Nadejdi înșelătoare

Nadejdi înșelătoare
Marea majoritate a celor ce practică creștinismul, protestanții si evanghelicii se rezumă la un verset din romani cap 10 v 9; și chiar frații lor sîmbătarii nu sînt departe de această înșelăciune; Deci să citim versetul : Dacă marturisești deci cu gura ta pe יהושע YAȘUA ca MÎNTUITOR, și daca crezi în inima ta,ca EYLOHIM יהוה Yahweh(Yaue) la înviat din morți; Vei fi mîntuit.

Deci condiția e foarte simplă la prima vedere; Mărturisești cu gura că...și crezi în inima ta ... vei fi mîntuit. Ce simplu!! ...dar nu e chiar așa simplu; Asta e doar nădejdea înșelatoare a celor înșelați, Să o luăm puțin sistematic; Mărturisești cu gura; ce? ..că isus este domn !! isus este domnul, cine este acest domnul ?

Ce ți spune ție numele isus? sigur nimic. Pentru că este nimic. Cel ce este ceva, este cu totul o altă persoană acesta este Fiul celui Prea Inalt, este יהושע Yașua. Marturisesti tu pe יהושע Yașua Fiul lui יהוה  Yahweh(Yaue) ? ori pe pretenderul păgîn, cu nume păgîn, numit isus ?  Ce mărturisești tu cu gura ta? și dacă crezi în inima ta; Ce fel de inima ai tu? Ce ai tu în inima ta? Inima este nespus de înselatoare și desnădăjduit de REA.Cine poate s-o cunoască ? (Ier.17:9)

Cu o inima înșelatoare și rea ..ce fel de credință poți avea în ea? Poate credința din o astfel de inimă să te mîntuiască ? În altă ordine de idei יהושע Yașua are în inima lui Legea lui יהוה Yahweh (Yaue)...Tu o ai?

Vreau să fac voia ta יהוה Yaue (Eylohim), și LEGEA TA este în fundul inimi Mele. (Psalm 40:8)

Este Legea lui יהוה Yahweh(Yaue) în inima ta? dacă nu; te hranești cu o nădejde înșelatoare . Inima care crede cu adevărat, este Inima tăiată împrejur pentru יהוה Yahweh (Yaue)... (Ierem. 4:4)

Iată legămîntul Meu cu ei, zice יהוה Yaue (Eylohim)...Voi scrie Legile mele în inima lor și în mintea lor. (Evr. 10:16)

Ca să poți mărturisi cu gura ta și să ai credința în inimă; e nevoie de o inima nouă; nu una rea sau înșelătoare Va voi da o inima nouă și voi pune în voi un DUH nou;...Voi pune Duhul meu în voi; și vă voi face să păziți Legile Mele și să împliniți poruncile Mele (Ezec. 36:26-27)

A te măguli cu iubirea Creatorului; și ai nesocoti numele, este Fara de Lege . Nădejdea care nu înșeală este ce-a turnată în inimă prin Ruach ha Kodesh (duhul sfînt) caci dragostea este turnată; și aceasta nu înșeală; Dragostea stă în împlinirea poruncilor lui יהוה Yaue (Eylohim) (1Ioan 5:3)

Nădejdea că doar marturisești cu gura și ajungi la mîntuire, este de la Satan. Siguranța adevarată este, cînd omul, practică credința data sfinților o data pentru todeauna (Iuda v. 3)

Cînd păzește Legile; poruncile; rînduelile, atunci Omul poate avea îndrăzneală de a mărturisi și a crede (1Ioan 3:22)

Tot așa și voi; După ce veți face TOT ce vi s-a PORUNCIT; să ziceți; Suntem niște robi netrebnici, Am făcut ce eram datori sa facem (Luca 17:10). Shalom !!!

Comentarii

  1. Traducerea din Septuaginta ni-L descrie pe YAHSHUA ca fiind ISUS in traducere...Nu-i nici o diferenta ..Se stie Ca YAHSHUA este Creator Mantuitor si Mare Preot..Care e problem..El Yahshua a Rascumparat TRUPUL si suflarea de viata ..ce s-a pierdut in Gradina Edenului de Adam si Eva....EL avea viata in sine Insasi....EL a dat-o ca sa o i-a inapoi...Sa ne refaca asa cum am fost la inceput..Ne-a redat Demnitatea de la inceput stricata de cutia Pandorei a lui Lucifer-satan-..YAHSHUA Nu a murit la CRUCE....A murit Fiul Omului..

    RăspundețiȘtergere
  2. În septuagenta ni-l prezintă pe PUTIN ...Tot PUTIN că altfel nu știau bieți greci cum să-i spună...Am un document pe care-l pot da și altora ,este o foto copie a unui fragment autentic din Septuaginta in care Tetragramația este în Hebrew ,e drept în palyo(antic) deci chestia cu Theos = zeus nu prea ține
    Cît despre teologia creștină...E păgînizată pînă in măduvă...Creștinismul = o instituție de închinători la idoli
    În adevăr după cum spunea Yahshua(Yașua) ...Mîntuirea vine de la Yudei (ioan 4 v 22 )
    Yudeii niciodată nu au avut habar cine este isus
    Apostoli nu au cunoscut pe nimeni numit isus
    Ucenicii apostolilor nu li sa propovăduit un personaj numit isus
    Numai Orbirea încăpăținată a dogmei cristo-păgînă se cramponează de emanația greco-păgînă numită isus
    isus nu este Mîntuitor ,pentru-că numele isus ,Yiesus ,isous ect. nu înseamnă Mîntuitor ,înseamnă cal.
    Yașua înseamnă YHWH Mîntuește
    deci Yașua este Mîntuitor
    Acum tu ce accepți originalul Yașua ...ori falsul numit isus

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Atunci si cei ce se tem de Yahweh au vorbit adesea unul cu altul; Yahweh a luat aminte la lucrul acesta si a ascultat; si o carte de aducere aminte a fost scrisa inaintea Lui, pentru cei ce se tem de Yahweh si cinstesc Numele Lui.(Maleahi 3)