Ecumenism - Alianta Evanghelica Mondiala & Papa

Ecumenism - Alianta Evanghelica Mondiala, dorește să-l sprijine pe Papa Francisc I
Treptat, lucrurile iau forma ... Unirea Religiilor majore, pentru a forma o Autoritate spirituală în guvernul mondial, bineinteles pentru cei care inteleg si privesc atent la evenimentele care se petrec si care pregatesc Guvernarea Economica,Politica si Religioasa Mondiala.

Papa Francisc I sa întâlnit saptamana trecuta, miercuri, cu reprezentanți ai diferitelor Religii, unde și-a apărat determinarea de a continua calea dialogului Ecumenic. Alianța Evanghelica Mondiala, a spus intr-o declaratie ca "salută angajamentul noului Papă, pentru dreptate și pace, mai ales pe cei care sunt persecutați din cauza Evangheliei și cei care trăiesc la marginea societății."

Geoff Tunicliffe, secretarul general al Alianței Mondiale Evanghelice, a declarat că se va ruga pentru noul Papă ", care își asumă conducerea Bisericii Catolice, într-o eră plină de provocări, dar, de asemenea, un timp de mari oportunități, de a vedea și auzi din nou lucrarea lui Dumne-Zeu, în Comunităților creștine din întreaga lume. "

Alianta Evangelica Mondiala, de asemenea, a dat o evaluare pozitivă a alegerii, declarand : "Papa Francisc, are un angajament ferm, al evanghelizării și proclamarii lui Isus(numele inventat de Roma)."

Bazat pe coexistența intre Pastorul Norberto Saracco si Bergoglio de la Buenos Aires, actualul Pontif-Papa,a avut întotdeauna relații bune cu Evanghelicii și un aparator al Societății Bibliei.

Potrivit Alianței Evanghelice Mondiale,, recunoastem că există o diferenta dintre Catolici și Evanghelici din întreaga lume, sperăm ca negocierile noastre fructuoase cu Biserica Catolică vor continua," declarația continuă.

"Trăim într-o perioadă de mari provocări pentru toate Comunitățile Creștine," adaugă Geoff Tunnicliffe. "Prin urmare, necesitatea de a găsi un teren comun, pentru dialog și acțiune în această lume, este  esențial, pentru martori credincioși ai lui Isus Hristos(numele adulterat) și împărăția Sa pe pământ."

Tunnicliffe speră să se întâlneasca în curând cu Papa Francisc I ", știind că, în ciuda diferențelor noastre, ne putem sprijini reciproc în rugăciune ... și că Duhul Sfânt ne va îndruma și ne va ajuta să discernem în Comunitățile noastre distinse, in lucrarea lui Dumne-zeu pe care Dumne-zeu a pregătito pentru noi ".... a declarat el.

În cadrul reuniunii sale recente cu reprezentanții religiilor majore ale lumii, inclusiv secretarul general al Alianței Evanghelice Mondiale, Papa a spus că "Biserica Catolică este conștienta de importanța promovării prieteniei și a respectului între bărbați și femei din diversele tradiții religioase." Bergoglio, a cerut să transmită, salutul cordial Bisericilor și Comunităților creștine, care erau prezinte, și a cerut ca sa se roage pentru el, ca să poata fi, un pastor, în conformitate cu inima lui Hristos.
"Văd o dorința de a crește in cooperarea reciprocă, pentru binele comun al omenirii." Francisc a reafirmat determinarea, de a urma calea dialogului ecumenic,si a spus ca este fericit pentru prezența mai multor lideri creștini în puterea sa .

Bergoglio ( Papa Francisc I ) a lăudat, de asemenea, apropierea de Biserica Ortodoxă. Pentru Evrei, a declarat că au o "legătură spirituală" cu Creștinii. În abordarea reprezentanților Musulmani,noul Papa a spus că "ei adoră pe singurul Dumne-zeu, viu și plin de îndurare, și pe care al invocă în rugăciunile lor." 

Papa Francisc I, de asemenea, a spus ca este foarte preocupat de non-Religiosi, Agnostici sau Atei, declarand : "Noi trebuie să fim aproape de bărbați și femei, care, si daca nu recunosc nici o tradiție religioasă, sunt aproape de adevăr,in bunătatea și frumusețea lui Dumne-zeu. ". 

Comentarii

  1. Chrislam este o religie nouă,cu baze mai vechi.În adevăr cunosc în Philadelphia PA o biserică Chrislamică unde Islamiști și chreștini se adună dumineca și se închină la același isus islamo-chreștin deci nu-i de mirare că toți au pactizat cu deavolul ca să se închine lui.Consiliul mondial al bisericilor este o organizație mondială cu sediu în san diego ca ,care au ca scop unitatea a tot ce stă sub semnul Cruci și al semiluni sub un singur sceptru Roma

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest fenomen actual conform profetiei este formarea babilonului spiritual modern venirea si asezarea anticristului in templul al treilea din ierusalim pactul de pace de 7 ani dar numai 3,5 ani va fi valabil apoi persecutia celor care nu accepta pe anticrist ,inchiderea harului , caderea plagilor , armaghedonul , venirea lui Mesia pt a intemeia imparatia (apoc. 13 ; 17 ; 16 ; 19 )
    Shalom coment. a.i.c.e.i.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Atunci si cei ce se tem de Yahweh au vorbit adesea unul cu altul; Yahweh a luat aminte la lucrul acesta si a ascultat; si o carte de aducere aminte a fost scrisa inaintea Lui, pentru cei ce se tem de Yahweh si cinstesc Numele Lui.(Maleahi 3)