Israel

Israel

luni, 17 februarie 2014

Creste emigrarea evreilor francezi spre Israel

Peste trei mii de evrei francezi au emigrat în Israel în 2013, o cifră care reprezintă o creștere de șaizeci și trei la sută față de anul precedent.

Economia israeliană este într-o formă mai bună decât a Franței și evrei francezi percep că acestia sunt în mod constant hărțuiti. În 2012, Mohamed Merah, un terorist francez de origine algeriană de 23 ani, a ucis un profesor și trei copii evrei, la intrarea într-o școală evreiască, și în cele din urmă preocupările crescânde privind creșterea anti-semitismului, după creșterea în popularitate a comicului rasist, Dieudonne.

Între timp, Israelul încurajeaza imigrația din franta, oferind beneficii, inclusiv subvenții pentru locuințe și credite pentru cei care traversează Marea Mediterană și sunt încurajați să ia rădăcini în Țara Sfântă.

O! de ar porni din Sion izbavirea lui Israel!… Cand va intoarce YaHWeH inapoi pe prinsii de razboi ai poporului Sau, Iacov se va inveseli, si Israel se va bucura. (Ps.14:7)

Voi aduce inapoi pe prinsii de razboi ai lui Iuda si pe prinsii de razboi ai lui Israel si-i voi aseza iarasi ca odinioara. (Ier.33:7)

De aceea, asa vorbeste YaHWeH Eylohim: "Acum voi aduce inapoi pe prinsii de razboi ai lui Iacov, voi avea mila de toata casa lui Israel si voi fi gelos de Numele Meu cel sfant. (Ezec.39:25)

Caci iata ca in zilele acelea si in vremurile acelea, cand voi aduce inapoi pe prinsii de razboi ai lui Iuda si ai Ierusalimului, (Ioel.3:1)

Voi aduce inapoi pe prinsii de razboi ai poporului Meu, Israel; ei vor zidi iarasi cetatile pustiite si le vor locui, vor sadi vii si le vor bea vinul, vor face gradini si le vor manca roadele. (Amos.9:14)

Malurile acestea vor fi pentru ramasitele casei lui Iuda; acolo vor paste; se vor odihni seara in casele Ascalonului; caci YaHWeH Eylohim al lor nu-i va uita si va aduce inapoi pe prinsii lor de razboi. (Tef.2:7)

In vremea aceea, va voi aduce inapoi; in vremea aceea, va voi strange; caci va voi face o pricina de slava si de lauda intre toate popoarele pamantului, cand voi aduce inapoi pe prinsii vostri de razboi sub ochii vostri, zice YaHWeH." (Tef.3:20) Shalom Israel !!!

Un comentariu:

  1. Da, asa este , evreii se-ntorc acasa in Tara Sfanta . Dar , asteptand si grabind venirea zilei lui YHWH , cu totii trebuie sa spunem STOP unei mari inselatorii care s-a intins in ultimii ani din Ierusalim peste tot Pamantul . Despre " Lumina Sfanta " este vorba , care nu-i altceva decat un " Foc Strain " . Nu stiu statul Israel ,din ratiuni economice, daca vrea sau nu poate , dar aceasta uraciune trebuie demascata .Sunt oamemi care stiu exact ce se intampla acolo si trebuie sa arate lumii .Eylohim al nostru ne asteapta Sa-i slujim . HALLELUIAH !

    RăspundețiȘtergere

Atunci si cei ce se tem de Yahweh au vorbit adesea unul cu altul; Yahweh a luat aminte la lucrul acesta si a ascultat; si o carte de aducere aminte a fost scrisa inaintea Lui, pentru cei ce se tem de Yahweh si cinstesc Numele Lui.(Maleahi 3)

HalleluYah

HalleluYah Care este originea, însemnătatea şi sensul acestui cuvânt foarte bine cunoscut? HalleluYah este un cuvânt pur ebraic, dar ...