Rusia trimite 12 nave de război în Siria!

Ce intenționează Rusia ?
O mișcare considerată agresivă de către autoritățile SUA și Uniunea Europeană, Rusia a trimis cel puțin 12 nave de război pentru a patrula in apele, din apropierea bazei sale navale din Tartous, Siria.

Implementarea pare a fi un avertisment pentru autoritățile Israeliene și împotriva intervenției militare occidentale în războiul civil sângeros în Siria, care a costat viața a peste 80.000 de oameni.

Prezența sporită a Rusiei în regiune -  a început să ridice sprancenele SUA, inca de acum trei luni - este una dintre cele mai mari implementari navale suferite în timpul războiului rece, a declarat Wall Street Journal, joi.

"Este un spectacol de forță si o demonstatie musculara", a declarat un înalt oficial american pentru ziar.

Pregatirea este clara, si este scrisa in Scriptura, in Ezechiel 38 si 39, iata cateva fragmente :
,,Fiul omului, întoarce-te cu faţa spre Gog, din ţara lui Magog, spre domnul Roşului, Meşecului şi Tubalului, şi prooroceşte împotriva lui!

Şi spune: ,Aşa vorbeşte Yahveh Atotputernicul: ,Iată, am necaz pe tine, Gog, domnul Roşului, Meşecului şi Tubalului!

Te voi tîrî, şi-ţi voi pune un cîrlig în fălci; te voi scoate, pe tine şi toată oastea ta, cai şi călăreţi, toţi îmbrăcaţi în chip strălucit, ceată mare de popor, care poartă scut şi pavăză, şi cari toţi mînuiesc sabia;  împreună cu ei voi scoate pe cei din Persia, Etiopia şi Put, toţi cu scut şi coif:

Gomerul cu toate oştile lui, ţara Togarmei, din fundul miază-noaptei, cu toate oştile sale, popoare multe împreună cu tine!

Pregăteşte-te dar, fii gata, tu, şi toată mulţimea adunată în jurul tău! Fii căpetenia lor!

După multe zile, vei fi în fruntea lor; în vremea de apoi, vei merge împotriva ţării, ai cărei locuitori, scăpaţi de sabie, vor fi strînşi dintre mai multe popoare pe munţii lui Israel cari multă vreme fuseseră pustii; dar, fiind scoşi din mijlocul popoarelor, vor fi liniştiţi în locuinţele lor.

Iar tu te vei sui, vei înainta ca o furtună, vei fi ca un nor negru care va acoperi ţara, tu cu toate oştile tale, şi multe popoare cu tine.   Shalom !!!

Comentarii

  1. Pînă vor sări teologi cu argumentele lor tîmpite, să urmărim scenariul acesta . Atunci cînd YHWH a transmis acest mesaj profetului Ezek-yah, Ysra-yah era de vreo 100 de ani în robia Asiriană
    (mă refer la cele 10 seminți) numite Efraim.Deci Efraim era în spațiul geografic cuprins între marea neagră și marea caspică(2 regi 17 v 6 ) nu în actualul ținut numit Israel.Deci prorocia nu se referea la actualul ținut ,ci la locul unde locueau Ysraeliți în acea vreme.Să înțelegem ,fundul miazănoaptei este ținutul cel mai nordic ,deci Togarma cea mai nordică regiunie a rusiei.Gomerul =legiunile islamice,împreună cu persia(iran) și put Lud ,musulmani africani împreună cu Etiopia (Sudan).Rosh=cap ,ori capetenie a acestor fii a lui Yafet ,care vor ataca pe Efraim(america) și Yudah(Israel) cele două toege unite în mîna lui YHWH.Această cualiție rusofono-islamică va fi nimicită cu puterea lui YHWH(zah 9 v 13-14)

    RăspundețiȘtergere
  2. Te voi tîrî, şi-ţi voi pune un cîrlig în fălci; te voi scoate, pe tine şi toată oastea ta, cai şi călăreţi, toţi îmbrăcaţi în chip strălucit, ceată mare de popor, care poartă scut şi pavăză, şi cari toţi mînuiesc sabia; împreună cu ei voi scoate pe cei din Persia, Etiopia şi Put, toţi cu scut şi coif:

    Gomerul cu toate oştile lui, ţara Togarmei, din fundul miază-noaptei, cu toate oştile sale, popoare multe împreună cu tine!

    Pregăteşte-te dar, fii gata, tu, şi toată mulţimea adunată în jurul tău! Fii căpetenia lor!

    După multe zile, vei fi în fruntea lor; în vremea de apoi, vei merge împotriva ţării, ai cărei locuitori, scăpaţi de sabie, vor fi strînşi dintre mai multe popoare pe munţii lui Israel cari multă vreme fuseseră pustii; dar, fiind scoşi din mijlocul popoarelor, vor fi liniştiţi în locuinţele lor.
    Se pare ca avem confirmarea acestei profetii in urmatoarea stire:
    În corpul ruso-ucrainean de voluntari, format pentru a-l ajuta pe preşedintele sirian, Bashar al-Assad, în lupta cu extremiştii, s-au înscris deja câteva mii de persoane, a anunţat iniţiatorul înfiinţării corpului, colonelul în rezervă Serghei Razumovski, care conduce Uniunea Ucraineană a Ofiţerilor fără Adăpost.
    http://romanian.ruvr.ru/2013_05_28/Un-corp-ruso-ucrainean-de-voluntari-va-participa-la-razboiul-din-Siria/
    Cruciada est-europenilor?http://romanian.ruvr.ru/2013_05_30/Cruciada-est-europenilor/

    RăspundețiȘtergere
  3. Asa este,multe se vor pune la cale ca doar Cuvantul se va implinii.
    Cea ce se intampla cu asa zisul sprijin Rusesc de Rachete S-300 de aparare anti-aeriana nu este de fapt decat o manevra Ruseasca de a se plasa pe Teritoriul Siriei.

    Rusii au un singur scop, sa si fie strategic cat mai aproape de Israel, acele Rachete de fapt nu sunt destinate sa apre pe Bashar sau Siria,avind in vedere Profetiile despre Siria arata ca va ajunge o ruina, un morman de piatra, tocmai pentru asta Rusii vor sa si plaseze armele acolo ca dupa ce acel Carlig ai va atrage acolo sa poata avea si aparare si Atac aupra Evreilor,dar Creatorul stim ca le va incurca planurile

    RăspundețiȘtergere
  4. Iata posibilul "carlig" descris de profetia lui Ezekiel(m-am tot gandit ce-ar putea insemna acest carlig,motiv,pricina provocarea marelui urs?)
    Israelul a găsit răspunsul la livrările de rachete ruseşti în Siria
    Ministrul israelian al Apărării, Moshe Ya’alon, a menţionat că sistemele ruseşti de apărare antiaeriană S-300, prevăzute pentru a fi livrate în Siria, încă nu au părăsit teritoriul Rusiei.
    El a declarat că „sper să nu se întâmple acest lucru. Însă dacă ele, să nu dea Dumnezeu, vor fi livrate în Siria, ştim ce avem de făcut”.
    http://romanian.ruvr.ru/2013_05_28/Israelul-a-gasit-raspunsul-la-livrarile-de-rachete-ruseSti-in-Siria/
    http://romanian.ruvr.ru/2013_05_30/Israelul-verifica-informatiile-cu-privire-la-livrarea-de-S-300-in-Siria/

    WOW!!!Această declaraţie facuta de Moshe Ya’alon,Ministrul israelian al Apărării, are valoarea unei declaraţii de război, neoficiale a Israelului către Federaţia Rusă!
    Cunoscand orgoliul "marelui urs" de'a reveni in forta ca actor geopolitic,v-a fi interesant de urmarit evolutia evenimentelor in zona.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Atunci si cei ce se tem de Yahweh au vorbit adesea unul cu altul; Yahweh a luat aminte la lucrul acesta si a ascultat; si o carte de aducere aminte a fost scrisa inaintea Lui, pentru cei ce se tem de Yahweh si cinstesc Numele Lui.(Maleahi 3)