Profetiile despre Siria


Explozii puternice in Siria
Zilnic primim stiri media referitoare la Masacrele din Siria,fara ca o putere militara sa intervina nici macar ONU,garantul de Pace in lume nu emite Sanctiuni sau sa convoace Consiliul de urgenta,fata de cum procedeaza in cazul in care Israelul asi exercita propriile drepturi in tara promisa.

Incepând din martie 2011, Siria se confrunta cu revolte reprimate violent şi confruntări armate între serviciile de securitate subordonate regimului Bashar al-Assad şi forţele opoziţiei. Bilanţul conflictului civil, potrivit Observatorilor pentru Drepturile Omului, este de aproximativ 43.000 de morţi,numarul victimelor nu poate fi verificat,doar ce se informeaza de pe surse,care cu siguranta este mult mai mare.

Duminica Forţele Armate ale regimului Bashar al-Assad,au ucis peste 60 de civili într-un raid al forţelor aeriene în faţa unei brutării,criza umanitară se agravează şi pâinea este din ce în ce mai rară, sirienii sunt deseori constrânşi să stea la cozi interminabile în faţa brutăriilor,peste 50 de persoane rănite sunt în stare critică, iar bilanţul ar putea creşte, potrivit organizaţiei neguvernamentale.

Toate aceste intamplari adeveresc Profeţia despre Siria,care este adevarata si se intampla sub ochii nostrii,este dramatică,dar astea sunt consecintele asupra celor care asi ridica mana impotriva poporului Israel si impotriva planurilor Creatorului promise poporului sau.
 Prorocul Isaia ne vorbeste astfel : Proorocie împotriva Damascului: ,,Iată, Damascul nu va mai fi o cetate, ci va ajunge un morman de dărîmături;cetăţile Aroerului sînt părăsite, sînt date spre păşune turmelor, cari se culcă nestingherite acolo.

S'a isprăvit cu cetăţuia lui Efraim, şi s'a sfîrşit cu împărăţia Damascului; dar rămăşiţa Siriei va fi ca slava copiilor lui Israel, zice YHVH al oştirilor. În ziua aceea, cetăţile lui întărite vor fi ca dărîmăturile din pădure şi de pe vîrful muntelui, părăsite odinioară înaintea copiilor lui Israel: va fi o pustie! 

Vai! ce vuiet de popoare multe, cari urlă cum urlă marea! Ce zarvă de neamuri, cari mugesc cum mugesc nişte ape puternice.Neamurile mugesc cum mugesc apele mari... Dar cînd le mustră YHVH, ele fug departe, izgonite ca pleava de pe munţi la suflarea vîntului, ca ţărîna luată de vîrtej.
Îndeseară, vine o prăpădenie neaşteptată, şi pînă dimineaţa, nu mai sînt! Iată partea celor ce ne jupoaie, şi soarta celor ce ne jăfuiesc. (Isaía 17:1-3,9,12-14)

Prorocul Ieremia ne vorbeste astfel : Damascul este topit, se întoarce să fugă, îl ia groaza, îl apucă neliniştea şi durerile, ca pe o femeie în durerile naşterii. - ,,Ah! cum nu este cruţată cetatea slăvită, cetatea bucuriei mele!`` - ,,De aceea tinerii ei vor cădea pe uliţe, şi toţi bărbaţii ei de război vor pieri în ziua aceea, zice YHWH al oştirilor.``( Ieremia 49:24-26.)

Damascul, capitala Siriei, este considerat cel mai vechi oras locuit ,continuu în lume, unde acum este cuibul a aproximativ 10.000 de terorişti Hezbollah şi alţii,care primesc ordinele direct de la regimul radical ,de la Teheran, la care este afiliat.Siria, se confruntă deja pe propria piele cu preţul terorismului, de ură şi crimă împotriva propriului popor.

 Pentru o Documentare mai buna Studiati Scripturile si celelalte Teme explicative de pe acest Blog,deja existente referitoare la Profetiile zilelor noastre ,Şi ca întotdeauna, Cuvântul lui YHVH nu va ramane neindeplinit ,si prin tot ce se intampla in Orientul Mijlociu se adevereste,si prin asta putem stii, caci el > Yashua < este aproape. Multe Binecuvantari Cititorilor !!! Shalom !!!

Comentarii