Israel

Israel

joi, 31 ianuarie 2013

Israelul intră in războiul civil din Siria


Israelul a atacat un convoi de camioane pe teritoriul Siriei
Israeli Air Force
 Surse de încredere din Orientul Mijlociu și Statele Unite ale Americii susțin că aeronavele Israeliene au atacat un convoi de camioane care transportau rachete anti-aeriene SA17 de provenienta Ruseasca, care au fost pe cale de a fi livrate Teroriștilor Hezbollah din Liban.

Atacul sa desfasurat în această dimineață la granița dintre Siria și Liban.

Surse oficiale spun că acest atac a fost planificat de către Israel cu câteva zile în urmă, și a fost menit să distrugă rachetele anti-aeriene SA17 de fabricație rusă, care ar fi fost transferate din Siria în Liban, cu scopul de a le furniza grupului terorist Hezbollah, al cărui unic scop este distrugerea Israelului.

Cu aceste rachete anti-aeriene, Teroriștii ar putea intercepta cu ușurință orice intervenție efectuata de către Forțele Aeriene Israeliene în cazul în care trebuie să intervină în Liban sau chiar Siria.

Comandamentul armatei Libaneze a confirmat ca aviatia Israeliana a incalcat spatiul sau aerian in repetate randuri,la randul sau vice premierul Israelian a declarat ca vor face tot posibilul ca armele de distrugere in masa sa nu ajunga pe mana Teroristilor Hezbolah si a combatantilor Sirieni.

Moscova la randul sau este ingrijorata de situatie,condamnand Israelul de amestec cu atacuri neprovocate împotriva unor ţinte aflate pe teritoriul unui stat suveran, ceea ce reprezintă o gravă încălcare a Statutului ONU şi este inadmisibil, oricare ar fi motivele prin care aceste acţiuni sunt justificate.
Siria a amenințat, joi,ca se va răzbuna pentru atacul aerian Israelian,declarand ca nu se stie cind si cum vor pregatii o surpriza pentru Israel.

Aliatul Siriei ,Iranul a spus ca vor fi repercusiuni la adresa Israelului pentru acest atac,la fel si Teroristii Hezbollah au condamnat atacul ca "agresiune barbară".

In timp ce toate marile puteri stau si se uita la masacrele din Siria si la declaratiile tot mai evidente ale liderilor Arabi privind Stergerea Israelului de pe harta lumii,Israelul are curajul necesar care ajuta la diminuarea armelor de distrugere in masa si prevenirea unor atacuri chimice la adresa Statului Israel.

Toate aceste lucruri sunt considerate ca ingrijoratoare de liderii Mondiali,si prin asta vedem cum zilnic ura impotriva Israelului se acumuleaza tot mai mult,dar pe de alta parte vedem rapiditatea cu care se desfasoara lucrurile in Orientul Mijlociu,cea ce confirma ce ne spune Scriptura in Ezechiel 38 si 39,si anume cum multe tari vor ataca Israelul si care le va fi soarta. Shalom !!!

2 comentarii:

  1. Marea greșală a Israelului este că...aaaau încărcat avioanele bombardere cu un tip greșit de bombe..ar fi trbuit să fie nuks.(nucleare)

    RăspundețiȘtergere

Atunci si cei ce se tem de Yahweh au vorbit adesea unul cu altul; Yahweh a luat aminte la lucrul acesta si a ascultat; si o carte de aducere aminte a fost scrisa inaintea Lui, pentru cei ce se tem de Yahweh si cinstesc Numele Lui.(Maleahi 3)

Ierusalim o piatră grea pentru toate popoarele.

"Iata, voi preface Ierusalimul intr-un potir de ametire pentru toate popoarele dimprejur si chiar pentru Iuda, la impresurarea Ierusal...