Israel

Israel

vineri, 11 ianuarie 2013

Forțele speciale Israeliene deja sunt în Siria

Forțele speciale Israeliene deja sunt în Siria
În timp ce lumea civilizata sta si se uita cum mor zilnic oameni nevinovati in atentatele Teroriste din Siria, produse de fratii lor Musulmanii si de Presedintele Assad, Israelul nu-si permite nici-o greșeală în tratamentul împotriva Terorismului palestinian.

Atacurile din Siria, care au ucis mai mult de 60.000 de persoane, printre care mulți copii și vârstnici, asi continuă traseul , fără ca ONU sau alte Organizații politice sau "Drepturile omului"  sa le acorde vreo atenție .

Pina la urma această ipocrizie și nedreptate, duce de multe ori la lipsă de respect din partea acestor Organizatii care fac tot felul de rezoluții, care condamnă doar o parte, care întotdeauna evident este, partea Israelului.

Conflictul din Siria a depășit granițele, Israelul se teme mai presus de toate,de faptul că dictatorul Assad in disperarea lui asi va pune capat zilelor, prin utilizarea arsenalul său de arme chimice, fara sa tina cont de nimeni si care ar intra în conflict cu o dimensiune regională, precum și cu consecințe incalculabile.

Mai multe mass-media Occidentale, Arabe și Israeliene au menționat deja faptul ca pe teritoriul Sirian opereaza mai multe grupe ale Fortele Speciale Israeliene, în scopul de a încerca să controleze accesul la stocul de arme chimice.In caz de forta majora este prevazut un posibil atac aerian asupra depozitelor de arme chimice.

Aceste informații confirma oarecum rapoartele din întâlnirea care a avut loc între premierul Israelian Netanyahu și Regele Abdullah al Iordaniei si care au de a face cu pregătirea unui raid aerian in spațiile posibile cu arme chimice care sunt în mâinile lui Assad.

Chiar și Statele Unite se pregătesc să intervină în cazul în care Assad va face uz de arme chimice, președinte Obama a avertizat că va depăși "linia roșie".

Cea mai mare teamă a Israelului este, totuși, ca armele chimice sa nu cada în mâinile rebelilor, deoarece aceste grupuri au amenințat să atace Israelul dupa ce vor răsturna regimul lui Assad ,un lider al rebelilor a spus : "Noi spunem lui Netanyahu : pregateste-te ... Armata Profetului Muhammad este in drum spre tine. " - , Abed Shihadeh, a mai adăugat că, după ce "ia Damascul",grupul său și aliații vor avansa spre Tel Aviv".    Shalom !!!

In acest articol se poate confirma cea ce este scris mai sus !!!

http://www.realitatea.net/dezvaluiri-explozive-israelul-a-impiedicat-un-atac-cu-arme-chimice-al-regimului-sirian_1086648.html

2 comentarii:

  1. Ce vor face lunaticii musulmani în fața oștiri lui YHWH??

    RăspundețiȘtergere
  2. sincer sa fiu totul este politic
    ce a facut Israel ca sa dus in Sirya cu armata? vad ca Isis isi face de cap in continuare

    RăspundețiȘtergere

Atunci si cei ce se tem de Yahweh au vorbit adesea unul cu altul; Yahweh a luat aminte la lucrul acesta si a ascultat; si o carte de aducere aminte a fost scrisa inaintea Lui, pentru cei ce se tem de Yahweh si cinstesc Numele Lui.(Maleahi 3)

Ierusalim o piatră grea pentru toate popoarele.

"Iata, voi preface Ierusalimul intr-un potir de ametire pentru toate popoarele dimprejur si chiar pentru Iuda, la impresurarea Ierusal...