miercuri, 9 ianuarie 2013

Acuzatii Iordaniene Planificarea constructiei al treilea Templu

Ministru Iordanian acuza Israelul pentru Planificarea constructiei al treilea Templu
Abdul Salam Abadi, ministrul Iordanian pentru fondurile islamice, a declarat că Israelul dorește să împartă Muntele Templului din Ierusalim.

Ministrul a acuzat public Israelul,ca doreste să împartă terenul de pe Muntele Templului si anume piata ,unde, acum este Domul Stancii si moschea Al-Aqsa,pentru a ridica al treilea Templu.

Potrivit mass-media Iordaniana, ministrul pentru fondurile islamice impreuna cu o delegație a vizitei în Iordania, de clerici australieni, a primit instrucțiuni de la conducerea Hașemita, pentru a proteja identitatea arabă și musulmană din Ierusalim.

Abadi a declarat ca Israelul are in vedere un plan care sa separe moschea de piata prin a ridica o structura de zid de separatie.

Jordania,si-a extins suveranitatea sa în Ierusalimul de Est și Cisiordania în 1950, si continuă să administreze site-urile islamice de pe Muntele Templului. Abadi a spus delegației australiane că ministerul său are 600 de functionari civili în Ierusalim și care supraveghează 40 de școli din Ierusalim.

Potrivit ziarului Iordanian,Independent "Al-Ghad" ,Abadi a subliniat necesitatea de a sprijini locuitorii din Ierusalim ", în fața atacurilor repetate Israeliene din moschea Al-Aqsa si locurile sfinte islamice din Ierusalim."

Cu excepția faptului că ministrul nu a precizat ca Israelul a semnat un acord de pace cu Iordania, în 1994.

 Departamentul Iordanian,pentru fondurile islamice, cunoscut sub numele de "Waqf", care gestionează piata, incadrand moscheea Al-Aqsa și Domul Stâncii, interzice Evreilor sa faca rugăciuni pe Muntele Templului.   Shalom !!!

Un comentariu:

  1. De fapt, Evreii care doresc să viziteze muntele templului trebue să o facă însoțiți de poliție .Ei nu prea se înghesue la a vizita muntele că...Un insemn la urcarea pe munte scrie clar că muntele este un loc sfînt și că cei ce vor să meargă trebue să o facă desculți... Scriptural templul va fi construit chiar dacă teologi înclină spre poziția spirituală...Anty-mashiyah se va proclama Elohim în acest templu...Trinitatea Yudeo-Creștino-Islamică se va închina pe acest munte sub obladuirea lui AntiY-Mashiyah(Isus) pînă cînd se va arăta adevăratul Mashiyah care va nimici pe impostorul Isus.

    RăspundețiȘtergere

Atunci si cei ce se tem de Yahweh au vorbit adesea unul cu altul; Yahweh a luat aminte la lucrul acesta si a ascultat; si o carte de aducere aminte a fost scrisa inaintea Lui, pentru cei ce se tem de Yahweh si cinstesc Numele Lui.(Maleahi 3)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...