EUROPA lansează un nou "plan de pace" pentru Orientul Mijlociu


EUROPA lansează un nou "plan de pace" pentru Orientul Mijlociu
Nu există nici o îndoială că Europa va dori tot mai mult să intervină în procesul de pace dintre Israel și Arabi, deoarece conducerea sa a susținut aproape în unanimitate (cu excepția de onoare al Republicii Cehe), clasificarea palestinienilor la ONU, în calitate de "membru observator ", ajungând să declare deja" Palestina "ca un stat.

În prezent, este cunoscut faptul că unii miniștri Europeni reformuleaza un nou plan pentru a revigora negocierile de pace latente între Israelieni și Palestinieni.

Și toate sunt indicii că acest plan va "prinde" Israelul - nu este de mirare, oricum avand in vedere ce spune Scriptura - Forțarea Statului Evreu sa se "retragă" la granitele din 1967 și să împartă Ierusalimul, care să permită palestinienilor de a avea capitala în Ierusalimul de Est.

Potrivit celor mai recente știri, planul Uniunii Europene,efectuează deja negocierile în acest an 2013, probabil la scurt timp după alegerile generale din Israel, pe 22 ianuarie.

Surse de știri prezic că planul include un schimb de teritorii între Israelieni și Palestinieni și înghețarea completă de construcții noi în coloniile Israeliene.

Acest nou plan a fost inițiat de către miniștrii de externe din Marea Britanie și Franța, si mai tarziu cu sprijinul Germaniei. A fost raportat de către Catherine Ashton, șeful politicii externe a Uniunii Europene ca ar fi dispusa să treacă acest plan care să fie o inițiativă a Uniunii Europene însăși.Europenii au făcut deja contacte cu Obama despre acest plan European. 

Prin tot ce se intampla in jurul Israelului,Ierusalimul este disputa principala pentru intreaga omenire,sunt lucruri care sunt scrise in Scriptura si anume ce se va intampla pe viitor,pasii Mantuitorului sunt aproape,Salvatorul lui Israel si a Credinciosilor care Implinesc Poruncile si Randuiala celui prea Inalt va venii in curand cu rasplata. Shalom !!!

Comentarii

  1. Și care-i problema dacă palestinienii vor avea capitala în Ierusalimul de Est?

    RăspundețiȘtergere
  2. Ca sa aiba capitala in Ierusalimul de est mai intai sa prezinte Istoric ca Ierusalimul a fost a lor,tie ti-ar placea ca in casa ta sa ti bage pe cineva cu forta,c-am asa face Europa.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Atunci si cei ce se tem de Yahweh au vorbit adesea unul cu altul; Yahweh a luat aminte la lucrul acesta si a ascultat; si o carte de aducere aminte a fost scrisa inaintea Lui, pentru cei ce se tem de Yahweh si cinstesc Numele Lui.(Maleahi 3)