Israel

Israel

vineri, 29 noiembrie 2013

Papa Francisc va vizita Israelul în luna mai

Papa Francisc va vizita Israelul în luna mai
Papa Francisc va vizita Israelul, unde va organiza prima sa vizită în Israel în luna mai, potrivit unui raport CNN, citând o sursă oficiala israeliana. Raportul televiziunii din SUA afirmă că Papa va vizita Țara Sfântă pe 25 și 26 mai. 

Canalul 2 de televiziune deasemenea a raportat că Papa Francisc a planificat sa-si îndeplineasca visul vieții sale de a face o vizită în Israel și la Betleem în luna martie.

Canalul 2 a spus că Papa speră ca vizita sa va aduce un mesaj de reconciliere.

Liderul Bisericii Catolice și-a exprimat entuziasmul sau de a vizita Israelul în timpul unei întâlniri care a avut-o cu președintele Knesset-ului (Parlamentului), Yuli Edelstein, la Vatican in septembrie anul trecut.

Edelstein ia spus lui Papa > mi-ar plăcea să vă vedem în curând în Țara Sfântă și să va am ca invitat personal la Knesset. " Voi merge ", a răspuns Papa al Bisericii Catolice.

De asemenea, presedintele, Shimon Peres, la invitat pe Papa să viziteze Israelul.

Un purtator de cuvant al Vaticanului a spus ca Papa Francisc a acceptat invitația foarte bine cu bucurie. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Atunci si cei ce se tem de Yahweh au vorbit adesea unul cu altul; Yahweh a luat aminte la lucrul acesta si a ascultat; si o carte de aducere aminte a fost scrisa inaintea Lui, pentru cei ce se tem de Yahweh si cinstesc Numele Lui.(Maleahi 3)

HalleluYah

HalleluYah Care este originea, însemnătatea şi sensul acestui cuvânt foarte bine cunoscut? HalleluYah este un cuvânt pur ebraic, dar ...