaticanul face presiuni asupra guvernului Israelian pentru transferul administrării, locasului Scriptural, numit muntele Sionului, situat în inima Ierusalimului, prin care doreste ca acesta sa fie " darul " care sa fie oferit Papei Francisc I, în timpul vizitei sale la Ierusalim care va avea loc  în luna Mai.

Dupa ultimul raport, Israelul intră în ultimele etape ale negocierilor, care au condus la atribuirea Muntelui Sionului in mana Imperiului Vatican(Roman). Discuțiile au fost secrete, acestea au avut loc în această săptămână, între orașul Ierusalim, Biroul Primului Ministru, Ministerul Turismului și oficiali ai Vaticanului.

În cadrul întâlnirii, delegația Catolică a presat Israelul să cedeze controlul asupra clădirii în care se află " camera de sus ", în care s-ar fi făcut Cina cea de Taina.
Problema este că sub această cameră este situat tradiționalul " mormant al regelui David, " un loc sacru venerat și vizitat de evrei. Acest lucru este, ca un întreg, este extrem de simbolic pentru orașul sfânt din Ierusalim, și livrarea acestora Vaticanului, pentru mulți israelieni reprezinta o repudiere a creanțelor evreiesti din oraș.

Ca răspuns la observațiile făcute cu privire la aceste negocieri, Municipalitatea din Ierusalim a declarat că va păstra " puterea suverana de bază peste muntele Sionului ".

Mulți Israelieni nu cred că prim-ministrul Netanyahu va dori să-i cedeze Papei, oferindu-i acest " cadou valoros, Muntele Sionului. "

Această ambiție a Vaticanului, este provocatoare, prin faptul că acest spațiu este teritoriul Israelului, și că Israel este în măsură să mențină securitatea locului numit Muntele Sionului.... dar " vulturii " din Vatican au o sete insatiabila ... și nu se uită la mijloacele folosite pentru a-si atinge obiectivele.

Dacă Netanyahu cedeaza Muntele Sionului, Vaticanului, care pentru Israel si istoria Israelului ar fi o trădare, atunci ne punem intrebarea : care va fi schimbul ? sau care este moneda ?.... se doreste oare ca in acest schimb, sa se obtina Construirea Templului al treilea, cu sprijinul si sub protectia Vaticanului ?.... Shalom Israel !!!

Comentarii

  1. Nu mai este mult si Cel ce trebuie sa vina va veni !-Profetiile se implinesc sub ochii nostri.Shalom Israel !

    RăspundețiȘtergere
  2. Harul lui Yahveh, prin Yahsuah haMasya sa fie cu voi cu toti ! HalleluYa ! Apoc.22:21.

    RăspundețiȘtergere
  3. nu vreau sa supar pe nimeni insa mie personal mi se pare o prostie sa cedezi locul respectiv vaticanului loc in care e mormintul regelui david si locul cu cina cea de taina .daca e sa o gindesti putin locul respectiv in care s-a tinut cina cea de taina apartine tuturor desii e pe teritoriu israelian Domnul nostru Isus Hristos nu a venit sau nu ne-a izbavit de pacat doar pe mine ca sunt crestin ortodox (cum sunt eu ) sau pe catolici iar din asta vaticanul vrea sa faca o marca inregistrata .o perioada lunga de timp am locuit in israel si chiar in ierusalim ceea ce facea ca de fiecare data cind aveam ocazia vizitam cetatea ierusalimului sincer va spun acolo simteam si chiar si acum cind ma reintorc in ierusalim in cetate simt vibratia locului nu vad sau nu simt doar piatra care e acolo simt incarcatura spirituala pe cind daca merg in vatican si am mers de atitea si atitea ori nu am simtit absolut nimic .pace si binecuvintare tuturor

    RăspundețiȘtergere
  4. Acestea se fac ca o surpriza pt multi dar nu stiu cum se traduc
    Fara aceste intimplari nu se poate implini profetia venirii lui anticrist sau omul faradelegii din 2Tes 2 ; trebuie sa aiba loc un conflict intre evrei si islamisti apoi sa vina cineva sa garantaze pacea pt putin timp (7 ani )in care anticrist se va aseza in templul al treilea de la ierusalim si va insela pe toti care fac parte din babilonul spiritual modern chiar si pe evrei iar apoi va incepe persecutia asupra celor care nu recunosc pe anticrist si apoi conflictul armaghedonului in plaga 6 si venirea lui Mesia pt a instaura imparatia asa cum spune Daniel 2. 44 Shalom , berehot

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Atunci si cei ce se tem de Yahweh au vorbit adesea unul cu altul; Yahweh a luat aminte la lucrul acesta si a ascultat; si o carte de aducere aminte a fost scrisa inaintea Lui, pentru cei ce se tem de Yahweh si cinstesc Numele Lui.(Maleahi 3)