Israel

Loading...

joi, 1 august 2013

Homosexualitatea

Homosexualitate
În perspectiva Scripturală – arseno-koites: ce înseamnă cu adevărat aceasta?

Întrebarea: Ce ne spune Tora sau ce are de spus despre homosexualitate?

RĂSPUNS: Tora dă un răspuns clar de la un capăt la celălant:

"Dacă un om se culcă cu un om cum se culcă cineva cu o femeie, amândoi au făcut ceea ce este o urâciune Ei trebuie să fie pedepsiți cu moartea;. Sângele lor va fi asupra capului lor." (Leviticul / Wayyiqra 20:13) Deci pedeapsa cu. . . moartea, nu-i așa?

 Traducători creștini au optat pentru a interpreta un cuvânt grecesc, ARSENO-KOITES, și au folosit cuvântul "efeminat"(afemeiat) sau sintagma pentru cuvîntul "sodomiții". Dar când vezi sensul literal al cuvîntului Sodomit, nu va lăsa nici o îndoială în mintea ta că este vorba despre ceea ce este cu adevărat Homo-sexual..


KJV 1 Corinteni 6:9-10 "Nu știți că cei nedrepți (shunners Torah), nu vor moșteni Împărăția lui (* Elohim) Nu vă înșelați: nici curvarii, nici închinătorii la idoli, nici preacurvarii, nici malahii, nici, hoții, nici cei lacomi, nici bețivii, nici defăimătorii, nici hrăpăreții nu vor moșteni Împărăția lui (Elohim)? "

NIV: "Nu știți că cei nedrepți nu vor moșteni Împărăția lui (* Elohim) Nu vă înșelați: nici curvarii, nici închinătorii la idoli, nici preacurvarii, nici malahii, nici sodomiții, prostituate (aceste două cuvinte sunt în cuvântul grecesc "ARSENO-KOITES"), nici hoții, nici cei lacomi, nici bețivii, nici defăimătorii, nici hrăpăreții nu vor moșteni Împărăția lui (* Elohim). " 1 Corinteni 6:9-10 * "Elohim" se referă la Yahweh, dar traducători au pus cuvântul "Dumnezeu" care este de fapt un Idol

(vezi Ps.96 cu v 5) . Căci* dumnezeii popoarelor, toți sunt nişte idoli, dar** יהוה (YAUE) a creat cerurile.

Cuvântul folosit în 1 Cor. 6:9,10 înseamnă, literal, "koites masculine", comportament identic al sodomiților.  Cred că știți ce sa întâmplat cu orașul Sodoma, și de ce?

Traducătorii au atenuat (chiar înlocuit) acest sens literal, cu ajutorul unui cuvînt mai dulce "efeminat" sau "infractori homosexuali" pentru a transmite ideea mai moale a gravități păcatului.


Cuvântul grecesc de la 1 Cor. 6:9,10 este # 733, ARSENO-KOITES, parțial, pe # 2845, koite

Prima parte a cuvântului, ARSEN, înseamnă baiat - punând, astfel, cele două părți (ARSEN + koite) împreună, vezi este corect definit ca sodomiți, "S" se încheie în ARSENO-KOITES face masculin termenul. Deci nu-i nici o confuzie că este vorba de Băieți care fac sex între ei.(Masculin)


Un pastor gay (sodomit) ar putea să nu reușească să înțeleagă sensul de "păcatul Sodomei", care a fost distrus ca un exemplu pentru noi, cei care vor trăi în acest fel, și el va fi, de asemenea, ignorând avertismentul clar dat de la 1 Cor. 6:9-11.

Traducătorii nu au adus sensul literal pe fondul adevărat folosit de Torah, folosind fie "delincvent sexual" sau "efeminat". Este mult mai clar atunci când te uiți la cuvântul grecesc în sine, pus în contextul pedepsei.

Ei (sodomiții) în mod clar nu vor moșteni împărăția care va veni, dar vor fie aruncați de vii în Yam Esh, iazul de foc.


Barbatii cu bărbați, femei cu animale sunt situații în care ar trebui să fie clare pentru toată lumea că  este ceva greșit, și nu este normal. Multe femei au abandonat "firescul" lor, de a îndeplini funcția lor sexuală stabilită de Creator, Yahweh a stabilit fertilitate pentru barbat și femeie ca stabilească amîndoi o familie compusă din barbat și femeie.

Mulți dintre cei care au pus viața lor sexuală și chiar profesia înaintea relației familiile se încadrează în această gândire. Homosexuali, caută să se simtă normal, încearcă să adopte copii, și uzurpa conceptul de căsătorie stabilit de Creator, apelează la sistemele juridice corupte pentru a declara unirea lor într-o așa zisă căsătorie.

Ei numesc heterosexuali gay (fericiți), ca și în cazul în care acest lucru este o noțiune de normal, sau ceva de dorit - unde ar fi umanitatea (zic ei) fără gay mai exact? Unde ar fi umanitatea fără homosexuali ? Omenirea are nevoie de siguranță(zic ei) aceste grupuri homosexuale, și se pare că guvernele corupte le oferă  premiul(legalizarea).

Toți gay (fericiți) au dorința de a fi acceptați în mod egal, fără a se face diferență. Sau să fie acceptați cu tot comportamentului lor fără nici o consecință pentru ei. Gay ar  trebuie să se întrebe, "de unde am venit?"de unde este acest comportament ? Răspunsul este, desigur,cel arătat de Torah!

Femei cu femei - Ce zici de asta?
Ca tine,de altfel ne-am întrebat despre acest lucru și nu am găsit nimic specific în Levitic / Wayyiqra despre asta - dar să studiem acest aspect !

Ceea ce este adecvat să se ia în considerare, în acest caz, este intenția de Creatorului, atunci când a creat pe bărbat și femeie, după chpul lui.


"Firește analizînd", Având cunoștința lui Yahushua în noi, putem discerne planul Său perfect, dar putem, de asemenea, denatura, cu propriile noastre capricii adevărul lui Yahweh.

Yahweh  a arătat ca păcat acest aspect , dar sa pierdut în traducere, sau voit a fost ignorat ori falsificat. Cum?

   Când a inspirat textul în ebraică, cuvântul pentru "animal" este # 929, BEH-EMAH, și se aplică pentru orice vită, fiară, sau orice entitate vie. Dacă înțelegem punctul general al acestui lucru, atunci ar include creaturile vii de orice fel.

"Nephesh CHA-YIM" este "suflare de viață", însă cuvântul "nephesh" înseamnă, de asemenea sau o entitate, sau un lucru viu. Utilizarea necorespunzătoare a actului sexual, sau orice activitate sexuala care ne-ar putea întina ființa noastră este greșit, cum ar fi prostituția sau prostituarea.


Există multe discuții în Scriptură  care ne avertizează să ne ferim de prostituție, și este în mod evident greșit, dacă cineva practică asta, este păcat...chiar dacă este un act sexual între bărbat și o femeie este tot păcat dacă e în afara căsătoriei.

Orice "ființă vie"  cu care omul ,în cazul acesta o femeie intră în relație sexuală cu un animal, în considerare la cuvîntul din  Lev. 18 și Lev. 20, așa cum vom vedea aici este bine definit:

Lev 18:23-26:"" Să nu ai relatii sexuale cu un animal (Behemoth) și să nu te spurci. O femeie nu trebuie să se spurce cu un animal să aibă relații sexuale cu ea,. Că este o perversiune (fărădelege).

"Să nu vă spurcați cu nici unul din aceste moduri, pentru că acest lucru este modul în care neamurile pe care le voi izgoni dinaintea ta  sau spurcat Chiar și țara a fost spurcată,. Așa că i-am pedepsit pentru păcatele lor, și țara a vomitat afară pe locuitori ei. Dar voi trebuie să păstrați Legile Mele și Poruncile Mele ".

Lev 20:16:"" Dacă o femeie se apropie de un animal (Behemoth) să aibă relații sexuale cu ea, să ucizi și pe femeie și pe vită Ele trebuie să fie pedepsit cu moartea;. Sângele lor va fi asupra capului lor.

Deci, ceea ce este o "perversiune", ar fi pur și simplu orice activitate sexuală care nu este destinată de către Creatorul nostru. În cazul în care toate femeile s-ar deda la perversiuni sau s-ar uni între ele în relați sexuale, Bărbați ar fi frustuați de însăși afecțiunea femeilor lor pentru că ar fi ceva împotriva naturi lor create de Yahweh. Unua  dintre declarațiile lui Șaul ma pune pe înțelesul acestor fărădelegi descrise pentru vremea din urmă:

Rom 1:24-27: "Prin urmare, Elohim le-a lăsat în poftele inimilor lor spurcate pentru a săvîrși necurăția, căci chiar și trupul lor îl spurcă, fiind în  necinste. Căci au schimbat adevărul de Elohim pentru o minciună, și au închinat și au slujit făpturii în locul Creatorului, care este binecuvântat în veci . haleluyah.

Din acest motiv, Elohim ia lăsat în voia unor patimi scârboase; căci femeile lor au schimbat întrebuințarea firească pentru una care este împotriva firii, și în același mod, de asemenea, bărbații au părăsit întrebuințarea firească a femeii, s-au aprins în poftele lor unii pentru alții, bărbații au săvârșit sex parte bărbătească la parte bărbătească lucruri scârboase și au primit în ei înșiși plata cuvenită pentru rătăcirea lor ". Shalom !!!

Un comentariu:

 1. Este clar că Sodomia (homo-sexualitatea) este împotriva Legii lui Yahweh..și este condamnată așa cum spun scripturile la pedeapsa capitală.
  Oricum astăzi societatea modernă chiar creștină acceptă manifestările sexuale interzise de Torah
  Dacă cineva ea atitudine împotriva acerstor anomali este tratat ca unul care are ură și discriminează pe bieți poponari(sodomiți)
  Trebue să fie bine înțeles acest lucru
  de către cei ce încă mai au frică de Cel Prea Înalt...a lua atitudine condamnatoare Împotriva sodomiților este o datorie de onoare a celor ce practică Credința dată sfinților
  Pentru păstrători Poruncilor Lui Yahweh este
  este însăși păstrarea fundamentală a familiei instaurată de Yahweh pe adevăratul principiu
  Barbat și Femeie.
  Atît sodomiții cît și gomoritele...prin practica acestui fel de exhuberație sexuală
  dovedesc a fi posedați demonic..și deci trebue tratați ca atare.

  RăspundețiȘtergere

Atunci si cei ce se tem de Yahweh au vorbit adesea unul cu altul; Yahweh a luat aminte la lucrul acesta si a ascultat; si o carte de aducere aminte a fost scrisa inaintea Lui, pentru cei ce se tem de Yahweh si cinstesc Numele Lui.(Maleahi 3)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...