Israel

Loading...

marți, 25 iunie 2013

Falsa dragoste

Falsa dragoste
יהושע Yașua a spus: dacă mă iubiți veți păzi poruncile mele (Ioan 14:15).

Acum să vedem șmecheria lui Satan; el vine cu o inspirație foarte dibace și spune :
Vezi noi creștinii trebue să păzim numai poruncile lui יהושע Yașua; nu avem nimic în comum cu vechea Lege; Noi suntem în har și păzim poruncile lui (isus), asta o spune el (șatan) și această șoaptă pare a fi credibilă; de aceia cei mai mulți cred că; יהושע Yașua are alte Legi decît AbbaTatăl.

La (cruce) zice șatan: toate legile au fost răstignite: și șmecheria lui prinde, el arată o cale slobodă (largă) pe care mergi cum vrei și cînd vrei nu mai ești sub obligația de a păzi Legea; trebuie doar să crezi și să fi ca el (șatan). Dar ce spune Iacov? Tu crezi că יהוה Eylohim este unul și bine faci; dar și Dracii cred ...și se-n fioară (Iacov 2:19).

O credință drăcească, fara Lege; Legea = fapte. De fapt credința fără Lege…este Drăcească. Este această credință posibilă pentru mîntuire??? Menționez iarăși Legea = Fapte; Fapte+Credință = Mîntuire.

Varianta credință + nimic, este de fapt = moartea. Nimeni să nu se înșele, să nu se lase înșelat. Dragostea adevărată stă în păzirea poruncilor lui יהוה Yaahweh (Yaue) (1Ioan 5:3).

Șatan în cealantă mîna, vine și spune nu; E de ajuns să-l iubești pe (isus) și să crezi în el și ești mîntuit. Dar ce spune Mîntuitorul? citez: Adevărat, adevărat vă spun; (cuvintele lui יהושע Yașua)că cine ASCULTĂ CUVINTELE MELE și Crede în CEL CE M- A TRIMIS PE MINE, are viață veșnică...(Ioan 5:24).

Este posibil ca să spui iubesc pe יהוה Yahweh(Yaue) dar să ignori Legea Lui, cuvintele lui? Dragoste este ÎMPLINIREA LEGII (Rom.13:10), o dragoste fără Lege e falsă (fără de lege).

Caci Eu n-am vorbit de la MINE ÎNSUMI ...ci ABBA TATĂL care m-a trimis, El însuși mi-a poruncit (Tatăl poruncește Fiului) ce trebue să spun și cum trebue să vorbesc. Și știu că Porunca lui este VIAȚĂ VEȘNICĂ.(Ioan 12:49-50).

Porunca Tatălui este viața veșnică. Dragostea ta este pentru poruncile Tatălui? disprețuești tu pe Tatăl = ABBA care poruncește Fiului (Yașua). Și Fiul păzește porunca Tatalui. (Ioan15:10).

De ce nu vrei să păzești ce Tatăl ți-a poruncit?... și mai vorbești de dragoste. Dragoste care stă în însași păzirea poruncilor Lui. Dacă mi-ași da trupul să fie ars și n-ași avea dragoste... nu folosește la nimic. (1Cor. 13:3) ce fel de dragoste? Care e dragostea ta?

Iubind pe יהוה Yahweh(Yaue) Eylohim al tău ascultînd de glasul lui; și lipindu-te de EL..căci de aceasta atîrnă viața ta...(Deut. 30:20).

Dacă iubește cineva pe tată pe mamă mai mult de cît pe Mine nu este vrednic de Mine(Mat. 10:37).Shalom !!!

Un comentariu:

  1. Al iubi pe ...(isus) în adevăr este al iubi pe deavolul ...Pentru-că el deavolul cu adevărat se ascunde în spatele acestui intrus, emanația păgînismului la care se închină ..tot ce stă sub semnul cruci.Cu adevărat dragostea de YHWH stă în păzirea Poruncilor LUI(1 ion 5 v3)
    În adevăr Mincinoși sînt cei ce zic ,,Îl cunosc,,
    dar nu Păzesc poruncile Lui YHWH (1 ion 2 v4)
    Articolul este extra și vrednic de citit și chiar de urmat.

    RăspundețiȘtergere

Atunci si cei ce se tem de Yahweh au vorbit adesea unul cu altul; Yahweh a luat aminte la lucrul acesta si a ascultat; si o carte de aducere aminte a fost scrisa inaintea Lui, pentru cei ce se tem de Yahweh si cinstesc Numele Lui.(Maleahi 3)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...