Israel

Loading...

miercuri, 1 mai 2013

Procesul de pace -Papa-Liga Araba-USA-Israel-Palestina

Liga Arabă este dispusa să accepte limitele din 67 privind schimburile de terenuri.
Reuniunea Kerry & Liga Araba
Prim-ministrul Qatarului, Hamad bin Khalifa Al Thani, accepta si promoveaza un acord de pace între Israel și Autoritatea Palestiniană (AP), bazat pe schimbul de teritorii de-a lungul liniilor de armistițiu din anii 67.

 De asemenea, Thani și-a exprimat disponibilitatea de a accepta "modificări minore" in a consemna frontiera. Al Thani a fcaut aceste decalratii, vorbind la Washington, în numele delegației Ligii Arabe, în cadrul reuniunii ce a avut loc cu vice-presedinte al Statelor Unite Joe Biden și secretarul de stat John Kerry.

 În conferința de presă susținută după întâlnire, Kerry a spus: "Am avut o discuție foarte pozitiva și utila, cu rezultate pozitive." Secretarul a lăudat Liga Arabă și rolul său important în determinarea de a aduce pacea în Orientul Mijlociu, în special pentru aprobarea inițiativei Ligii Arabe de a pune capăt conflictului Israeliano-Palestinian".

Kerry, care a vizitat Orientul Mijlociu de trei ori de la preluarea mandatului, a declarat că procesul de pace se va concentra pe managementul de negocieri directe între cele două părți, adăugând că guvernul SUA va continua să se consulte prin întâlniri cu reprezentanți ai Ligii arabe cu privire la problema, deoarece ambele părți sunt de acord că Pacea Israeliano-Palestinian va aduce securitate in zona. Delegația a inclus oficiali de rang înalt din Egipt, Liban, Arabia Saudita, și Autoritatea Palestiniană.

Purtătorii de cuvânt al Departamentului de Stat de la Casa Albă au negat că guvernul intenționează să convoace un summit cu participarea președintelui Barack Obama, primul-ministru Binyamin Netanyahu, președintele AP Mahmoud Abbas și regele Abdullah al Iordaniei. Casa Albă a anunțat că așteaptă delegația Ligii Arabe. De asemenea, a afirmat: "Ne-am angajat sa lucram cu Israelieni și palestinieni pentru a obține o pace durabilă prin negocieri directe."

Cu toate acestea, surse americane au precizat că ideea de a organiza un summit la Washington pentru a începe negocieri directe între cele două părți, încă persistă. Ei au spus că Kerry a instalat miniștrii de externe in regiune.

Sursele au adaugat ca problema să fie discutată în timpul vizitei monarhul Iordanian la Washington și la reuniunea pe care o va avea cu președintele Obama la Casa Albă. De asemenea, trebuie discutat cu reprezentanți ai Ligii Arabe la sfarsitul acestei luni, cu prim-ministrul turc Recep Tayyip Erdogan care este de așteptat să viziteze Washingtonul, la mijlocul lunii mai.
Peres si Papa Francisc I
Deasemenea in aceasta saptamana,Shimon Perez la vizitat pe Papa Francisco I în Roma, in timpul vizitei la invitat pe Papa să viziteze Ierusalimul.

Aceste evenimente care se vad cu ochii nostrii, reprezenta un simbolism profetic neimaginat pentru cei care nu cred in Cuvantul Scripturii, deasemenea Președintele Israelian Shimon Peres este primul șef de stat care se întâlnit cu noul-numit Prim-ministru al Italiei Enrico Lette, și în aceeași zi sa întâlnit cu noul șef al Bisericii Romano-Catolice, Francisc I, invitându-l pentru a vizita Ierusalimul.

 Președintele Israelian în prezența reporterilor - a declarat ca asteapta ca Papa sa viziteze Ierusalimul si nu doar el, ci tot poporul lui Israel. Întâlnirea dintre cei doi a durat aproximativ 30 de minute, în Palatul Apostolic din Vatican.

Potrivit unui purtător de cuvânt al Vaticanului, Papa a acceptat invitația cu "bunăvoință și bucurie", dar inca nu a fost programată o data pentru călătorie.

Peres ia cerut Papei Francisc I să "se roage pentru toți", și a spus ca Papa se va ruga pentru el în timpul vizitei pe care a facut-o miercuri la Assisi, unde va vizita mormântul Sf. Francisc de Assisi, al cărui nume a fost adoptat pentru pontificatului Papei.

Înainte de a pleca de la Roma, președintele Israelian a declarat că unul dintre scopurile sale în al vizita pe Papa, a fost de a întări bunele relații existente între Israel și Vatican, care, a spus el, au un rol important în stabilitatea din Orientul Mijlociu și direcția eforturilor de pace.

Papa, de asemenea, ia relevat lui Peres planul sau, la un apel pentru Pace Internațională cu Liderii Spirituali ai multor Culte(Credinte) din întreaga lume, care cu vocea unui apel clar și cu o voce tare va fi instaurat pentru a pune capăt violenței.

După întâlnire, Peres ia daruit o Biblie Papei Francisc I, unde șeful Religiei Catolice ar putea citi și asculta de poruncile lui Yahveh .... de asemenea, sa întâlnit cu Cardinalul Tarcisio Bertone, prim-ministrul Sfântului Scaun al Prorocului Mincinos.
Peres & Enrico Lette
Peres sa întâlnit, de asemenea, cu noul prim-ministru italian recent inaugurat, Enrico Lette, care a confirmat deja, pentru cea de a doua jumătate a acestui an, un summit bilateral între Israel și Italia.La întâlnirea celor doi lideri a fost, de asemenea, axat pe procesul de pace din Orientul Mijlociu.

Prim-ministrul Italian, un membru al unuia dintre cluburile cele mai secrete și puternice din lume, a spus ca a fost "fericit și onorat" de faptul că, prima primire a avut loc, cu un șef de Stat în timpul mandatului său cu președintele Israelului. ..

Cred că este evidenta calea care se pregateste pentru aparitia lui Anti-Mashiach. Dupa toate aceste acorduri si negocieri dintre acești lideri importanti ai Lumii se va stabilii semnarea "Acordului de mare importanta - Acordul de Pace ", semnat între Anti-Mashiach, Proorocul mincinos și Israel.

 Citiți profeția profetului Daniel 9:27 ...unde aceste personaje prefigurează în mod clar ce se va întâmpla în curând în această lume .... El va face un legămînt trainic cu mulţi, timp de o săptămînă, dar la jumătatea săptămînii va face să înceteze jertfa şi darul de mîncare, şi pe aripa urîciunilor idoleşti va veni unul care pustieşte, pînă va cădea asupra celui pustiit prăpădul hotărît.`` Shalom !!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Atunci si cei ce se tem de Yahweh au vorbit adesea unul cu altul; Yahweh a luat aminte la lucrul acesta si a ascultat; si o carte de aducere aminte a fost scrisa inaintea Lui, pentru cei ce se tem de Yahweh si cinstesc Numele Lui.(Maleahi 3)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...