Israel

Israel

miercuri, 20 martie 2013

Zile de o intensitate profetica uimitoare

Modificări vertiginoase in istoria umană
Peres la Consiliul Europei

Trăim zile de o intensitate uimitoare profetica, zile de modificări vertiginoase in istoria umană pe o scară globală.

Marti 12 Martie, pentru prima dată după 30 de ani un președinte al Statului Israel sa adresat Parlamentului European.Ultima dată, a fost în 1985, când Uniunea Europeană, CEE la acel moment, cu 10 de națiuni. In acești aproape 30 de ani, Uniunea Europeană are 27 de țări reprezentate de 754 de deputați.

Discursul lui Shimon Peres la Parlamentul European, a fost istoric și a fost ovaționat în picioare de către aproape toți membrii prezenți. Unele puncte importante ale discursului, au avut de a face, cu cea ce leagă Europa cu Israel,si  de amenințarea nucleară Iraniana.

"Ideea de renașterea lui Israel, sa născut pe teritoriul European", - a declarat președintele, continuând : "În ultimii ani, Evreii trăiau în Europa, mai mult decât în ​​orice alt continent, dar si cei mai mulți Evrei au fost uciși în Europa, în ultimii o sută de ani.
  Aici in Europa,am trecut prin cea mai mare tragedie din istoria noastră,aici am visat o renaștere imposibila. Șase milioane de Evrei, o treime din oamenii noștri au fost uciși,de foame, de gaze, și impuscati. Ce a mai rămas din ei au fost facuti,cenușă.

 Israel sa născut din cenușa, după al Doilea Război Mondial.,si apoi, cine ar fi crezut,ca în trei ani,un Stat Evreu va fi creat - a fost considerat un vizionar în delir ,Dar visul a devenit o realitate "..

Luni, 18 Martie, a fost investit oficial al 33-lea guvern Israelian în Ierusalim.

Marți, 19 Martie,a fost intronat la Roma,al 226 Papa al Bisericii Romano-Catolice, în prezența multor autorități mondiale și înaintea milioanelor de telespectatori din întreaga lume. 

Miercuri, 20 Martie,cel mai puternic om din lume, Barack Hussein Obama, incepe vizita sa în Israel, o vizită înconjurata de un sistem de securitate impresionant.

 - Parlamentul Israelului, Knessetul, a aprobat cu o majoritate de 68 de voturi în favoare,48 împotrivă și 4 deputați lipsa,noul guvern,care este format din 22 de miniștri, compoziția finală a fost acceptata,după care a urmat un jurământ față de stat și in fata parlamentului.
Noul guvern al Israelului
Netanyahu sa adresat in fata plenului cu cuvinte de mulțumire pentru poporul lui Israel: "Aș dori să mulțumesc cetățenilor din Israel, pentru că mi-au acordat oportunitatea incredibila de a conduce țara pentru a treia oară."

El a continuat: "Prim-ministrul Israelului, poartă suprema responsabilitate al destinului final pentru Statul Evreu,existența noastră aici nu este o evidenta proprie și prezența noastră aici nu este accidentala.".

Acest al 33-lea guvern Israelian, se va confrunta cu decizii foarte dificile,pentru a face fata acestor provocari cu siguranță ca va slabi in putere si sprijin popular,sau chiar să anuleze coaliția guvernamentală actuală și asa dificilă. Problema înghețarii constructiilor în jurul Ierusalimului, reluarea procesului de pace cu palestinienii și problema Iranului, vor fi marile provocari care vor trebuii rezolvate.

Numirea unui nou ministru al Apărării, Moshe Ya'alon, un general al liniei dure,care nu doreste să negocieze cu palestinienii,probabil va crea un impas,in acest proces inevitabil de pace, în același timp va trebui rezolvata problema Iraniană,pentru care nu este în favoarea unei intervenții imediate, înainte de sa se epuizeze toate ipotezele diplomatice și sanctiunile economice .
Papa Francisc I
După o demisie surprinzătoare și neașteptată a predecesorului său, care încă provoacă unde de șoc în întreaga lume,alegerea recentă a noului șef al Vaticanului, Francisc I, cu un vot fără precedent, 95 de voturi in favoare, din 115 membrii,si prin forma și poziția sa de umil și simplu.

Alegerea acestui Papa,aplaudata de milioane de Romano-Catolici din întreaga lume, dar și a Evreilor din Roma care au trimis o scrisoare de prietenie, după câteva... și, de asemenea,din partea Protestantilor și chiar unii lideri Evanghelici ...

Este hotărît că războiul va ţinea pînă la sfîrşit şi împreună cu el şi pustiirile.El va face un legămînt trainic cu mulţi, timp de o săptămînă, dar la jumătatea săptămînii va face să înceteze jertfa şi darul de mîncare, şi pe aripa urîciunilor idoleşti va veni unul care pustieşte, pînă va cădea asupra celui pustiit prăpădul hotărît.`` (Daniel 9:26-27)

Săptămâna profetica din Daniel 9:27, care va începe în curând, este bogata în semnificația profetică, deoarece marele conflict spiritual, între cele două orașe,Roma si Ierusalim, va juca un rol crucial în vremurile din urmă. 
Arcul lui Titus - Simbolul cuceririi Ierusalimului
Ceasul profetic a lui Yahveh,din Daniel 9,ne arata Roma, care a dominat Ierusalimul,prin distrugerea Templului și a orașului, si care va incerca si in zilele noastre sa intervina în viitorea Capitala a lui Yahveh, Ierusalimul, prin impunerea puterii și a răului spiritual, care domina Biserica Romano-Catolica.

Şi balaurul, mîniat pe femeie, s'a dus să facă război cu rămăşiţa seminţei ei, cari păzesc poruncile lui Yahveh, şi ţin mărturia lui Yahshua haMashiach. (Apocalipsa 12:17)

Babilonul, care a provocat distrugerea primului Templu din Ierusalim, a fost judecat și distrus de Yahveh, Roma încă nu, dar astfel este condamnata la o soarta îngrozitoare, în conformitate cu profețiile Apostolul Ioan,din Apocalipsa 17 și 18

Biserica Romano-Catolica, este "Curva cea mare",derivatele sale-Religiile Apostate ,,Fiicele Curvei " impreuna cu puterea Politica si Economica "Babilonul cel mare" spiritual, vor fi distrusi din cauza păcatulului lor.

In curand,Ierusalimul va fi din nou vizitat de Yahshuah haMashiach,Mantuitorul Credinciosilor care Implinesc Poruncile lui Yahveh si au Credinta lui Yahshua, de data aceasta nu va fi umilit și ucis,va venii să domnească acolo, în orașul său Sfânt,la tronul său din Ierusalim.

Aici este răbdarea sfinţilor, cari păzesc poruncile lui Yahveh şi credinţa lui Yahshuah.(Apocalipsa 14:12)

Fiecare dintre noi trebuie să facă o alegere, fie urmeaza Roma, cu toate farmecele ei, tradiții, religie, putere, faima, bani, etc, dar al cărui scop este distrugerea, sau alegem sa implinim Poruncile si Orinduiala lui Yahveh,pentru a trăi în Împărăția Sa veșnică, a păcii și dreptății. Shalom !!!

Un comentariu:

  1. În bazorelieful cuceriri Yerushalimului vedem în plin plan Menorah, care după Chivot era al doilea IMPORTANT OBECT DE slujbă în locașul Sfînt: totuși îmi pun întrebarea de ce (Așchenați) au ales steaua lui Molok ca simbol?
    Să nu vină mesianici cu argumentul colțurilor ...steaua lui Moloch a avut întodeauna 6 colțuri..nu este simbolul lui Ysrael este smcolul...așchenați-lor.
    Simbolul lui Ysra-Yah este Menorah ...simbol care este în parlamentul Ysraelian...Revenind la Titus, el na dorit arderea templului după Josepus ..dar a fost de acord cu jefuirea lui.

    RăspundețiȘtergere

Atunci si cei ce se tem de Yahweh au vorbit adesea unul cu altul; Yahweh a luat aminte la lucrul acesta si a ascultat; si o carte de aducere aminte a fost scrisa inaintea Lui, pentru cei ce se tem de Yahweh si cinstesc Numele Lui.(Maleahi 3)

Ierusalim o piatră grea pentru toate popoarele.

"Iata, voi preface Ierusalimul intr-un potir de ametire pentru toate popoarele dimprejur si chiar pentru Iuda, la impresurarea Ierusal...