Ce legătură este între Neprihănire și fără de Lege

Prietenia cu lumea religioasă
Suflete prea curvare, nu ști că prietenia lumii (Religioase) este vrășmășie cu Yahveh ?

Așa că cine se face prieten cu Lumea (Religioasă) se face vrăjmaș cu Yahveh .

 Suflete prea curvare! Nu ştiţi că prietenia lumii este vrăjmăşie cu Yahveh ? Aşa că cine vrea să fie prieten cu lumea se face vrăjmaş cu Yahveh. (Iacov 4:4)

Ce legătură este între Neprihănire și fără de Lege ? 

Să cînte limba mea Cuvîntul Tău, căci toate poruncile Tale sînt drepte!  (Psalm. 119:172)

Nu vă înjugaţi la un jug nepotrivit cu cei necredincioşi. Căci ce legătură este între neprihănire şi fărădelege? Sau cum poate sta împreună lumina cu întunerecul?  (2 Cor. 6:14) 

Cum poate un slujitor a lui יהוה Yahveh să fie în agrement cu cei ce mănîncă carne de pork; și șobolani și alte spurcăciuni să stea la aceiași masă și să aibă părtășie din scripturi; să se roage cu el, să cînte cu el și să mijlocească cu uni care calcă conștient poruncile Legii, și nu le pasă de orînduirile lui יהוה Yahveh pe motiv că sînt în har; și harul (lor) le permite să calce poruncile lui יהוה Yahveh care au fost date pentru veșnicie.

Ceice se sfinţesc şi se curăţesc în grădini, mergînd unul cîte unul, în mijlocul celor ce mănîncă şi carne de porc, şi şoareci şi alte lucruri urîcioase, toţi aceia vor pieri, -zice Yahveh. (Isaia 66:17)

Lucrările mînilor Lui sînt credincioşie şi dreptate; toate poruncile Lui sînt adevărate, întărite pentru vecinicie, făcute cu credincioşie şi neprihănire. (Psalm. 111:7-8)

 Cum este posibil ca predicatorii care nu țin (păzesc) Legea să intre în adunarea celor ce păzesc poruncile și să le dea învățătură? Nu este asta o lucrare a lui Satan?

Cum este posibil ca un adevărat credincios, să se ducă la întrunirile religioase a unora care nu fac parte din poporul lui יהוה Yahveh, ci din babilonul religios și să fie partași la același sistem de închinare falsă, doar pe motivația [ și ei au duhul sfînt ] Este cu adevărat acesta duhul Sfînt?
Cum de duhul Sfînt al lor; care pretind că-l au, nu le face de cunoscut adevarata Cale .

,,Eu ziceam: ,Numai cei mici sînt aşa; ei lucrează fără minte, pentru că nu cunosc calea lui Yahveh, Legea lui Yahveh al lor! Mă voi duce deci la cei mari, şi le voi vorbi; căci ei cunosc calea lui Yahveh, Legea lui Yahveh al lor!` ,Dar toţi au sfărîmat jugul, şi au rupt legăturile. (Ierem. 5:4-5)

 Cum de-i ține robi doctrinei false a trinității; duminicii și păgînismului? Dar vorbesc în limbi și prorocesc...este acesta Adevarul?

 Dar Tu eşti aproape, Yahveh, şi toate poruncile Tale sînt adevărul. (Psalm. 119:151)

Am înțeles un lucru, chiar și între cei ce țin Legea sînt uni care nu pot face diferența dintre ce este curat și ce este necurat. A lua ca scuză Dragostea nu e o scuză. Dragostea ta nu te scutește de păcat. Dragostea Adevarului este importantă; și cum Adevarul e Legea; o dragoste fără Lege este împotriva Adevărului.

Cum de se răzvrătesc împotriva poruncilor lui יהוה Yahveh și nesocotesc Legile LUI ?
יהושע Yahshua a spus :

 ,,Dacă vine cineva la Mine, şi nu urăşte pe tatăl său, pe mamă-sa, pe nevastă-sa, pe copiii săi, pe fraţii săi, pe surorile sale, ba chiar însăş viaţa sa, nu poate fi ucenicul Meu. (Luc.14:26).

Daca יהושע Yahshuah haMashiach spune că fără o desparțire totală din sistemul familiar de închinare și slujire te pune în imposibilitatea de a fi Ucenicul LUI. Tu ce alegi ?? Prietenii și relația familiară religioasă, ori a fi ucenic Adevarat.!! Iacov și Esau erau frați dar, unul iubit de יהוה Yahveh și altul urît .

după cum este scris: ,,Pe Iacov l-am iubit, iar pe Esau l-am urît.`` (Rom. 9:13).

Din pricina silniciei făcute împotriva fratelui tău Iacov, vei fi acoperit de ruşine, şi vei fi nimicit cu desăvîrşire pentru totdeauna. Căci în ziua cînd stăteai în faţa lui, în ziua cînd străinii îi luau averea, cînd străinii intrau pe porţile lui, şi aruncau sorţul asupra Ierusalimului, şi tu erai atunci ca unul din ei! (Obadia 1:10-11)

Și măcar că erau frați nu au avut părtășie religioasă dovedit fiind faptul că Esau era închinător la idoli și prigonea pe Iacov care era neprihănit. Deci chiar frați de sînge; de la aceiași părinți trupești; Odată ce se împotrivesc adevărului = Legii, nu trebue să participi cu nimic la sistemul lor de închinare păgîn, chiar dacă se numesc creștini. Ei totuși fac parte din sistemul Cristo-Păgîn ne recunoscut de יהוה Yahveh. Ei nu sînt frați tăi, cum se împacă Templu lui Eylohim cu idolii?? De aceia ieșiți din mijlocul lor și despărțiți-vă de ei zice יהוה Yahveh .

Sistemul Cristo-Păgîn (Crestinismul) Religia inventata de Constantin in anul 321, de unde vine si numele adulterat de Hristos, stiindu-se foarte bine ca nimeni nu are voie sa schimbe numele cuiva, dar totusi dupa cum vedem in aceste doua versete, putem vedea cum Paganismul Grec la talmacit pe Mesia ( Mashiach) in Hristos, care este un nume de zeitate pagana.


  • El, cel dintai, a gasit pe fratele sau Simon si i-a zis: "Noi am gasit pe Mesia" (care talmacit inseamna Hristos). (Ioan.1:41)
  • "Stiu", I-a zis femeia, "ca are sa vina Mesia (caruia I se zice Hristos); cand va veni El, are sa ne spuna toate lucrurile." (Ioan.4:25)
Deaceea: ,,Ieşiţi din mijlocul lor, şi despărţiţi-vă de ei, zice Yahveh; nu vă atingeţi de ce este necurat, şi vă voi primi. Eu vă voi fi Tată, şi voi Îmi veţi fi fii şi fiice, zice Yahveh Cel Atotputernic.`` (2 Cor.6:17-18) Shalom !!!

Comentarii

  1. Binecuvantat fie cel ce vine in Numele lui Yahveh!
    Caci,El are sa ne descopere toate lucrurile cu privire la mantuirea noastra in comun!

    RăspundețiȘtergere
  2. Yahudah cînd vorbea de MĂNTUIREA DE OBȘTE ,el se referea la obștea numită Ysraelul lui YHWH,nicidecum la cristo-păgînismul secolelor care au urmat .Credința dată Sfinților ,cine sînt Sfinți ? Sfinții care sînt în țară (care Țară?) oameni evlavioși sînt toată plăcerea MEA.În adevăr Ruach haKodesh nu poate locui într-un Templu spurcat....Mîncători de pork și șorici și alte spurcăciuni ca caviar șrims ect și pe urmă prorocesc în numele d-lui..Lucru cel mai dureros este că cei ce nu fac lucrurile acestea îi acceptă și le dau bun venit...Păi cei ce nu urmează torah (legea) chiar dacă fac minuni nu-i crede o fac cu DUHUL LUI HAȘATAN.Crezi că dacă-l invocă pe idolul Isus e ceva de eii? Sigur nu!Deci atenție la duhurile înșelătoare care imită Ruach haKodesh așa cum Yane și Yambre îl imitau pe Moshe.

    RăspundețiȘtergere
  3. Dar ,daca sunt in unele familii de credinciosi rude ai acestora ,care mananca si mancare necurata si sunt invitati sa asculte Torah-Cuvantul sfant,este gresit?
    Inteleg, Isaia 66:17...dar acesti ,,invepatori'' trebuie sa cunoasca ,deci, pot venii ca sa fie invatati sa deosebeasca binele si raul ?

    RăspundețiȘtergere
  4. Shalom ! cred ca Anonim a explicat asupra imprejurari, in care caz nu e bine sa lasi ca in templu,in adunare sa nu lasi un mancator de necuratii sa ia Cuvantul si sa-i invete pe cei ce nu fac ca el si anume nu se pangaresc cu necuratii,in acest caz animale necurate.

    Cat priveste familiari care mananca necuratii, si vin in adunare au tot dreptul sa asculte Cuvantul, chiar avem datoria de a le impartasii adevarul indiferent daca e in adunare sau in alt loc.

    RăspundețiȘtergere
  5. Da ! Olah a spus bine ...Avem datoria de ai învăța pe mîncători de pork să se lase de prorocit că oricum nu o fac prin DS. E nevoi de Adevăr și pocăință nu de proroci de astea e plină Biserica (Lumea)
    Cei ce vin în adunările sîmbatare sau mesianice să-și etaleze spiritul profetic ...o fac doar ca să cîștige audiență și să înșele...Deci atenție la spurcații care prorocesc...mai ales în numele lui Baal=domnul

    RăspundețiȘtergere
  6. ASA VORBESTE ISUS SABATUL ESTE ZIUA DE ODIHNA ANCHINATA LUI.SI MANTUIREA ESTE INDIVIDUALA .An Levetic ,11:1-11 ssrie de animale care sunt curate sau spurcate.Daca tinem poruncile cu sfintenie si le pazim vom fi Mantuiti

    RăspundețiȘtergere
  7. wpw! Anonim12 ianuarie 2014, 22:19
    Admit că Șabatul este ziua de închinare , admit ce stă scris la lev.11.
    Dar cum rămîne cu IDOLUL numit isus?
    Păi tot ce ai spus chiar dacă stă scris , nu are valoare ai vorbit prin BAAL ai vorbit prin IDOLUL isus
    Ești în mare confuzie și asta din cauza învățătorilor tăi corupți de deavolul și din biblile corupte...ai ocazia să înveți Adevărul cercetează mai mult fără idei preconcepute din sîmbîtarismul penty-co Chiar acest blog te poate ajuta dacă vrei să înveți nu să dai tu învățătură
    Și încă un îndemn ! Prietene lasăte de i-sus și apucă-l pe Yașua adevăratul nume în care este Mîntuire

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Atunci si cei ce se tem de Yahweh au vorbit adesea unul cu altul; Yahweh a luat aminte la lucrul acesta si a ascultat; si o carte de aducere aminte a fost scrisa inaintea Lui, pentru cei ce se tem de Yahweh si cinstesc Numele Lui.(Maleahi 3)