Israelul va construi 3000 de case noi ca răspuns la votul ONU

Ca răspuns la votul ONU, Israelul va construi 3000 de case noi 
 Netanyahu a dat ordin de a se construi 3000 mii de unitati locative noi în Ierusalimul de Est și Cisiordania în zona E1 aproape de Ierusalim,planul controversat de construcții noi, va fi avansat, contrar angajamentelor asumate cu administrația Obama.

Israelul intenționează să construiască 3.000 de unitati locative in Ierusalimul de Est și in așezările din West Bank, ca răspuns la acordarea statutului de stat observator Palestinei de către Adunarea Generală ONU,in această săptămână, a declarat un diplomat vineri pentru ziarul Haaretz.

Israelul  a avertizat în urmă cu câteva ore că nu mai are nicio obligaţie conform Acordurilor de la Oslo pentru faptul ca Preşedintele palestinian Mahmoud Abbas nu a rămas fidel angajamentelor asumate de predecesorul său, Yasser Arafat, prin Acordurile de la Oslo din 1993, care interziceau iniţiative unilaterale,astfel dar prin incălcarea acestor acorduri oferă şi Israelului dreptul la iniţiative unilaterale,la fel si aplicarea suveranităţii Israeliene în aceste teritorii.

Joi ,Adunarea Generală a ONU a acordat Palestinei statutul de stat observator cu 138 de voturi pentru, 9 împotrivă şi 41 abţineri,Statele Unite, Israelul şi Canada,Cehia, Insulele Marshall, Micronezia, Nauru, Palau, Panama. sunt  cele 9 state care au votat împotriva acestei rezoluţii istorice. 
Pentru Mahmoud Abbas, această decizie ONU este"certificatul de nastere a Palestinei".Abbas a acuzat, de asemenea, Israelul a fi "un stat rasist, cauzând ... purificare etnică ... crime de război ... crima ... barbare."
Acest nou statut acordat palestinienilor, de asemenea, le dă dreptul de a contesta crimele împotriva Statului Israel la Curtea Penala Internaționala și Curtea Internațională de Justiție de la Haga, Olanda.

Rezoluţia nefericită şi contraproductivă de astăzi pune şi mai multe obstacole în calea păcii şi de aceea Statele Unite au votat contra, a declarat ambasadoarea SUA la ONU Susan Rice la scurt timp după vot. "Această rezoluţie nu face din Palestina un stat", a mai afirmat ea, ca ecou la o declaraţie prealabilă a ambasadorului Israelian. "Acest vot de astăzi nu constituie în niciun caz un drept de a deveni membru al Naţiunilor Unite". 

Prim ministrul Israelian Benjamin Netanyahu a denunţat joi seară discursul "defăimător şi veninos" al preşedintelui palestinian Mahmoud Abbas, afirmand:Lumea a urmărit un discurs defăimător şi veninos plin de propagandă perfidă împotriva armatei israeliene şi a cetăţenilor Israelului. Cineva care vrea pacea nu vorbeşte aşa, se afirmă într-un scurt comunicat al biroului său, sursa Haaretz. 

Un sprijin puternic din Uniunea Europeana va arăta Israelului şi SUA că ANP este considerată pe scară largă drept legitimă şi ar putea descuraja Israelul să încerce să îi falimenteze pe palestinieni pentru ceva care este, în fapt, simbolic, a comentat un diplomat occidental, sub rezerva anonimatului. 

Dupa cum vedem Uniunea Europeana ,care pare a fi Imperiul Roman renascut,asi face tot mai bine facuta prezenta,avind in vedere ca anul acesta a primit si Premiul Nobel pentru Pace,astfel luand asupra sa dorinta de a face Pace in Orientul Mijlociu,care va face ca Israelul sa cedeze tot mai multe concesii in favoarea pacii,si care pina la urma va fi tradat si in ultima faza,invadat de Gog si Magog cu aliatii lor,dupa cum ne spun Profetii din Scriptura.


Vaticanul,a lăudat decizia ONU de a accepta în viitor un stat palestinian. Această decizie va fi costisitoare pentru Europa și pentru toate țările care au votat în favoarea a ceea ce Creatorul nu acceptă, și, prin urmare, devine un afront la adresa lui,si pentru aceste afronturi, de obicei, plata este foarte scumpa ...

Numai Republica Cehă și-a onorat prietenia fata de Israel, pentru a fi singura țară din Uniunea Europeana a celor 27  de State ,de a vota împotriva rezoluției ONU la statutul de"stat observator non-membru."
Data de 29 noiembrie are o încărcătură simbolica,deoarece este data adoptării de către Adunarea Generală a Naţiunilor Unite în 1947 a Planului de împărţire a Palestinei sub mandat britanic, care prevedea crearea unui Stat Evreu şi a unui Stat Arab,după exact 65 de ani.

 Adunarea Generală a ONU sa reunit din nou pentru a vota cu privire la propunerea de a ridica statutul palestinienilor ca "stat observator non-membru", care legalizeaza existența unui stat în alt stat ...de asemenea, Nimic nu va speria si împiedica, planurile Creatorului !!!


Aceasta zi are o semnificație importantă istorică pentru Israel,exact 65 de ani pe 29 noiembrie 1947 - Organizația Națiunilor Unite a votat în favoarea creării statului Israel de astăzi , aceeași ONU a votat în favoarea statutului palestinienilor la "statutul de observator" , care, practic, "autentifică" existența unui stat numit "Palestina" în Țara lui Israel.

Ironia sorții ? Poate. Dar mai presus de toate, o demonstrație a modului în care planurile Salvatorului a lui Israel  sunt atat de des "torpilate" de Rebeliunea Satanica a oamenilor...

Această decizie va fi costisitoare pentru Europa și pentru toate țările care au votat în favoarea a ceea ce Creatorul nu acceptă, și, prin urmare, devine un afront la adresa lui,si pentru aceste afronturi, de obicei, plata este foarte scumpa ...
Această decizie va aduce un blestem inevitabil asupra țărilor noastre deja atât de muribunde cu criza economică care se înrăutățește pe zi ce trece. Iar acesti idioți politici, nu numai ca arata cât de prost guvernează ,dar si atrag blesteme asupra națiunii ,pentru că Creatorul promite să blesteme pe cei care bleastama pe poporul lui Israel. 

YHVH zisese lui Avraam: "Iesi din tara ta, din rudenia ta si din casa tatalui tau si vino in tara pe care ti-o voi arata. Voi face din tine un neam mare si te voi binecuvanta; iti voi face un nume mare si vei fi o binecuvantare. Voi binecuvanta pe cei ce te vor binecuvanta si voi blestema pe cei ce te vor blestema; si toate familiile pamantului vor fi binecuvantate in tine.(Geneza 12:3).

Aceste tari care au votat in favoarea deciziei ONU,nu fac altceva decat sa abandoneze Israelul în mâinile dușmanilor sai și grupurile teroriste palestiniene si Islamiste, care au un singur scop:de a impinge pe Evreii în mare,adica moartea Evreilor.  Shalom !!!

Comentarii

  1. Filisteni exista de foarte lung timp,Onu.cine mai bagă în seamă ce spun ăștia?Chinezoiul care conduce ONU e comunist cum și Filisteni sint de altfel.Și chiar daca Filistenii vor avea un stat și vor fi recunoscuti ca stat,Ysra-Yah își bate joc de ei ,Cel ce este taria lui Ysra -Yah este Yahweh ,așa ca ONU nu poate trece peste ce hotărăște Yahweh.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Atunci si cei ce se tem de Yahweh au vorbit adesea unul cu altul; Yahweh a luat aminte la lucrul acesta si a ascultat; si o carte de aducere aminte a fost scrisa inaintea Lui, pentru cei ce se tem de Yahweh si cinstesc Numele Lui.(Maleahi 3)