Israel

Loading...

marți, 28 ianuarie 2014

" STATUL ISRAEL este unica GARANȚIE pentru asigurarea viitorului poporului evreu "

Intr-un discurs evocator de "Ziua internațională în memoria victimelor Holocaustului",  în această dimineață, al ambasadorului Israelului la ONU, facut de Ron Prosor la Națiunile Unite din New York, a spus că "statul Israel este singura garanție pentru a asigura viitorul poporului evreu."

Prosor, de asemenea, a exprimat regretul pentru faptul că "au trecut aproape 70 de ani de la Holocaust, si lumea continuă cu ciuma de anti - semitism. Sunt barbati si femei care sunt persecutati din cauza aspectului lor, pentru ceea ce le place de a fi iudei."

De asemenea, el sa referit la cuvintele celebre ale lui Elie Wiesel, laureat al Premiului Nobel, el, de asemenea, supraviețuitor al Holocaustului:. "Cel mai mare dintre toate păcatele este de a păstra tăcerea și indiferența".

Ceremonia de deschidere a fost rostita de Steven Spielberg, de renume mondial și - premiat regizor, cunoscut prin filmul laureat " Lista lui Schindler ", care, de asemenea, face referire la evenimentul Holocaustului cu aceste cuvinte : " Gropile comune nu au nevoie de a fi deschise pentru ca sa actionam."

El a continuat : " Este o mare realizare a speciei noastre, pentru ca mărturiile supraviețuitorilor sa poata sa fie auzite în camerele superioare ale societății."

Schindler, de asemenea, a declarat că Holocaustul rămâne cu noi astăzi și victimele ale genocidului trecut au devenit" profesori ai victimelor recentelor genociduri."

O delegație de 54 de membri a Holocaustului din Israel au vizitat în această dimineață lagărul de concentrare de la Auschwitz - Birkenau, pentru a comemora 69 ani de la eliberarea din lagărul morții de către trupele rusești. Delegația a inclus, de asemenea, zeci de supraviețuitori ai Holocaustului, precum și de alte personaje renumite israelite.

Membrii delegației au vizitat cazarma deținuților și Muzeul Field din blocul 27, și apoi s-au deplasat la Birkenau, la aproximativ 3 km, pentru a efectua o ceremonie specială. Shalom Israel !!!

2 comentarii:

 1. Evreii chiar și astăzi sînt victime ale naționaliștilor și grupărilor extremiste. Pe considerentul că-s hoții că înșeală ect...Dar cine nu face asta?
  Chiar și cei ce-și zic creștini persecută pe cei ce YHWH ea ales să fie poporul LUI.

  RăspundețiȘtergere
 2. Măi Anonim cînd vorbești de lazar gog mi se întoarce stomakul pe dos . Un papistaș închinator în ziua soarelui care pune Torah sub picioare se închină la DumnezeU (Ii) Și cu urechile mele l-am auzit că în VT nu este nici o promisiune de Mîntuire ...cînd sînt o sumedenie .
  Cine vorbește de RAPIRE ce rapire că a fost de două ori pînă acum
  o dată pe 21 mai 2011 și nu a fost nimeni rapit și o alto dată pe 22 sept același an și tot na fost nimeni rapit...Plus acest prezicere a fost făcută de fratele lui Gog ...frate de credință Harold Camping Un penty-co foarte renumit care a apucat între timp a muri .

  RăspundețiȘtergere

Atunci si cei ce se tem de Yahweh au vorbit adesea unul cu altul; Yahweh a luat aminte la lucrul acesta si a ascultat; si o carte de aducere aminte a fost scrisa inaintea Lui, pentru cei ce se tem de Yahweh si cinstesc Numele Lui.(Maleahi 3)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...