Israel

Israel

luni, 25 martie 2013

Paste Binecuvantat - Happy Passover

Paste Binecuvantat - Abencoada PÁSCOA !!!
Vă doresc tuturor un Paște Binecuvântat,
Plin de semnificații și de prezența Mielului Yahshuah HaMashiach, care nea iubit,si prin sangele sau nea spălat de păcatele noastre !!!


Desejamos a todos uma Abencoada PÁSCOA, repleta de significado e da presenca de Cordeiro de Yahveh nos Amou, e em seu Sangue nos lavou dos nossos pecados !!! 

I wish you all a Blessed PassoverMeaningful and presence  Lamb Yahshuah HaMashiach, who loved snow, or snow and the blood washed our sins !!!

Les deseo a todos una Pascua BenditaSignificativa y presencia de Cordero Yahshua HaMashiaj, que amaba la nieve o la nieve y la sangre se lava nuestros pecados !!!  

Ich wünsche Ihnen allen eine gesegnete Ostern, Aussagekräftige und Präsenz Yahshuah HaMashiach, die Schnee lieben, oder Schnee und das Blut gewaschen unsere Sünden !!!  Shalom !!!

Un comentariu:

 1. Ce-mi pasoverul ,sau paștele ori pasqua sau mai știu eu cum se numește.Cînd și cei ce zic că țin corect Pesach tot în traista Popei (papa) sînt.
  Cînd tu numești Pîinea dospită ori ne dospită , vinul fermentat ori ne fermentat,Pesach(paște)
  Nu ești tu ca și ceilanti mîncători de paște?
  Este azima(pînea) și Vinul(suc) Pesach??
  Nu -mi mai scoate tu aici texte din corupțile tradiționale numite Biblia...chiar și în biblia ta coruptă nu este numit așa
  Yahweh a PORUNCIT în Torah carte exod.12 1-14 ce este Pesach.
  Cum de Pesach Poruncit de Yahweh a fost anulat și în schimb ați introdus ANAFURA popei(Papa)
  CHiar și mesianici nu-s scutiți de această Fără de Lege nu mai vorbesc de Sîmbatari care practică cu succes Fără de Legea ...Mînîncă aceiași anafură e drept ne dospită și beau același vin ca fratii lor Papiștacii..dar ei retoric îl numesc Pesach. Yașua ea numit pe farisei Nebuni și orbi ...cred că așa sînteți și voi farisei.

  RăspundețiȘtergere

Atunci si cei ce se tem de Yahweh au vorbit adesea unul cu altul; Yahweh a luat aminte la lucrul acesta si a ascultat; si o carte de aducere aminte a fost scrisa inaintea Lui, pentru cei ce se tem de Yahweh si cinstesc Numele Lui.(Maleahi 3)

HalleluYah

HalleluYah Care este originea, însemnătatea şi sensul acestui cuvânt foarte bine cunoscut? HalleluYah este un cuvânt pur ebraic, dar ...