Râul Eufrat se usucă


Semnul Apocalipsei ! Râul Eufrat se usucă !!! Cercetările indică faptul că râurile Tigru și Eufrat au atins cel mai scăzut nivel din istorie. Profeția biblică anunță semnele apocaliptice, unele par să fie foarte clare.

Textul din Apocalipsa 16:12 spune:

Al şaselea a vărsat potirul lui peste rîul cel mare, Eufrat. Şi apa lui a secat, ca să fie pregătită calea împăraţilor, cari au să vină din Răsărit.

Textele urmatoare, la fel sunt foarte clare,avind in vedere ce se intampla in jurul nostru si tensiunea in Orientul Mijlociu,unde ura impotriva Evreilor se acumuleaza pe zi ce trece.

Apoi am văzut ieşind din gura balaurului, şi din gura fiarei, şi din gura proorocului mincinos trei duhuri necurate, cari semănau cu nişte broaşte.

Acestea sînt duhuri de draci, cari fac semne nemaipomenite, şi cari se duc la împăraţii pămîntului întreg, ca să -i strîngă pentru războiul zilei celei mari a Elohimului Cel Atotputernic. 

,,Iată, Eu vin ca un hoţ. Ferice de celce veghează şi îşi păzeşte hainele, ca să nu umble gol şi să i se vadă ruşinea!`` - (Apocalipsa 16:12-15)

Deși Biblia nu dă detalii cu privire la modul în care acest lucru ar avea loc, de anul trecut, oamenii de stiinta avertizeaza ca, raul Eufrat și Tigru, principala sursă de apă potabilă, în Orientul Mijlociu, se usucă.

Motivul pe care al invoca cercetatorii este modul necorespunzător prin care Irak, Turcia și Siria folosesc apele acestor râuri,si anume, pentru agricultură. Există șapte baraje pe Eufrat, în Turcia și Siria, potrivit oficialilor Irakieni.

 Aceste baraje si-au redus volumul de apă,care nu sa pomenit în istorie. Unii cred ca ar putea sa ajunga în curând la jumătate din ceea ce a fost. Și se pare că nu există semne de recuperare.

Oamenii care locuiau pe malurile Eufratului asistatau la retragerea apei, prin urmare, au fost forțați să-și abandoneze fermele. Astfel, pescarii și fermierii săraci continuă să fugă în orașe mai mari în căutare de lucru.

 Pentru a beneficia de îndiguiri ale apelor Eufratului și Tigrului, Irakul a construit două baraje pentru irigații agricole și de control al inundațiilor, când țara încă aparținea Imperiului Otoman. Dar, la începutul anului 1990, Siria a redus fluxul de apă din râul Eufrat spre Irak la 75%.

În același timp, oficialii turci spun ca apa din Eufrat și Tigru sa nascut in Turcia, care le-ar da dreptul de a devia apa și de a construi baraje pentru dezvoltarea regiunii. În timp ce guvernele acestori tari asi susțin parerile contradictorii,apa râului Eufrat seaca tot mai rapid.

Sateliții Israelieni au detectat cea mai mare pierdere de apă din Tigru și Eufrat, inca din anul 2003, a declarat Alex Vishnitzer, director al Companiei Apelor din Israel. "Aceste râuri pierd în fiecare an, o cantitate de apă suficientă pentru a satisface nevoile zecilor de milioane de oameni care trăiesc în regiune, în funcție de normele de utilizare regionala."

El a publicat un articol pe această temă, în ultimul numar al unei reviste stiintifice de prestigiu, rezultatul unui parteneriat între Institutul Technion din Israel și Goddard Space Flight Center de la NASA. Cercetarea sa bazat pe date colectate pe o perioadă de șapte ani, de către sateliți Israelieni, care monitorizeaza schimbarile globale în rezervele de apă.

"Datele arata un ritm alarmant de declin în stocarea apei de pe Tigru și Eufrat", a spus Vishnitzer, aproximativ 60% a fost drenata prin pomparea de apă, care de obicei creste in timpul si dupa seceta din această regiune.

Conform datelor colectate, nu poate fi menținuta această medie a apei,si nu va trece mult timp până când paturile de apa se vor usca pe deplin. Informațiile provin din MassMedia Israeliana si New York Times.

Un verset din Biblie ne arata situația referitoare la aceasta tema, așa că recomand tuturor sa faca o lectură mai atenta si a celorlalte teme pentru a putea intelege Profetiile ca un întreg.

Multe texte depind si de alte pasaje biblice pentru înțelegerea lor, dar unele sunt în mod clar literare si de înțeles, cum ar fi avertizarea despre seceta de pe râul Eufrat si urmatoarele versete care prevestesc duhurile necurate care duc la calcarea Poruncilor si Oranduielii Creatorului, si urmatorul pas, un conflict major, care va implica multe tari, care vor invada Israelul, cu scopul de al sterge de pe harta lumii. 

Este evident că mulți cred că este nevoie de ceva magic, sau aproape instantaneu ca aceste lucruri sa se intample, dar știind profețiile, veti observa ca multe evenimente se desfășoară de zeci de ani, uneori secole, dar scopul lor este atins.Shalom !!!

Comentarii

  1. dumnezeu sa va binecuvinteze pe izrael si alui sa fie puterea

    RăspundețiȘtergere
  2. iubirea lui dumnezeu este printre noi toti,dar pentu izrael a avut un plan de la inceput si are si acum in vremea sfarsitului

    RăspundețiȘtergere
  3. Cel Atotputernic, Yaue își aduce la îndeplinirile lucrurile, evenimentele care Le-a prevestit prin profeții Lui, cu mii de ani înainte. Spiritual rîul babilonului a secat de multă vreme ...În babilon e secetă după auzirea Cuvîntului lui YAUE.
    Din vremea lui Nebuganițar (daniel 4 v 34-37) acum e pustiu uscat și Rîul nu mai curge,și-a schimbat cursul.
    Iordanul este adevăratul rîu unde este apă...Dar rîul babilonului =Eufratul e uscat.

    RăspundețiȘtergere
  4. GLORIE TATALUI YAHVEH SI FIULUI YESHUA. CUVANTUL ATOTPUTERNICULUI CREATOR YAHVEH SE IMPLINESTE CU CREDINCIOSIE. HALLELUYAH

    RăspundețiȘtergere
  5. Iisus Hristos este cel ce are sa spele pacatele celor ce l-au tradat!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Atunci si cei ce se tem de Yahweh au vorbit adesea unul cu altul; Yahweh a luat aminte la lucrul acesta si a ascultat; si o carte de aducere aminte a fost scrisa inaintea Lui, pentru cei ce se tem de Yahweh si cinstesc Numele Lui.(Maleahi 3)