Israel

Israel

marți, 20 noiembrie 2012

TELEVIZIUNI CARE MANIPULEAZA


MANIPULAREA MINTILOR
Încă o dată Israelul este "tipul cel rău", "criminalul care ucide copii și batrani neajutorati"
Intotdeauna a fost așa și întotdeauna va fi acuzat Israelul, in prostia care predomină în mintea multora. Din păcate. Iar principalii vinovați sunt mass-media, în special atotputernica Televiziune, așa cum sunt exemplele revoltătoare ale CNN și BBC.

Aceste Televiziuni produc imagini, le denaturează,pentru a face o mare favoare pentru vesnicii"prieteni,saracii martirizați palestinieni," prin a denatura adevărul faptelor, și chiar și atunci când si ei insusi se confruntă cu aceleasi fapte de Terorism neavind curajul sau dorința de a corecta eroarea dezinformarii. Ca atare, convine pentru interesele oculte ascunse ...

Așa cum a spus "celălalt" specimen al istoriei: "O minciună spusa de multe ori devine un adevăr." (Hitler)
Și, bineînțeles, este clar,ca cine are de câștigat cu aceste manipulări, sunt Teroristi Hamas , gruparea cea mai responsabila (împreună cu acoliții din Jihadul Islamic ) cauzatorii acestor fapte barbare.

Din păcate, lumea este din nou înșelată cu "auto-milă" promovata de către Hamas, care nu se oprește până când nu si va face fani chiar și printre rândurile creștinilor,aceiași oameni  "echitabili" în lupta lor contra Israelului, o fac pentru o tăcere stranie despre masacrele pe care le comit zi de zi în Siria, inclusiv împotriva multor creștini care se refugiaza în Turcia vecină pentru a încerca să scape de ura si moarte facuta de fratii lor Musulmani .

Manipularea TV
Mass-media din nou a supraestimat numărul de victime presupuse civile din Gaza, în ultimele zile,ca sa se vada orbește povestea publicata în titlurile ca: prim-ministru al Egiptului, in vizita din Gaza cum săruta capul unui copil care ar fi fost ucis de Israelieni.

Doar ca minciuna si manipularea nu are picioare lungi ,atunci cind câteva site-uri de cautare și de cercetare au expus faptul că copilul a murit ca urmare a unei rachete explozive trimisa de către Teroriști Hamas si care si- a eșuat tinta și a explodat în Gaza. Forțele de Apărare Israeliene au confirmat faptul că nu a existat nici o activitate militară Israeliană în zona în care a avut loc explozia care a ucis copilul nevinovat.

Ipocrita CNN a emis o poveste mișcătoare despre moartea copilului, dar nu a corectat eroarea, chiar după ce a fost confirmata manipularea facuta!

Este regretabil faptul că mass-media crede in toate informațiile și imaginile editate de Teroriști, dar chiar și mai rău este faptul ,atunci când reporterii în domeniu manipuleaza realitatea faptelor,intotdeauna in favoarea unei parti, așa cum este evident ...

Israelul nu va ceda
Într-un moment în care Hamas a inceput sa dea semne de slăbiciune și chiar teama - deja incepe sa "stabileze" condiții pentru o încetare a focului -insa Israelul decide să nu se oprească, si să-si intensifice acțiunilor sale împotriva focarelor de Terorism în Gaza.

Sistemul de apărare anti-rachetă "Cupolă de Fier" intercepteaza zilnic cu succes mai multe rachete pe care Teroriștii din Gaza le trag spre Ashdod și Tel Aviv.

Comandantul operațiunilor din sud, Tal Russo a declarat că o operațiunea terestra este cu siguranta o opțiune și a subliniat: "Avem un plan care se va accentua în mod constant in timp."
Russo a spus: "Am văzut puterea rachetelor și proiectile trimise de Hamas, care toate sunt menite să omoare cit mai multi civili Israelieni, afirmand : Această situație nu va continua.".

Russo a adăugat că Forțele de Apărare Israeliene au decis să producă pagube mari  capacităților si platformelor de lansare a rachetelor cu rază lungă de actiune trimise de grupurile Teroriste.Șeful militar a lăsat să se înțeleagă că IDF a distrus cea mai mare parte a rachetelor Fajr ,de rază lungă , și a explicat că "cele mai multe dintre armele Teroristilor sunt stocate în case și apartamente,unde folosesc civilii ca acoperire,astfel nu e usor si inevitabil ca sa se ajunga la victime civile în Gaza. "

Mai multi sefi Terorosti ucisi
Oficialii palestinieni, au declarat ca un membru al Jihadului a fost ucis și un altul rănit în atac. Jihadul a identificat teroristul: care este Ramiz Harb, unul dintre comandanții lor.
Bahu Al-Ata, un comandant al Jihadului Islamic, care a fost implicat în atacurile constante cu rachete împotriva Israelului a fost, de asemenea, în clădire. Un alt terorist, Taysir Jabari, un membru al consiliului militar al Jihadului Islamic. El este responsabil pentru orchestrarea cateva atacuri împotriva Israelului.

Al treilea Terorist a fost identificat ca fiind Halil Bahatini, un comandant al Jihad, de asemenea, responsabil pentru atacurile cu rachete în sudul Israelului.
Într-o escaladare a bombardamentelor , Israelul a inceput sa atace casele activiștilor Hamas, grupul militant, care domină Terorismul în Gaza. Aceste atacuri au număr destul de mare de decese în rândul civililor.

La rândul său, Teroriștii Hamas au tras sute de rachete spre Israel, iar una dintre ele a lovit o școală care este inchisa si fara copii din cauza bombardamentolor,sute de rachete au fost interceptate de către Domul de Fier (de apărare antirachetă),iar alte rachete au căzut în locuri nelocuite.

2 comentarii:

 1. Adevărul este că cei mai mulți atît romîni cît și alți văd lucrurile prin prisma televiziuniei.
  Religiunia este cea de la TV.
  Politica ce ne vinde TV.
  Știința e cea relatată la TV.
  Economia e cea expusă de TV. ect.
  Oricum TV. minte în raport de interes uni mai mult alți mai puțin dar toți mint.
  Cum ai vre tu ca CNN.să raporteze ceva reau cîn influhul de $ e de ordinul sutelor de milioane chiar miliarde din țările arabe . Char dacă ești tu îngeraș bani te fac drak și invers
  Ce aștepți tu de la manipulatori politici : Televiziunia este un instrument de inducere in eruare ca și religia ...doar folosită cu abilitatea și măestria manipulări maselor
  Cum religioși se hrănesc cu ce primesc la biserică (Teologia) la fel Politica și politiceni se desfată in minciunile televiziuniei.

  RăspundețiȘtergere
 2. Sa stiti ca este frumos an tara fagaduita de DUMNEZEU poporului evreu,si eu am lucrat patru ani an FOSTA TARA SFANTA .Acum ei sau andepartat de PORUNCILE LUI ISUS HRISTOS antemeitorul ceriului si al pamantului si ISRAELU nu cred an ISUS ei cred an moise.Dar si moise a fost UN OM CARE SA NASCUT PE PAMANT si a fost an pacat.

  RăspundețiȘtergere

Atunci si cei ce se tem de Yahweh au vorbit adesea unul cu altul; Yahweh a luat aminte la lucrul acesta si a ascultat; si o carte de aducere aminte a fost scrisa inaintea Lui, pentru cei ce se tem de Yahweh si cinstesc Numele Lui.(Maleahi 3)

Ierusalim o piatră grea pentru toate popoarele.

"Iata, voi preface Ierusalimul intr-un potir de ametire pentru toate popoarele dimprejur si chiar pentru Iuda, la impresurarea Ierusal...