Israel

Israel

joi, 31 octombrie 2013

O explozie uriașă la o bază de rachete în Siria atribuită Israelului

O explozie uriașă la o bază de rachete în Siria atribuită Israelului
Numeroase surse siriene și libaneze spun ca a fost un atac israelian, efectuat de pe Marea Mediterană, prin distrugerea unei baze aeriene siriana, în apropiere de orașul de coastă... Latakia .

Rapoarte neconfirmate mai sugerează că explozia a fost rezultatul unui atac cu rachete din Marea Mediterană .

Numeroase mesaje încărcate de mass-media sociala, sunt acordate Israelului privind responsabilitatea pentru explozie .

Observatorul sirian pentru Drepturile Omului, o organizație cu sediul la Londra, dar care are o rețea extinsă de informatori în domeniu, la fel a raportat o puternica explozie la o bază militară siriană . 

Utilizatorii rețelei Twitter au citat martori oculari, care au spus că explozia a avut loc în apropierea Snobar Jableh .

Populația de coastă din Siria, care include orașele din Tartus, Latakia si Banias, aparține în principal gruparii Alawite și rămâne loiala regimului președintelui sirian Bashar al Assad .
Agenția de știri a guvernului sirian, a raportat că șase avioane israeliene au zburat deasupra spațiului aerian libanez în largul coastei, la nord de Beirut, si respectiv, de la ora 13.40 și 16.00, miercuri, în municipiile Aitaroun Rmeish și Batroûn", potrivit unei declarații din armata libaneză.

"Avioanele inamice au zburat peste diferite regiuni din Liban până în jurul orei 17.05", potrivit Agenției de știri libaneze.

"La 16.00 un avion de recunoaștere israelian a încălcat spațiul aerian libanez asupra orasului Kfar Kela, și a făcut manevre circulare regulate in regiunile Riaq, Baalbeck si Hermel," a adăugat declarația.

Declarația a concluzionat că " avionul inamic a părăsit spațiul aerian libanez la ora 17:05, prin mare, in partea de vest de Naqoura".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Atunci si cei ce se tem de Yahweh au vorbit adesea unul cu altul; Yahweh a luat aminte la lucrul acesta si a ascultat; si o carte de aducere aminte a fost scrisa inaintea Lui, pentru cei ce se tem de Yahweh si cinstesc Numele Lui.(Maleahi 3)

Ierusalim o piatră grea pentru toate popoarele.

"Iata, voi preface Ierusalimul intr-un potir de ametire pentru toate popoarele dimprejur si chiar pentru Iuda, la impresurarea Ierusal...