Israel

Israel

luni, 31 decembrie 2012

Ierusalimul paharul de ameţire pentru toate popoarele

Semne ale sfârșitului  
Formarea statului Israel în 1948
Israelul de azi are aproximativ 8 milioane de locuitori,ca o comparație sunt orase in lume care au cate  20 de milioane de locuitori(Sao Paolo)sau si mai mult( Mexico City) are aproximativ 33 milioane de locuitori,si totusi vedem rareori cele mai importante știri,dar ați observat cât de mediatizat este Israel și întreaga regiune  a Mediului Orient si Palestina,de unde  în fiecare zi în lume apar multe stiri.

 Israelul este ca un termometru al lumii,atunci când regiunea este în pace, lumea este în pace, atunci când regiunea este în conflict, întreaga lume este afectată . De aceea, conflictelor din jurul Israelului merită sa li se dea multa importanță, pentru că Duhul Sfânt al lui YHVH prin prorocul Zaharia, a stabilit ce se va întâmpla în vremurile din urmă.

Piatra grea,este resimțită de toate Natiunile care sunt în conflict cu Israelul,Conflictele pe care le vedem astăzi printre arabi (palestinieni)si Evreii sunt, de asemenea, parte din această profeție.

Nu e de mirare că - în ciuda tuturor eforturilor - nu se ajunge la nici un acord în Orientul Mijlociu, pentru faptul că esența problemei este exact Ierusalimul ! Biblia spune în Zaharia 12:2-3: 

...Iată, voi preface Ierusalimul într'un potir de ameţire pentru toate popoarele de primprejur, şi chiar pentru Iuda, la împresurarea Ierusalimului.În ziua aceea, voi face din Ierusalim o piatră grea pentru toate popoarele. Toţi cei ce o vor ridica, vor fi vătămaţi, şi toate neamurile pămîntului se vor strînge împotriva lui. 

Într-adevăr, marile puteri ale lumii, se pare că au un acord nescris între ei, au determinat că intr-o zi Ierusalimul va fi un centru mondial de "pace", sub control internațional ... Faptul că Ierusalimul este cheia pentru pacea lumii este evident ,dar faptul că Ierusalimul, dintre toate capitalele lumii este ales pentru a juca un astfel de rol nu are nici un sens, dacă nu se acceptă ceea ce spune Biblia cu privire la Ierusalim.

Ca și alte națiuni, si Statele Unite ale Americii, în ciuda sprijinului acordat Israelului, si-au pus ambasadele sale nu în Ierusalim, ci la Tel Aviv,in contradictoriu cu dorințele Israelului,până si mass-media lumii urmează această negare a capitalei Israelului ...Ierusalimul.

de ex:atunci cind in campania sa electorala Candidatul republican pentru Casa Alba, Mitt Romney spunea ca Ierusalimul este capitala Israelului,mass media a considerat acest lucru ca o Eroare...Reactia mass media fata de Israel este tot mai ostila,mai ales ultimele stiri privid Constructiile in zona E-1,Israelul este criticat si chiar se fac apeluri de marile trusturi din mass media catre mai marii Lumii de a se pune capat acestei nedreptati,cea ce inevitabil va duce spre a cea ce Profetiile Biblice ne vorbesc.
vezi ex:
http://www.capital.ro/detalii-articole/stiri/the-economist-obstacole-in-calea-pacii-175664.html

http://www.mediafax.ro/externe/israelul-relanseaza-un-proiect-imobiliar-controversat-contestat-de-sua-10397746?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+MediafaxExterne+%28Mediafax+-+Externe%29

http://stiri.astazi.ro/stire-membrii-europeni-din-consiliul-de-securitate-pregatesc-o-declaratie-comuna-de-condamnare-a-colonizarii-evreiesti-254962979.html

http://www.mediafax.ro/externe/ban-ki-moon-denunta-intensificarea-activitatilor-de-colonizare-din-cisiordania-10403041?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+MediafaxExterne+%28Mediafax+-+Externe%29

Se pune din nou intrebarea : "De ce acest tratament fără precedent fata de Ierusalim ?" De ce este atât de special ? De ce este atât de important pentru toate neamurile ? Numai Biblia ne oferă o explicație rezonabilă. 

Daca acest răspuns biblic la această întrebare este respins, atunci nici un alt răspuns rațional nu poate fi găsit. De ce o lume care nu crede în promisiunile Bibliei cu privire la Ierusalim, tratează în continuare acest oraș ?

Starea uimitoare din Ierusalim încă se crie si urmeaza să fie scrisă. Evenimentele care se desfășoară în Orientul Mijlociu aproape zilnic sunt punctele principale spre Adevaratele semne ale sfârșitului .

Si balaurul, maniat pe femeie, s-a dus sa faca razboi cu ramasita semintei ei, care pazesc poruncile lui YHVH si tin marturia lui Yahshua HaMashiach. (Apoc.12:17)

În ziua aceea, YHVH va ocroti pe locuitorii Ierusalimului, aşa că cel mai slab dintre ei va fi în ziua aceea ca David; şi casa lui David va fi ca YHVH, ca Îngerul lui YHVH  înaintea lor.
În ziua aceea, voi căuta să nimicesc toate neamurile cari vor veni împotriva Ierusalimului.
Atunci voi turna peste casa lui David şi peste locuitorii Ierusalimului, un duh de îndurare şi de rugăciune, şi îşi vor întoarce privirile spre Mine, pe care L-au străpuns. Îl vor plînge cum plînge cineva pe singurul lui fiu, şi -L vor plînge amarnic, cum plînge cineva pe un întîi născut.(Zaharia 12:8-10)

Timpul de suferință a poporului Evreu si a Credinciosilor din întreaga lume care implinesc Poruncile si Orinduielile Creatorului, va aduce punctul culminant în lupta teribilă a lui Satan de a distruge Israelul și întoarcerea glorioasă a lui Mesia care va răscumpăra Israelul și Credinciosii sai si va domni peste toata lumea, de pe tronul lui David din Ierusalimul restaurat.

Aici este rabdarea sfintilor, care pazesc poruncile lui YHVH si credinta lui Yashua." (Apoc.14:12 )Shalom !!!

Un comentariu:

  1. Aici e un reportaj care îi va pune pe mulți în dificultate
    /www.youtube.com/watch?v=F6ApJG58phg&list=FLnQt7d4-LSMMxSgwN8xMPeg

    RăspundețiȘtergere

Atunci si cei ce se tem de Yahweh au vorbit adesea unul cu altul; Yahweh a luat aminte la lucrul acesta si a ascultat; si o carte de aducere aminte a fost scrisa inaintea Lui, pentru cei ce se tem de Yahweh si cinstesc Numele Lui.(Maleahi 3)

Ierusalim o piatră grea pentru toate popoarele.

"Iata, voi preface Ierusalimul intr-un potir de ametire pentru toate popoarele dimprejur si chiar pentru Iuda, la impresurarea Ierusal...