Israel

Israel

vineri, 31 mai 2013

ISRAEL, Risc de mare furtună ...

 Israel, Risc de mare furtună ...
Uniunea Europeană, brusc împărțita, fără o idee clară a ceea ce inseamna terorismul Islamic,  îndurat de Israel timp de 65 de ani, a dat unda verde pentru statele sale membre să sprijine opozitia siriana cu material de război. 

Povestea siriana este pe cale de a deveni un adevărat bestseller, de rușinea care începe să faca de râs umanitate, și, în acest caz, Europa. 

Premiul Nobel pentru Pace(Europa) a decis să sa permite poporului sirian, sa aiba o oportunitate de a supraviețui chiar și cu arme, sânge și foc împotriva armatei dictatorului din Damasc, si aliaților sai Teheranul și teroriștii Hezbollah.

Statele Unite ale Americii saluta gestul, care timp de doi ani, de asemenea, sau limitat în trimiterea de arme, atâta timp cât au fost avertizati de britanici. Faptul este că, aproximativ o sută de mii de morti se pare că pentru Comunitatea Internațională nu sunt multi, pentru a opri acest măcel, în care sunt implicati "criminali musulmani fanatici", ai Orientului Mijlociu. 

Nu exista nici un dubiu ca s-au folosit deja arme chimice, care au provenit din arsenalul lui Bashar Al-Assad și care au fost folosite ca strategie tactica a armatei guvernamentale sau de rebeli, care au avut posibilitatea prin atacurile sale sa fure cateva, folosite de multe ori asupra Damascului ...

Rusia, este un vechi partener comercial al Siriei, furioasa, sa exprimat politicos, dar cu unele retineri a ridicat embargoul asupra armelor, prin care asi asuma dreptul incontestabil de a continua afaceri democratice cu Damascul și sa-si îndeplinească contractele sale de multi ani, dar care nu are de a face deloc cu discursurile morale în aceasta situație nouă asupra Siriei.

Rusia este un vânzător major de arme sofisticate, și susține, în acest caz particular, ca ele sunt arme "defensive" care in realitate sunt mortale cum ar fi aceste rachete S-300, și de aici fiecare cu afacerile sale odata cu ridicarea embargoului asupra armelor care incearca să vândă pe o piață liberă, curios, pe oricine arborează, in acest caz Siria, toate acestea destul de departe de o etica morala ...

In centrul acestei furtuni, care pare o tornada dintre cele mai distructive, este Israelul ...

Binyamin Netanyahu, în avionul său cu pat dublu, care a șocat criticii evrei de pe planeta, care susțin că era suficient un pat supraetajat pentru soția sa, care ar trebui sa-l experimenteze la fel ca fetele luptătoare din IDF(Israel Defence Force).

In acest tur a lui Netanyahu, in China, Rusia și alte țări, consilierii de informații militare l-au însoțit ca să explice acestor puteri și altor națiuni mai puțin puternice, că Israelul va lucra pentru a se apăra în cazul în care va fi amenintat. 

Oportunitatile de afaceri care se deschid, în paralel, calmează oarecum acești parteneri economici, dar, din nou, ceea ce a adus Israelul la acest "turneu" este apărarea Statului Evreu împotriva pericolului prin care aceste tari sprijina fanaticii criminali Islamisti, cum ar fi Bashar Al-Assad, sau Ahmadinejad, care se apara cu arme convenționale sofisticate, cum ar fi S-300 anti-aeronave, sau de distrugere în masă, cum ar fi rachete chimice-încărcate.

Deci, aceasta este harta (Termometrul) politicii militare care reprezintă timpul în Israel. Temperatura politica și presiunea militară care încearcă să explice poporului Israel și tuturor Evreilor din lume și la toți prietenii Israelului de pe planeta. 

Se vede cu toată claritatea, că la un moment dat aceasta mișcare de nori, nu de bun augur, deoarece există un risc serios de furtuna ... După cum ne scriu Profetii si multi cititori stiu, este adesea numita "furtuna perfectă" la confluenta a doi sau mai multor factori, care vin împreună într-o situație oribila și tragica, cu rezultate imprevizibile pentru cei care sunt în zona ...

 Israelul are in fata acest "iad" Sirian, cu care se confruntă in nord, la fel si teroriștii din Hamas și Jihadul în Gaza, fanaticii nebuni din Samaria și Iudeea, la sud-vest atacat de grupuri Al Qaeda, care incearca să se infiltreze în Sinai și la fel "demonul" de la Teheran care accelereaza in graba pentru a obține arma nucleară ..

De aceasta data Israelul nu va rămâne indiferent, nimeni nu are dreptul de a ameninta la integritatea Statului sau, si siguranța cetățenilor săi, dupa cum am vazut, Israelul a atacat tinte inamice care implica transferul unor astfel de arme care erau destinate să distrugă Israelul.

Aceasta este furtuna perfecta care a zguduit Israelul. În calitate de comandant-șef al IDF, Benny Gantz, a declarat fata de vânzarea de arme către Siria, ca Israel, de asemenea, se va apăra și va ataca simultan toti dușmani sai în toate direcțiile, pe toți cei care doresc să șteargă Israelul de pe harta ...

Scriptura spune in Ezechiel 38-39:
Te voi tari si-ti voi pune un carlig in falci; te voi scoate, pe tine si toata oastea ta, cai si calareti, toti imbracati in chip stralucit, ceata mare de popor, care poarta scut si pavaza si care toti manuiesc sabia; 

"In ziua aceea, multe ganduri iti vor veni in minte si vei urzi planuri rele.

Vei zice: "Ma voi sui impotriva tarii acesteia deschise, voi navali peste oamenii acestia linistiti, care stau fara grija in locuintele lor, toti in locuinte fara ziduri si neavand nici zavoare, nici porti!

Ma voi duce sa iau prada si sa ma dedau la jaf, sa pun mana pe aceste daramaturi locuite din nou, pe poporul acesta strans din mijlocul neamurilor, care are turme si mosii si locuieste in mijlocul pamantului."

 "Nu esti tu acela despre care am vorbit odinioara prin robii Mei prorocii lui Israel, care au prorocit atunci ani de zile, ca te voi aduce impotriva lor?

O spun in gelozia si in focul maniei Mele: in ziua aceea, va fi un mare cutremur in tara lui Israel.

Atunci voi chema groaza impotriva lui pe toti muntii Mei, zice Yahveh Atotputernicul; sabia fiecaruia se va intoarce impotriva fratelui sau.

 Il voi judeca prin ciuma si sange, printr-o ploaie naprasnica si prin pietre de grindina; voi ploua foc si pucioasa peste el, peste ostile lui si peste popoarele cele multe care vor fi cu el.

Imi voi arata astfel marimea si sfintenia, Ma voi face cunoscut inaintea multimii neamurilor, si vor sti ca Eu sunt Yahveh."

Te voi tari, te voi aduce, te voi sui din fundul miazanoaptei si te voi aduce pe muntii lui Israel.

Iti voi dobori arcul din mana stanga si voi face sa-ti cada sagetile din mana dreapta.

Vei cadea pe muntii lui Israel, tu si toate ostile tale, si popoarele care vor fi cu tine, te voi da de mancare pasarilor de prada, tuturor celor ce au aripi, si fiarelor campului.

Imi voi face cunoscut Numele Meu cel sfant in mijlocul poporului Meu, Israel, si nu-i voi mai lasa sa-Mi pangareasca Numele Meu cel sfant; ci vor sti neamurile ca Eu sunt Yahveh, Sfantul lui Israel! Shalom !!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Atunci si cei ce se tem de Yahweh au vorbit adesea unul cu altul; Yahweh a luat aminte la lucrul acesta si a ascultat; si o carte de aducere aminte a fost scrisa inaintea Lui, pentru cei ce se tem de Yahweh si cinstesc Numele Lui.(Maleahi 3)

HalleluYah

HalleluYah Care este originea, însemnătatea şi sensul acestui cuvânt foarte bine cunoscut? HalleluYah este un cuvânt pur ebraic, dar ...