Israel

Loading...

duminică, 15 decembrie 2013

Kerry : Acordul dintre Israel și palestinieni va fi semnat la sfârșitul lunii aprilie

Secretarul de Stat al Statelor Unite a declarat că Israel și palestinieni continuă a programa realizarea unui acord deplin de pace în Orientul Mijlociu, la sfârșitul lunii aprilie, adăugând că ambele părți sau angajat la negocieri.

 Secretarul de stat al Statelor Unite, John Kerry a declarat ieri că Israelul și palestinienii au un program pentru a ajunge la un acord global de pace în Orientul Mijlociu, la sfârșitul lunii aprilie, și ambele părți au fost de acord cu discuțiile un curs.

Vorbind la sfârșitul celei de a doua vizite în regiune de o săptămână, Kerry a declarat ca cele două părți au discutat un cadru de probleme fundamentale care stau la baza conflictului vechi de decenii și au ajuns la un acord cu privire la statutul final.

" Ambele părți rămân angajate în îndeplinirea obligațiilor de a sta la masă și să negocieze din greu in cele nouă luni care le-am acordat ", a declarat Kerry reporterilor după discuții separate cu liderii israelieni și palestinieni.

" Noi nu vorbim în acest moment cu privire la modificări în calendarul negocierilor ", a spus palestinienilor, pentru atenuarea preocupărilor precum că Israelul dorește să amâne o lansare de eliberare planificată de prizonieri palestinieni până la sfârșitul anului.

Văzută ca o măsură vitală de încredere, Israelul a lansat până în prezent eliberarea a aproximativ jumătate din cei 104 deținuți, care au fost de acord să fie eliberati din închisori în temeiul unui acord garantat cu Kerry în luna iulie, pentru a reînnoi negocierile de pace care au fost congelate timp de trei ani. Shalom Israel !!!

Un comentariu:

  1. Păi în pușcărie hoții se perfecționează...Teroriști la fel, cei ce vor fi eliberați vor fi experți în a arunca în aer pe Ysraeliți și cun ei Filisteni cred că ysrael e de fapt teritoriul lor nu se dau în lături de la orice chiar dacă trebue să se arunce ei însuși în aer. Oricum cei ce ies din o pușcărie Ysraeliteană sînt vaccinați!!!! deci ei vor supravețui doar atît cît ține vaccinul?
    Nu trebue nimeni să se teamă că teroriști eliberați for fi activi.

    RăspundețiȘtergere

Atunci si cei ce se tem de Yahweh au vorbit adesea unul cu altul; Yahweh a luat aminte la lucrul acesta si a ascultat; si o carte de aducere aminte a fost scrisa inaintea Lui, pentru cei ce se tem de Yahweh si cinstesc Numele Lui.(Maleahi 3)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...