Israel

Loading...

miercuri, 29 ianuarie 2014

Israelul intenționează să distrugă Moscheea Al - Aqsa pentru a construi al treilea Templu

Un oficial israelian a declarat ca regimul din Tel Aviv intenționează să înlocuiască Moschea Al- Aqsa, cu un templu Al-Quds in Ierusalim.

Ministrul Locuințelor și a Construcțiilor, Ariel Uri a cerut vineri construirea a ceea ce el numește " al treilea Templu ", locul sfânt .

Ariel Uri a declarat că primul și al doilea templu au fost distruse de mai mulți ani, apoi al treilea templu trebuie să fie construit acum. " Al - Aqsa este în prezent în locul unde ar trebui sa fie templul ", a spus el.

Al- Aqsa este considerat al treilea loc sfânt în lumea musulmană. Palestinienii au anunțat profanarea acestui plan. Ei spun că este o parte din actualele încercări a regimului israelian pentru a denatura istoria arabă și islamică. Palestinienii spun al-Quds(Ierusalimul) este capitala unui viitor stat palestinian, și că activele sale trebuie să rămână intacte.  Sursa: Press TV 
http://www.youtube.com/watch?v=NKN8G7S-sx8

11 comentarii:

 1. DEclarați de felul acesta se fac de ani de zile ..Este știut că Ysrael are totul pregătit pentru al treilea Templu . După unele studi foarte avansate s-a concluzionat că ..Al treilea templu poate coabita cu moschea musulmană pe același spațiu despărțite doar de un zid.
  Personal nu cred că guvernul ysraelian va face asta ...Doar poate niște fanatici religioși vor fi în stare să arunce în aer moscheia ...Pe lîngă asta moscheia este un obectiv protejat de Unesco
  Doar dacă un cataclism natural sau sabotaj extremist va avea loc poate pune în discuție o eventuală construcție a Templului.

  RăspundețiȘtergere
 2. sincer, nu inteleg din ce secta faceti parte dar inteleg din comentarii ca voi urati si 'purtatorii de kifa' si pe crestini in egala masura. Biblia ne atentioneaza ca 'al treilea Templu' va fi tronul antichristului.

  RăspundețiȘtergere
 3. ps
  iar numele 'Yahweh' folosit in exces dauneaza grav sanatatii mintale (NU este un nume propriu..transliterat 'Sunt Cel ce Sunt', in mozaism este INTERZIS, la fel ca Sabaoth, Elohim sau Adonai) este un atribut al CELUI VESNIC. ps
  nu stiu ce fumati dar imi place...

  RăspundețiȘtergere
 4. Kipah nu o poți găsi nicăeri în Torah ...a nu fi confundată cu turbanul preoțesc. Cît despre folosirea numelor sfinte ...Torah spune clar să folosim Talmudul (Interpretarea rabinică) interzice ..Totuși nu înțeleg de ce uni nu au nici o opreliște în a folosi numele păgînești ...dar au reținere în a chema Adevăratul nume Yahweh.
  Nu sînt în Yudaism deși sînt evreu
  Nu sînt creștin deși cred în Yahshua
  Nu sînt mesianic deși-l aștept pe Mașia lui YsraYah
  Nu sînt sîmbatar deși mă închin în șabat
  Eylohim este Titlu nu nume
  Adonai este Titlu nu nume
  Numele YHWH este numele în care este Mîntuire (Yoil 2 v 32)rom 10 13. deot 28 v 10
  Cît despre mesianici!!! aceștia sînt samariteni secolului 21. se închină și lui Yahweh dar și la dumnezei.(Trinitatea) Mesianici sînt doar niște penty-co de ziua a 7a ci kippah și talith.

  RăspundețiȘtergere
 5. am inteles, vrei sa impaci capra cu varza, desi esti capra la istorie si varza la teologie
  nici macar 'numele Yahweh' nu este original: primul atribut este:
  'bereshit bara Eylohim et hashamayim ve'et arets' (Fc1,1) sa-ti repet ca poate nu ai priceput din prima ca Cel Vesnic NU are un nume ca ion sau gheorghe (sau Titlu) propriu. toate sunt atribute ale divinitatii.

  RăspundețiȘtergere
 6. 'numele YHWH este numele in care este Mantuire(Yoil 2 v 32), 'nume', nu zau?? Dumnezeu nu are nume, vai mah, care 'nume'? Yahweh Nissi, Yahweh Rapha,Yahweh M'kaddesh ori Yahweh Shalom, Yahweh Tsidkenu, Yahweh el Elyon ori Yahweh Rohi? toate sunt atribute.

  RăspundețiȘtergere
 7. În adevăr se vede că ești mesianic din conceptul care-l expui Admit sînt varză la istorie ..pe vremea mea istoria era cam diferită de ceia ce e acum istorie dar...Yhhwen nu este nume???
  este atribut??? Atunci cum D-kul Adonai este nume cînd mi-ai citat shema în varianta mesianică doar ai scchimbat numele cu funcția.
  Oricum trebue să te mai documentezi sursa ta este ce-ți dă internetul ...și acesta are în majoritatea cazurilor gunoi.
  Se vede lucru că nu-l cunoști pe Ștefan care era numit cel mare sau cel bun sau cel viteaz
  Dar numele este todeauna necesar înaintea atributului cînd vrei să definești o persoană
  Așa că Yahweh Rapha = vindecătorul
  Yahweh tsedekenu= Cel înțelept ect au atributul lui Yahweh ...dar atrubutul fără numele persoanei nu are valoare .
  Mai documentează-te din o sursă cît de cît credibilă Internetul și Yeshivah sînt gunoi .

  RăspundețiȘtergere
 8. 'Asa ca Yahweh Rapha=vindecatorul' si 'Se vede lucrul ca nu-l cunosti pe Stefan'
  faci analogii fortate, puteai scrie lafel de bine Silvanus Bogush, Ion sau Vasile, dar varianta corect transliterata este 'Eu sunt cel care Sunt=vindecatorul' sau 'Eu sunt(...)=Domnul ostirilor/Sabaoth' etc.tu vulgarizezi si personalizezi pe Cel Necuprins prin un nume de 'botez' oarecare. Adonai (Domnul meu) tot un atribut este, doar ca e primul..pe linia istorica.

  RăspundețiȘtergere
 9. silvanus: "Atunci cum 'D-kul Adonai...." ????????
  Ai nevoie de un doctor....

  RăspundețiȘtergere
 10. Sigur că am nevoie de doctor ..dar tu practicant al mesianismului cum DIKTONUL poți tu înțelege că un titlu păgîn Adon-ai =Domnul cetăți Ai. este după tine numele Creatorului?
  cînd Domnul meu = adon-ai este păgîn pînă-n măduvă și voi mesianici chemați nume păgîne ...și nu aveți nici o opreliște în al numi pe Creator dumnerzeu : voi îl puneți în rîndul Dumnezeilor
  Încă un lucru școlitule care le ști pe toate ...Mai documentează-te nu prea le ști pe toate cum dai de înțeles și la urma urmei aici se discută de al treilea templu după cîte am înțeles
  Dacă tot vrei școlitule să cunoțti ceva despre nume pot să-ți dau documentație ..Dar după cum se vede tu LE ȘTI PE TOATE așa că nu o să -ți mai răspund .
  Totuși îți mulțumesc pentru publicitate pe gratis.

  RăspundețiȘtergere
 11. Dacă tot ești atît de școlit citește și o Scriptură cît de cît Compatibilă nu te rezema pe cele tradiționale sau pe corupția cornilescu . Dacă nu ai Scriptura Adevărului în romanește ..Tu tot ești școlit fă rost de una în Engleză ...o Scriptură Adevărată chiar îți recomant THE WORD OF YAHWEH. sau o alta care are Adevăr în ea nu una coruptă ca king james ori cornilescu.
  Pentru că mi-ai citat biblia coruptă cornilescu O să-ți citez și eu Scriptura adevărului textul din exod 3 v14-15.
  14. יהוה (YAUE) a zis lui Moise: „Eu sînt יהוה (YAUE).” Şi a adăugat: „Vei răspunde copiilor lui Israel astfel: „Cel ce Se numeşte יהוה (YAUE), m-a trimis la voi.”
  *Exod. 6:3; Ioan 8:58; 2Cor. 1:20; Evr. 13:8; Apoc. 1:4
  15. יהוה (YAUE) a mai zis lui Moise: „Aşa să vorbeşti copiilor lui Israel: „יהוה (YAUE) Atotputernicul părinţilor voştri, יהוה (YAUE) Atotputernicul lui Avraam, יהוה (YAUE) Atotputernicul lui Isaac şi יהוה (YAUE) Atotputernicul lui Iacov, m-a trimis la voi. Acesta este Numele* Meu pentru veşnicie, acesta este Numele Meu din neam în neam.”
  *Ps. 135:13; Osea 12:5

  RăspundețiȘtergere

Atunci si cei ce se tem de Yahweh au vorbit adesea unul cu altul; Yahweh a luat aminte la lucrul acesta si a ascultat; si o carte de aducere aminte a fost scrisa inaintea Lui, pentru cei ce se tem de Yahweh si cinstesc Numele Lui.(Maleahi 3)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...