Amenintare Cibernetica impotriva Israelului

Amenintare Cibernetica a grupului Anonymus contra Israel
De Yom Hashoah, ziua in care se comemoreaza victimele Holocaustului nazist, este planificată o amenințare cibernetică, de grupul antiSionist "OpIsrael".

Un hacker din prima linie, care asi da numele de "Anon Ghost" a spus catre Hackers Post ca, echipe de hackeri au decis să se unească împotriva Israelului, ca o entitate ...si ca, Israelul trebuie să fie pregătit, pentru a fi sters de pe internet. 

Duminica, 7 aprilie, va fi cunoscut în Israel, dacă, amenințarea făcută de activiști Anonymus, va efectua atacul cibernetic împotriva site-urilor Israeliene, daca va fi real sau doar o amenințare.

Grupul anti-Sionist, identificat ca "OpIsrael", oponent fata de Israel, are ca scop sa șteargă Israelul de pe Internet, și coincidența face ca, încearca să actioneze in timpul comemorarii Holocaustului de Yom Hashoah.

Între timp, pregătirile sunt în curs de desfășurare în Israel, pentru a aborda amenințarea virtuală, care include instituțiile financiare, bănci, asigurări, bursă, spitale, agenții guvernamentale, organizații de infrastructură (energie electrică și compania de apă), și companiile de telecomunicații.

Având în vedere atacul așteptat duminică, Asociația Internetul Israelian, deschide pentru public, o linie pentru cei interesați să primească sfaturi cu privire la amenințare.

Războiul împotriva existenței lui Israel, nu vine numai din partea Musulmanilor, sau din partea Iranienilor,sau unele sectoare ale creștinismului, acum si hackerii încearcă să facă ca, Israelul sa dispară de pe hartă .

În ultimii ani, Israelul a fost ținta a numeroase atacuri cibernetice, ceea ce poate fi considerat un adevărat război cibernetic.Grupul de hacheri, cunoscut sub numele de "Anonymus" a amenințat în mod repetat Israelul, și-a atacat în mai multe rânduri. 

Astazi există in Israel, un Serviciu Special pentru contraatac Cybernetic, ​​organizat de armata Israeliană, să nu mai vorbim de companii private și asociații care se apăra împotriva atacurilor de multe ori,chiar zi de zi.

 In acest domeniu lucrurile se misca rapid, Israelul trebuie să fie cu un pas înaintea vrăjmașilor sai, pentru a nu cădea pradă acestui atac, care ar putea devasta calculatoarele din întreaga infrastructură Israeliana, dar Yahveh le va fi alaturi, fata de aceasta plaga, iar cei care se asociaza acestui atac vor avea de a face cu Yahveh a lui Israel. Shalom !!!

Comentarii

  1. Scopul baetilor destepti cu ochii albastri au ca scop controlul. Si daca vei spune ca esti protejat...te inseli Nu exista domeniu computer sau mobil care sa nu fie interceptat cumva ..chiar si din curiozitate de baeti cu ochii albastri

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Atunci si cei ce se tem de Yahweh au vorbit adesea unul cu altul; Yahweh a luat aminte la lucrul acesta si a ascultat; si o carte de aducere aminte a fost scrisa inaintea Lui, pentru cei ce se tem de Yahweh si cinstesc Numele Lui.(Maleahi 3)