Israel

Israel

joi, 14 martie 2013

Muntele Templului

"Muntele Templului este în mâinile noastre ... și va rămâne în mâinile noastre"
Prim-ministrul Israelului, Benjamin Netanyahu, a declarat luni seara că, oricine își propune să cedam inima Ierusalimului, pentru a aduce pacea in regiune si lume,face o greseala fatala.

Adresându-se intro sesiune plenară a Knessetului - Parlamentul - o sesiune specială dedicată aniversării zilei Ierusalimului, Netanyahu a declarat că,luarea Muntelui Templului din mâinile lui Israel ar aduce declinul si creșterea Islamismului radical în regiune și în lume.

"Doar sub control Israelian, această accesibilitate și libertate de religie va continua," - a declarat liderul Israelian, continuând: "Muntele Templului este în mâinile noastre ... și va rămâne în mâinile noastre."  Shalom !!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Atunci si cei ce se tem de Yahweh au vorbit adesea unul cu altul; Yahweh a luat aminte la lucrul acesta si a ascultat; si o carte de aducere aminte a fost scrisa inaintea Lui, pentru cei ce se tem de Yahweh si cinstesc Numele Lui.(Maleahi 3)

Ierusalim o piatră grea pentru toate popoarele.

"Iata, voi preface Ierusalimul intr-un potir de ametire pentru toate popoarele dimprejur si chiar pentru Iuda, la impresurarea Ierusal...