AL TREILEA TEMPLU DE LA IERUSALIM

PENTRU PRIMA DATA, la sfârșit de aproape 2000 de ani, se pregătesc ofertele pentru construirea Noului Templu de la Ierusalim.

După aproape 2000 de ani de la distrugerea celui de-al Doilea Templu, mai multe organizații evreiești, conduse de "Institutul Templului" au realizat un "test" oficial pentru pregătirea de reinstalare al "jertfei necurmate perpetuu", așa cum este scris in cartea Levitic.

Pentru prima data la sfarsit de aproape 2000 de ani... Aceasta este prima data cand un astfel de eveniment are loc după anul 70 d.Hr. , anul in care Templul a fost distrus de invadatorii romani.

A fost instituita, pentru prima dată în decursul de 2000 de ani, o școală de formare a Chehatiților - evreii care fac parte din seminția preoțească a lui Israel - unde sunt studiate toate implicațiile legate de administrarea serviciului in Templu.

Săptămâna trecută, un grup de Chehatiți s-au reunit la Ierusalim pentru a invata cum sa poarte hainele speciale, create de Institutul Templului in urmă cu câțiva ani, în conformitate cu cerințele biblice și modul de a efectua "sacrificiul perpetuu", așa cum preotul din Levitic efectua cu mulți ani în urmă ...

AL TREILEA TEMPLU
Institutul Templului a făcut numeroase pregătiri pentru reconstruirea celui de-al Treilea Templu de pe Muntele Moria, în Ierusalim, în ciuda opoziției constante a poliției israeliene, care se teme de reacțiile violente a musulmanilor, care domină piata Templului, ocupata în prezent de Moscheea Al Aqsa și Domul Stâncii.

Cu toate acestea, grupul a continuat pregătirile și a început deja construirea bazelor pentru altar, finalizand deja fabricarea lămpilor, a bazinului, a coroanei de aur, și de asemenea, a inițiat proiectele pentru o cameră special rezervata pentru Sinedriu în locul Templului.

Chehatiți au fost activi în pregătirea reconstruirii celui de-al Treilea Templu. In 2007, după mai mult de 1900 de ani, au ​​recitat deja prima binecuvântare preoțească pe Muntele Templului .Shalom !!!

Comentarii

  1. DE asemenea este pregătită și Vaka roșie (care este perfect roșie)care să servească la facerea cenuși sfinte cu care se face Apa de curăție, cu care se face curăția celui întinat prin atingere de lucruri spurcate ...și se curățesc de asemeni lucrurile (uneltele) care se fplosesc la slujbă ect. Este pregătită și peatra unghiulară (corner stone) care va servi ca bază la temelia Templuluiși multe alte lucruri ...

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Atunci si cei ce se tem de Yahweh au vorbit adesea unul cu altul; Yahweh a luat aminte la lucrul acesta si a ascultat; si o carte de aducere aminte a fost scrisa inaintea Lui, pentru cei ce se tem de Yahweh si cinstesc Numele Lui.(Maleahi 3)