Musulmanii accepta, ideea de-al Treilea Templu in Ierusalim ...

Musulmanii accepta deja, ideea de-al Treilea Templu in Ierusalim ...
Israelul dintotdeauna a împărtășit ideea că, contrar a ceea ce multi cred, nu are niciun sens să distrugă Domul Stâncii, de pe Muntele Templului din Ierusalim din mai multe motive foarte clare.

 El va face un legămînt trainic cu mulţi, timp de o săptămînă, dar la jumătatea săptămînii va face să înceteze jertfa şi darul de mîncare, şi pe aripa urîciunilor idoleşti va veni unul care pustieşte, pînă va cădea asupra celui pustiit prăpădul hotărît.`` (Daniel 9:27)

Potrivit interpretărilor biblice, templul reconstruit poate fi ridicat cu sprijinul celor care pregatesc calea lui AntiMashiyah, ceea ce face parte din planul de pace,intre Israel si Palestina si bineinteles cu Musulmanii, prin care va atrage mai târziu in capcan, și va înșela poporul Evreu.

Profeția Biblica indică faptul că "Fiul pierzării" va inaugura si se va aseza în templu, prin care va se va da, drept inlocuitorul lui Yahveh, și care va cere ca toată lumea sa-i dea închinare. 

De aceea, cînd veţi vedea ,urîciunea pustiirii`, despre care a vorbit proorocul Daniel, ,aşezată în locul sfînt` -cine citeşte să înţeleagă! -Rugaţi-vă ca fuga voastră să nu fie iarna, nici într'o zi de Sabat.

Pentrucă atunci va fi un necaz aşa de mare, cum n'a fost niciodată dela începutul lumii pînă acum, şi nici nu va mai fi. Şi dacă zilele acelea n'ar fi fost scurtate, nimeni n'ar scăpa; dar, din pricina celor aleşi, zilele acelea vor fi scurtate. 

Deci, dacă vă vor zice: ,Iată -L în pustie`, să nu vă duceţi acolo! ,Iată -L în odăiţe ascunse`, să nu credeţi.Căci, cum iese fulgerul dela răsărit şi se vede pînă la apus, aşa va fi şi venirea Fiului omului. (Matei 24:15-16,20-22,26-27)

Nimeni să nu vă amăgească în vreun chip; căci nu va veni înainte ca să fi venit lepădarea de credinţă, şi de a se descoperi omul fărădelegii (Sau: omul păcatului), fiul pierzării,protivnicul, care se înalţă mai pe sus de tot ce se numeşte ,,Yahveh``, sau de ce este vrednic de închinare. Aşa că se va aşeza în Templul lui Yahveh, dîndu-se drept Yahveh. (2 Tesaloniceni 2:3-4)

Apoi mi s'a dat o trestie asemenea unei prăjini, şi mi s'a zis: ,,Scoală-te şi măsoară Templul lui Yahveh, altarul şi pe cei ce se închină în el.Dar curtea de afară a Templului lasă -o la o parte nemăsurată; căci a fost dată Neamurilor, cari vor călca în picioare sfînta cetate patruzeci şi două de luni. (Apocalipsa 11:1-2)

 Desi multi cred si chiar interpreteaza Profetia ca Implinita, Scriptura este clara,prin aceste versete Biblice,si multe alte exemple Biblice care indica reconstructia templului.

Acest personaj, care initial încearcă să se dea drept un " om al păcii ",poate va încerca să darame Domul Stancii, al Musulmanilor, pentru a reconstrui templul, dar acest lucru, ar da naștere imediat, la un al treilea război mondial.

Daca luam in considerare toate razboaiele purtate de Israel cu vecinii sai, de la data infiintarii Statului Israel ( 14 Mai 1948 ),putem vedea ca, fiecare conflict cu vecinii, le-a adus pamantul inapoi, de unde putem  deduce ca, un posibil conflict cu Siria sau Iran, ar putea contribuii la daramarea Domului Stancii, si recuperarea in totalitate a Ierusalimului si Muntele Templului.

Chiar lângă această Moschee Musulmana, în nord, există un spațiu imens, mai mult decât suficient pentru a construi un Templu, astfel încât va impaca si pe ,, greci și pe troieni ", în acest caz, Evrei și Musulmani ...

Această viteză amețitoare in implinirea profetiilor, în aceste ultime zile,nu ne-ar mai putea mira faptul ca, Musulmanii sa accepte această idee de reconstructie a Templului de catre Evrei.

Conform editiei de presa "The Jewish Press" din zilele trecute, Sinem Tezyapar, o producatoare TV, Musulmană Turcă, a solicitat reconstruirea Templului, a " Profetului Solomon."

Ea ai asigura pe telespectatorii săi Musulmanii,ca nu trebuie să fie suparati, deoarece spenea ea : "Exista o întindere mare de teren in jurul moscheii Al-Aqsa și Domul Stâncii, un teren destul de mare si convenabil pentru acest scop, și astfel Templul, poate fi plasat la o distanță scurtă de Qubbat As-Sakhrah și puțin mai sus de Masjid El-Aqsa. "

Articol acestei producătoare TV Turce, dezvăluie, de asemenea, dorința de a se stabili pacea și unitatea cu poporul Evreu,dupa cum se vede Turcia joaca un rol important in stabilirea pacii intre Musulmani si Evrei.

In zilele trecute,in timpul vizitei lui Obama in Israel, inainte de a parasii Israelul, Obama a asistat timp de 30 de minute la o convorbire telefonica, intre Premierul Netanyahu al Israelului si Premierul Turciei, Recep Erdogan,si in care convorbire sa restabilit pacea intre Israel si Turcia,aliatul strategic de multi ani.

Fără îndoială,aceste miscari, dezvolta o prietenie foarte interesanta,si nu e ușor de clasificat, ca o idee simplistă,si anume faptul, ca această idee, vine din partea unei femei,care poate sa genereze multe dificultăți in lumea Musulmana. 

Dar aceasta idee,nu este prima dată, când vine la mintea Musulmanilor, in conformitate cu un articol publicat în "Word Net Daily",de Adnan Oktar, un influent lider Musulman Turc, care a făcut aceeași propunere pentru a se reconstrui Templul Evreiesc, numind-ul " Palatul lui Solomon."

După cum știți, reconstruirea Templului, este o dorință veche a poporului Evreu. Într-un articol publicat, despre reconstruirea Templului, scriitorul și editorul hasidic, Mordechai Housman, descrie ca, primul obstacol important este, politic, iar o altă problemă este  siguranța noastra ca popor, stiindu-se ura din partea Musulmanilor. 

În cazul în care, un lider Musulman respectat, declară că, Templul lui Solomon trebuie să fie reconstruit,si Comunitatea Musulmană acceptă, este mai mult decât probabil că, Comunitatea Evreiască, o va face in graba, pentru a apuca aceasta oportunitate, urmand să depășească toate obstacolele ceremoniale care vor aparea pe parcurs .

Nu stim sigur ziua cănd acest lucru se va întâmpla, dar acea zi, va veni cu siguranță, pentru că insusi Yahveh, a dezvăluit in profetiile sale. Privind la imaginea profetică actuală, totul duce spre a crede că, timpul pentru acest mare eveniment,este foarte aproape, odată ce " Duhul înșelător " a Anticristului și a aghiotantului său, " Profetul fals " acum pluteste in jur ...

Vă puteți imagina cu ușurință, modul în care se Sarbatorea in Templu, inca din timpurile biblice, unde mii de Evrei se adunau, pentru a primi o Binecuvântare, stindu-se faptul ca dorinta Evreilor este de a incepe din nou serviciile ceremoniale, dupa cum gasim scris in Scriptura.

Daca cineva nu este necurat, nici nu este in calatorie si totusi nu praznuieste Pastile, sufletul acela sa fie nimicit din poporul lui; pentru ca n-a adus darul cuvenit lui Yahveh la vremea hotarata, omul acela sa-si ia pedeapsa pentru pacatul lui. (Num.9:13)

Aceste ceremonii se efectuează zilnic în sinagogi, dar în timpul Sărbătorii Corturilor si de Paște, mii de Evrei se aduna la Zidul de Vest al Plangerii ca să se roage și să primească binecuvântarea.Pentru multi acest lucru pare ca nu se va intampla, dar citind Romani 11, putem vedea realitatea Spirituala intre Poporul Evreu si Neamurile.

Fraţilor, pentruca să nu vă socotiţi singuri înţelepţi, nu vreau să nu ştiţi taina aceasta: o parte din Israel a căzut într'o împietrire, care va ţinea pînă va intra numărul deplin al Neamului lor.

Şi atunci tot Israelul va fi mîntuit, dupăcum este scris: ,,Izbăvitorul va veni din Sion, şi va îndepărta toate nelegiurile dela Iacov.Acesta va fi legămîntul, pe care -l voi face cu ei, cînd le voi şterge păcatele.``

În ce priveşte Evanghelia, ei sînt vrăjmaşi, şi aceasta spre binele vostru; dar în ce priveşte alegerea, sînt iubiţi, din pricina părinţilor lor. Căci lui Yahveh nu -I pare rău de darurile şi de chemarea făcută.(Rom. 11:25-29) Shalom !!!

Comentarii

  1. NU CRED CA ESTE CORECT SA DESPARTIM CEA DE A 70-a SAPTAMANA, de CELELALTE 69.(Daniel 9)

    Aceasta poate fi o eroare grava ce va duce la moarte, prin o gresita orientare si asteptare fata de evenimentele sfarsitului.

    RăspundețiȘtergere
  2. Anonim Eroarea au facuto aceia care s-au substituit ca fiind inlocuitorul lui Israel ! ....iar acum hai sa vedem ce ne spune Daniel :

    Şaptezeci de săptămîni au fost hotărîte asupra poporului tău şi asupra cetăţii tale celei sfinte, pînă la încetarea fărădelegilor, pînă la ispăşirea păcatelor, pînă la ispăşirea nelegiuirii, pînă la aducerea neprihănirii vecinice, pînă la pecetluirea vedeniei şi proorociei, şi pînă la ungerea Sfîntului sfinţilor. Daniel 9:24

    Vreau sa te intreb pe rind din acest verset :

    1) Poporul lui Israel exista ? avind in vedere ca cele 70 de saptamani sunt dedicate poporului Israel !
    2) A incetat Faradelegea ?
    3) Ungerea Sfintului Sfintilor a avut loc ? avind in vedere ca Yashua a fost respins , nu a fost intronat Uns ca Rege al Regilor,stiindu-se f. bine ca el va fi Uns odata cu Venirea sa si inceperea Imparatiei de o mie de ani .

    este hotărît că războiul va ţinea pînă la sfîrşit şi împreună cu el şi pustiirile.
    Daniel 9:26

    4) A venit cumva sfarsitul ? avind in vedere ca spune despre pustiirile si razboiul care va tinea pina la sfarsit .

    Oricum comentariul tau are in spate o Doctrina care deja spune ca cele 70 de saptamani sau implinit,inca odata ati spun ca atata timp cat Profetia este destinata Poporului Israel,si cat timp Israelul exista aceasta Profetie inca nu sa pecetluit ! Cred ca ar fi bine sa puneti mana pe Scriptura si sa nu va lasati manipulati de Doctrine .


    RăspundețiȘtergere
  3. Îndoctrinarea și lipsa de studiu a Scrierilor Sfinte duc la orbire.

    RăspundețiȘtergere
  4. Dragilor am inteles ca profetia din Daniel 9.24 - 27 a avut aplicatia pentru prima data si se refera la venirea lui Mesia acum cca 2000 ani . Daca profetia are o dubla aplicare asa cum sint si alte profetii , atunci vom vedea ca ultima saptamina adica 7 ani cind va fi un acord de pace intre israel si lumea musulmana impreuna cu anti-mashia (anticristul sau omul faradelegii ) dar mileniul nu va fi pe pamint asa cum cred babilonul spiritual modern deja format cu ajutorul ecumenismului (vezi Apoc 20 )
    profetia din Dan 9 are interpretarea la prima aplicare astfel :
    70 sapt = 490 ani vor trece pina la ungerea sfintului sfintilor adica MESIA ( YASUA ) apoi timp de 7 sapt + 62 sapt = 69 sapt
    dar in ultima sapt 7 zile \ ani Mesia va face legamintul reinoit dar la mijlocul sapt Mesia va fi crucificat dar va invia ...
    deci de la porunca de rezidire a ierusalimului ( 457 in.Mesia ) data ultima data de Artaxerxe persanul pina la anul 33 d. Mesia sint exact 70 sapt sau 490 ani
    daca vrei sa-mi dai raspuns aici sau mai bine pe (fane2122@yahoo.ro ) Bherahot

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Atunci si cei ce se tem de Yahweh au vorbit adesea unul cu altul; Yahweh a luat aminte la lucrul acesta si a ascultat; si o carte de aducere aminte a fost scrisa inaintea Lui, pentru cei ce se tem de Yahweh si cinstesc Numele Lui.(Maleahi 3)