Israel

Israel

vineri, 4 ianuarie 2013

Crestinismul si Islamismul

Creștinismul : o credință creată de politica romana.
Imperiul Roman: cel mai puternic imperiu al vremurilor,Suprem în arta războiului, politica, științe, inginerie, medicină și așa mai departe. Roma a fost literalmente invincibila.

Roma, imperiul cel mai mare și cel mai puternic în Occident, a fost în declin teribil. Amenintata de invaziile barbare, crizele economice și revoltele iminente de pretutindeni,un scenariu care a adus un sentiment de "sfârșitul lumii", pentru întregul popor roman.

Imperiul creat de zeul Marte a fost in agonie, Păgânismul, care este semnul Romei a fost în criză totală. Templele lui Jupiter (zeul mai mare de la Roma), au fost vandalizate,cultele lui Bachus au fost acuzate de orgie și satanism,Templele lui Mithra au fost ținte ale persecuției,insa templele lui Venus și Phoebus au scăpat de vandalism .

Oamenii erau nervoși și si-au descărcat furia împotriva Vestitelor ,,virgine si gardieni " din templele romane păgâne.Desigur, autoritățile romane au început să persecute creștinii pentru a face fata tulburărilor civile,evident că există mai multe versiuni despre persecuția creștinilor din Roma antică. 
Paganismul adoptat de Crestinism 

Din punct de vedere roman, obiectivul a fost de a menține ordinea publică, care sa văzut amenințată de jafuri și acte de vandalism împotriva proprietății publice romane, motivul pentru persecuții a fost răutatea romanilor fata de cei care nu au acceptat bunatatea si credința Creștinismului Roman.

În orice caz, este consensul perioadei istorice obscure de drame, crize, conspirație, decadență și un sentiment total de pierdere a controlului și neîncrederea în viitor. Vechea Roma a fost pe moarte, Creștinismul și Mitraismul au început să câștige forta între Legionari si Pretorieni ,Elita de la Roma!

Jupiter, Neptun si Pluto, Pagana Trinitate, si-au pierdut terenul în religiile străine ... Haosul părea iminent, ar fi fost sfarsitul total al Romei,dar a aparut ... un politician roman, Constantin, care a avut inteligența de a transforma otrava in medicina, el știa cum să profite de criză! 

Împăratul Constantin : Creatorul Bisericii Catolice de la Roma
Asta e ceea ce a făcut Constantin, sa convertit la Creștinism și a creat o instituție religioasă  pentru a servi dorințele politice ale Imperiului Roman . Celebra Biserica Romano-Catolică, care avea standardele SPQR (Senatus Populus Que Romanus), Roma astfel a devenit în mod oficial Creștina,astfel dar din motive religioase au devenit prigonitori ai altor religii ! Oamenii erau fericiți pentru că Creștinismul a "câștigat" Păgânismul.

Vă recomand să citiți despre acest fapt in cărțile de istorie,numai ca ceea ce cărțile de istorie nu vă spun este că "păgânismul" nu este mort,el rămâne la fel de viu ca și înainte, doar cu un costum nou,mai subtil și mai rafinat.

Islamul: O alta credința creata de politica
Ca și Creștinismul, aparitia Islamului a avut loc sub o mișcare politică condusă de Mahomed, în secolul al șaptelea. Mohamed a fost un om de arme, un soldat și un politician foarte abil si inteligent.

Islamul este un amestec de idei, chiar mai mult fara fundament,care afirmă că Yashua a fost un "profet" care a prevestit venirea lui Mohamed, adevăratul Mesia așteptat de Evrei .

Islamul recunoaște, de asemenea profeții Evrei,dar ca "profeți ai Islamului",complet denaturat de adevăr, după cum nici Muhammad nu a are nici o bază rezonabilă în Scriptura,astfel dar a creat faimoasa carte Al Coran pentru a spune o poveste nouă, care nu a avut nimic de a face cu Scriptura,sau sa justifice pretențiile mesianice deplasate ale lui Mohamed.

Astfel dar nici Mahomed (Mahdi) sau oricine altcineva care este considerat "Mesia" (1848,1914,2012....)nu este Mesia prezis de scrierile Iudaice din Scriptura,mai mult decât atât, nici un alt exemplu de sfințenie, un facator de minuni ,un considerat magnific și măreț de către adepții săi ,nu se cuvine a i se inchina.  Shalom !!!

Un comentariu:

  1. Templu kabba ,locul de pelerinaj al islamiștilor la Meccaîn Arabia saudită este locul unde conform tradiției musulmane ...Toți idoli triburilor arabice au fost adunați și plasați în acest Templu ...Acești idili au un șef ,domn al zeilor (dumnezeu) numit Allah. Deși islamul se vrea religie monoteistă..totuși sa dovedit că ,la fel ca creștinismul este păgînă.
    Creștinismul se închină la trinitate și sfinți
    Islamul lui Allah și tuturor dumnezeilor(idoli) din Kabba(Mecca)
    Cristlamul este religia viitorului cînd creștini vor da laba cu islamiști și vor trăi în armonie după ce secple de-a rîndul sau hăcuit cît au putut.

    RăspundețiȘtergere

Atunci si cei ce se tem de Yahweh au vorbit adesea unul cu altul; Yahweh a luat aminte la lucrul acesta si a ascultat; si o carte de aducere aminte a fost scrisa inaintea Lui, pentru cei ce se tem de Yahweh si cinstesc Numele Lui.(Maleahi 3)

Ierusalim o piatră grea pentru toate popoarele.

"Iata, voi preface Ierusalimul intr-un potir de ametire pentru toate popoarele dimprejur si chiar pentru Iuda, la impresurarea Ierusal...