Acuzatii Iordaniene Planificarea constructiei al treilea Templu

Ministru Iordanian acuza Israelul pentru Planificarea constructiei al treilea Templu
Abdul Salam Abadi, ministrul Iordanian pentru fondurile islamice, a declarat că Israelul dorește să împartă Muntele Templului din Ierusalim.

Ministrul a acuzat public Israelul,ca doreste să împartă terenul de pe Muntele Templului si anume piata ,unde, acum este Domul Stancii si moschea Al-Aqsa,pentru a ridica al treilea Templu.

Potrivit mass-media Iordaniana, ministrul pentru fondurile islamice impreuna cu o delegație a vizitei în Iordania, de clerici australieni, a primit instrucțiuni de la conducerea Hașemita, pentru a proteja identitatea arabă și musulmană din Ierusalim.

Abadi a declarat ca Israelul are in vedere un plan care sa separe moschea de piata prin a ridica o structura de zid de separatie.

Jordania,si-a extins suveranitatea sa în Ierusalimul de Est și Cisiordania în 1950, si continuă să administreze site-urile islamice de pe Muntele Templului. Abadi a spus delegației australiane că ministerul său are 600 de functionari civili în Ierusalim și care supraveghează 40 de școli din Ierusalim.

Potrivit ziarului Iordanian,Independent "Al-Ghad" ,Abadi a subliniat necesitatea de a sprijini locuitorii din Ierusalim ", în fața atacurilor repetate Israeliene din moschea Al-Aqsa si locurile sfinte islamice din Ierusalim."

Cu excepția faptului că ministrul nu a precizat ca Israelul a semnat un acord de pace cu Iordania, în 1994.

 Departamentul Iordanian,pentru fondurile islamice, cunoscut sub numele de "Waqf", care gestionează piata, incadrand moscheea Al-Aqsa și Domul Stâncii, interzice Evreilor sa faca rugăciuni pe Muntele Templului.   Shalom !!!

Comentarii

  1. De fapt, Evreii care doresc să viziteze muntele templului trebue să o facă însoțiți de poliție .Ei nu prea se înghesue la a vizita muntele că...Un insemn la urcarea pe munte scrie clar că muntele este un loc sfînt și că cei ce vor să meargă trebue să o facă desculți... Scriptural templul va fi construit chiar dacă teologi înclină spre poziția spirituală...Anty-mashiyah se va proclama Elohim în acest templu...Trinitatea Yudeo-Creștino-Islamică se va închina pe acest munte sub obladuirea lui AntiY-Mashiyah(Isus) pînă cînd se va arăta adevăratul Mashiyah care va nimici pe impostorul Isus.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Atunci si cei ce se tem de Yahweh au vorbit adesea unul cu altul; Yahweh a luat aminte la lucrul acesta si a ascultat; si o carte de aducere aminte a fost scrisa inaintea Lui, pentru cei ce se tem de Yahweh si cinstesc Numele Lui.(Maleahi 3)