Israel

Israel

marți, 11 decembrie 2012

Uniunea Europeana,Premiul Nobel de Pace si Israel

UNIUNEA EUROPEANĂ profund îngrijorata cu construirea de așezări în Israel
Întotdeauna gata să condamne Israelul, dar foarte tăcuta atunci când liderul terorist Hamas a cerut distrugerea Statului Evreu.Uniunea Europeană sa adunat Luni, printre altele, pentru a obține " Premiul Nobel pentru Pace "(cineva intelege de ce ...) si unde asi arata consternarea profundă, cu privire la noile construcții pe care le va face Israelul pe teritoriul său, care este administratorul suveran ...

Potrivit declarației prezentate ieri de către miniștrii de externe europeni,Uniunea Europeană este profund dezamăgita de planurile Israelului de asi extinde așezările din Cisiordania și astfel se opune, - din declarația redactată ieri.

Potrivit liderilor europeni, "planul (de construcție) va submina serios perspectivele de soluționare a conflictului negociat, acesta va pune la îndoială viabilitatea celor două state, care ar trebui să apere procesul de pace."

In aceeași zi în care Uniunea Europeană a primit Premiul Nobel pentru Pace, tot acest guvern al Uniunii Europene forțeaza Israelul să renunțe la un drept al sau  în care acesta dorește să construiască pe propriul teren. Conform acestor "Campioni ai pacii", "Uniunea Europeană reiterează faptul că așezările (ei numesc așezări), sunt ilegale în temeiul dreptului Internațional și constituie un obstacol în calea păcii."

Interesant, este ca aceeași Uniune Europeana a votat aproape în bloc în favoarea statutului de observator non-membru pentru auto-proclamata "Palestina",astfel dar fara sa-si faca griji de  încălcarea acordurilor de pace de la Oslo.

La urma urmei, liderii Uniunii Europene utilizează două greutăți și două măsuri, a se vedea:De ce ?, atunci când liderul terorist Hamas a făcut apel in discursul său in Gaza pentru distrugerea completă a Israelului, Uniunea Europeană nu a reacționat imediat ?, de ce nu a condamnat aceste amenințări ? De ce ? atunci când Israel a decis sa construiasca pe teren propriu, mai multe țări "umaniste" atunci când le convine, cum este Brazilia, Anglia, Franta, Spania, Suedia, Finlanda, Irlanda, Danemarca, Italia și Egipt au chemat diplomatii Israeliții din țările lor ca sa le traga de urechi,si de ce nu au făcut același lucru la reprezentanțele palestiniene din aceleași țări ?

Netanyahu a deplâns între timp standardul dublu folosit de multe țări atunci când vine vorba de Israel și palestinieni, spunând: "Nu putem accepta ca, atunci când Evreii construiesc case în Capitala sa antica, Ierusalimul, comunitatea internațională nu are nici o problemă în asi exprima preocuparile, dar când liderii palestinieni au deschis apelul pentru distrugerea Israelului, singurul stat Evreu, lumea tace. "

Uniunea Europeană ,astfel dar pregateste drumul lui AntiMashiyah si prin asta va cădea rapid in aceasta momeală și la fel se va implica din ce în ce mai mult ,nu numai cu problema "procesului de pace", dar si cu problema tangențială de partajare a Ierusalimului cu palestinienii.

 În declarația de ședința de luni, este cuprinsa aceasta propoziție: "... un stat palestinian viabil și Ierusalimul capitala viitoare a două state ..." Astfel dar Uniunea Europeana nu știe in ce se amesteca ... pentru că cine provoaca planurile eterne și neschimbătoare ale lui YHVH Cel Prea Înalt va aduce 
asupra sa o mare dezamagire ... Shalom !!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Atunci si cei ce se tem de Yahweh au vorbit adesea unul cu altul; Yahweh a luat aminte la lucrul acesta si a ascultat; si o carte de aducere aminte a fost scrisa inaintea Lui, pentru cei ce se tem de Yahweh si cinstesc Numele Lui.(Maleahi 3)

Conferința privind pacea și securitatea din Orientul Mijlociu

Conferința privind pacea și securitatea din Orientul Mijlociu Ceea ce unii ar considera imposibil se întâmplă în fața ochilor noștri: la...