" Israelul are arme secrete "

" Israelul are arme secrete "
Da, aceasta a fost declarația președintelui israelian Shimon Peres : " Israelul are arme secrete ! "

Forțele Aeriene israeliene sunt considerate ca fiind dintre cele mai bune din lume. Dar Israelul, de asemenea, a tinut secret multe arme, niciodată înainte văzute așa a declarat președintele Israelului .

" Nu toate capacitățile Forțelor Aeriene și Forțelor de Apărare Israeliene sunt la vedere… Cine ne despretuieste și încearca să ne provoace să ia în considerare acest lucru , . ", - A declarat Peres în timpul unei vizite la marea baza aeriană ..Palmachim.

Aceste declarații au fost văzute ca o modalitate de un avertisment subtil adresat dușmanilor regionali, cum ar fi Iranul și aliații săi din Gaza și Liban.
Generalul Benny Gantz, șeful Statului Major al Forțelor de Apărare Israeliene , a coroborat cu declarațiile președintelui, declarând că " suntem pregătiți 365 de zile pe an, de la orice distanță și abordam orice provocare ...Fortele Aeriene sunt parte a sistemului de implicare, in acțiuni defensive și ofensive , și are capabilități tehnologice fantastice ! "

Cu toate acestea, în timp ce nimeni nu pune la îndoială capacitățile militare și tehnologice din Israel, mulți din Israel și din străinătate cred că adevărata " arma secretă " a lui Israel, este nimeni altul decât Atotputernicul Eylohim Însuși.

Și în ciuda neîncrederii multora în Israel, sondajele arată că majoritatea evreilor își pun încrederea în Eylohim, mai degrabă decât în armată și aviație , oricât de puternice ar fi ele ... Shalom !!!

Comentarii

  1. Niciodata nu a fost un razboi atat de periculos care sa ameninte existenta statului Israel ( ma refer la razboaiele "moderne "purtate) Dar !!! Fereasca Elohim sa se ajunga la asa ceva !!! Destinul poporului lui ISraeL , nimeni nu-l poate schimba !!!

    Shma`IsraeL ! Shalom alehem ! Al kulaaam !

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Atunci si cei ce se tem de Yahweh au vorbit adesea unul cu altul; Yahweh a luat aminte la lucrul acesta si a ascultat; si o carte de aducere aminte a fost scrisa inaintea Lui, pentru cei ce se tem de Yahweh si cinstesc Numele Lui.(Maleahi 3)