Israel

Israel

vineri, 8 martie 2013

Dictatorul care a îndrăznit sa blesteme Israelul ....

Hugo Chávez, Dictatorul care a îndrăznit sa blesteme Israelul ...
Ahmadinejad si Hugo Chavez
Aceasta veste nu este ca sa aducem un fel de bucurie sau fericire,ci pur si simplu a vedea ce inseamna omul care se crede mai presus de Creatorul sau. În timpul bolii Dictatorului Venezuelean, care sa autointitulat ca "rege", un om care a îndrăznit să se confrunte cu Yahveh  (cel care se confruntă cu Israel, se confruntă cu Yahveh) in loc sa se pocăiască și să ceară iertare pentru  cuvintele spuse, de a blestema Israelul, cuvinte rostite cu "tupeu" cu aproape 3 ani în urma. Dar niciodată nu sa întâmplat acest lucru,si anume sa si ceara iertare de la Creator. Din nefericire pentru el,Hugo Chavez nu a reușit să si vindece cancerul, care la ucis.


dati click pe acest Link
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Mgp5oReu8Go#!

Dar Cuvântul lui Yahveh este infailibil și de necontestat. Hugo Chavez a atras blestemul lui Yahveh Atotputernic asupra lui, pentru ca a blestemat Israelul, cu toată puterea lui,dupa cum se poate vedea în acest video de pe Youtube. El a uitat că Yahveh nu este de batjocorit, sa te implicii prin a acuza pe nedrept Israelul,fata de planul lui Yahveh fata de Israel, este un risc mortal.

Yahveh a promis să Binecuvânteze pe cei care vor binecuvânta sămânța lui Avraam,din care probin Evreii si va Blestema pe cei care bleastema Israelul : "Îi voi binecuvânta pe care te binecuvinteaza, și voi blestema pe cei care vă bleastemă ..." (Geneza 12:3).

Putem vedea in Scriptura cazul cu Balac si Balaam :
Vino, te rog, să-mi blastămi pe poporul acesta, căci este mai puternic decît mine; poate că aşa, îl voi putea bate şi -l voi izgoni din ţară, căci ştiu că pe cine binecuvintezi tu este binecuvîntat, şi pe cine blastămi tu este blăstămat.``  Yahveh a zis lui Balaam: ,,Să nu te duci cu ei; şi nici să nu blastămi poporul acela, căci este binecuvîntat.`` (Númeri 22:6,12)

Balaam şi -a rostit proorocia, şi a zis: ,,Balac m'a adus din Aram (Mesopotamia). Împăratul Moabului m'a chemat din munţii Răsăritului, zicînd: ,Vino, şi blastămă-mi pe Iacov! Vino, şi defaimă-mi pe Israel!`  Cum să blastăm eu pe cel ce nu -l blastămă Yahveh? Cum să defaim eu pe cel ce nu -l defaimă Yahveh? (Númeri  23:7-8)

Exact la un an, după ce a rostit acest blestem asupra lui Israel (vezi Link-video ), dictatorul anti-semit sa prezentat la Televiziunea Venezueleana, pentru a dezvălui că sufera de o boala, care a apărut din măruntaie ...Pentru curajul acesta,prin a blestema Israelul,a devenit victima propriului blestem...
Al Assad si Chavez
Nu trebuie sa ne bucuram de aceasta situatie,mai degrabă, ea serveste ca un avertisment pentru noi că Yahveh a lui Israel nu este de batjocorit. Alții, care au blestemat Israelul, au avut o moarte violenta,si anume Hitler, Saddam Hussein, Gaddafi, ... iar alti sunt in devenire, cu excepția cazului în care se pocăiesc. Chavez nu a ezitat niciodata sa numeasca Statul Israel,ca un Stat genocid...

Moartea prematură a lui Hugo Chavez este, fără îndoială, un avertisment serios din partea lui Yahveh, pentru cei care provoaca si contesta regulile lui. Hugo Chavez a fost promovat pentru a guverna Venezuela, pentru mulți ani. Nici al doilea mandat nu a fost în măsură să-l înceapă ...


Soarta corpului lui Hugo Chavez este o urna de cristal în care va ramane imbalsamat "veșnic", unde adepții săi al pot vedea, un loc de veci similar cu comunistii, Mao, Lenin sau Chi Minh.
După zile de speculații, cu privire la locul de înmormântare a omului care a condus Venezuela, de 14 ani, Vice Presedintele, Nicolas Maduro, a anunțat decizia guvernului, de a transforma locul de unde a condus lovitura de stat in 1992 .

În lunile care urmeaza ,dupa moartea lui Hugo Chavez, un subiect dominat este dezbaterea cu privire la viitorul politic al Venezuelei,si anume în ce măsură va supravietuii, asa zisul sistem Chavist, termen care cuprinde stilul autoritar de guvernare a lui Chavez și ideologia sa radicală.

Este o întrebare deosebit de relevanta pentru Comunitatea Evreiască din Venezuela și pentru statul Israel. În timpul celor paisprezece ani de putere politica externă,Hugo Chavez sa bazat pe alianțe cu Statele cele mai beligerente anti Israel ale lumii, cum ar fi Cuba, Iran și Siria. În mod inevitabil, având în vedere relațiile strânse între Statele Unite și Israel, Venezuela a devenit sursa  incendiara anti-Israel, retorica auzita în ultimul deceniu și jumătate.

 De asemenea, în mod inevitabil, acest antisemitism a răspândit ostilitate deschisă față de Comunitatea în scădere Iudeo-Venezueleana.Acum, că Chavez a plecat din această lume, tendințele Chavismului anti-Israel vor  persista sau dispar? Pentru moment, din păcate, există puține motive pentru optimism pe acest front.

Organizațiile Evreiești din Statele Unite, mențin contacte strânse cu Comunitatea Iudeo-Venezueleana,pentru faptul, ca in cazul ca vor aparea evenimente neprevăzute majore,sa poata intervenii.Dimensiunea actuală a Comunității Evreiesti,este estimata între 7000 și 9.000 de oameni, o scădere uriașă de la 30 000,de cind a inceput sa guverneze Chavez .

Yahveh a lui Israel încă mai are ultimul cuvânt,asupra poporului sau Israel ...,vedem cum planul lui Yahveh de a aduce,, Rămășița Israelului  "in Israel se implineste,si astfel venirea lui Yahshua ha Mashiach este foarte aproape.

,, Pocăiţi-vă dar, şi întoarceţi-vă la Yahshua, pentru ca să vi se şteargă păcatele, ca să vină dela Yahveh vremile de înviorare .... S'a împlinit vremea, şi Împărăţia lui Yahveh este aproape. Pocăiţi-vă, şi credeţi în Scriptura."  Shalom !!!

3 comentarii:

 1. atata doar ca 'yahweh' nu exista,stiai ca nu exista nici unicorni roz sau mos craciun?

  RăspundețiȘtergere
 2. anonim de unde sti tu ca nu existe dumnezeu tea informat alti foarte rau.

  RăspundețiȘtergere
 3. Anonim din 8 Martie
  atata doar ca 'yahweh' nu exista
  În Scripturile Sfinte este scris despre tine Anonim ...o să dau citatul tău unde ești tu în Sfintele Scripturi.
  1. Nebunul* zice în inima lui: „Nu este יהוה (YAUE) Cel AtotPuternic!” S-au stricat oamenii, au săvîrşit fărădelegi urîte, nu este niciunul** care să facă binele.
  *Ps. 10:4; Ps. 14:1, etc.. **Rom. 3:10
  Nebuni sînt destui ..dacă crezi că ești inteligent ...probabil ești, dar inteligența ta e inteligența lumi acestuia care e o Nebunie ..așa ești tu.
  19. Căci* înţelepciunea lumii acesteia este o nebunie înaintea lui יהוה (YAUE) . De aceea este scris: „El** prinde pe cei înţelepţi în viclenia lor.”
  *1Cor. 1:20; 1Cor. 2:6. **Iov 5:13
  Șmecheri de duzină sînt destui...Adevărați șmecheri cred în ei însăși ..tu nu ești nici măcar șmecher..dar ai o ocazie bună să te împaci cu cel pe care tu-l renegi.

  RăspundețiȘtergere

Atunci si cei ce se tem de Yahweh au vorbit adesea unul cu altul; Yahweh a luat aminte la lucrul acesta si a ascultat; si o carte de aducere aminte a fost scrisa inaintea Lui, pentru cei ce se tem de Yahweh si cinstesc Numele Lui.(Maleahi 3)

Ierusalim o piatră grea pentru toate popoarele.

"Iata, voi preface Ierusalimul intr-un potir de ametire pentru toate popoarele dimprejur si chiar pentru Iuda, la impresurarea Ierusal...