Atacurile Teroriștilor din Fâșia Gaza


Primele victime Israeliene ale atacurilor cu rachete trimise din Gaza
Copil ranit de rachetele trimise de Palestinieni

Atacurile Teroriștilor din Fâșia Gaza au provocat primele 3 victime mortale din Israel. Doi bărbați și o femeie au fost uciși atunci când o rachetă provenind din Gaza a lovit apartamentul  în care au trăit din orașul Kiryat Maleahi.

Victimele nu au putut ajunge la timp in adăpost , alte 2 persoane au fost grav rănite, un băiat a suferit leziuni considerabile și 2 copii leziuni minore,iar alte persoane au suferit atacuri de panica. O altă clădire de locuințe din oraș a fost de asemenea lovita direct, dar nu există nici o evidență a victimelor. Aripa armată a Hamas si-a revendicat responsabilitatea pentru atacuri.

Inca de dimineața devreme au fost trase zeci de rachete în sudul Israelului. Un purtător de cuvânt al autorităților Israeliene a declarat ca lansarea rachetelor și tensiunea va crește în următoarele zile.
Mai multe rachete au fost trase spre orașul Ashdod, lovind-o casă, dar fără pagube  semnificative,rachetele au lovit, de asemenea, o școală în Ofakim,alte rachete au fost interceptate de sistemul de apărare antirachetă Israelian.

Mai mult de 200 de RACHETE împotriva Israelului
Teroristi Hamas lansand Rachete spre Israel

De la începutul "Operațiuni Pilonul de aparare" începuta ieri, peste 200 de rachete au fost trase în sudul Israelului.Forțele de Apărare Israeliene continua să atace pozițiile Teroristilor Hamas care lansează rachete din Gaza.

Cu toate acestea, Organizația Națiunilor Unite, a convocat o întâlnire de urgență a Consiliului de Securitate care sa încheiat după 90 de minute, fără sa fie adoptată nici o rezolutie.

Reuniunea a fost convocată de către Egipt, Maroc și Palestinieni. Reprezentantul Palestinian la ONU, Riyad Mansour, a declarat celor 15 membri ai Consiliului la întâlnirea din această dimineață: "Încă o dată Comunitatea Internațională este martora la măcelul Israelian de rea intenție, folosind mijloacele militare ca măsuri letale și ilegale împotriva populației  civile Palestiniene . "Și după aceste declaratii Mansour a cerut Consiliului să acționeze rapid ...

Riposta IDF la atacurile cu rachete
Ambasadorul SUA la ONU, Susan Rice a apărat cu fermitate reacția militară a Israelului la "vicioasele" atacuri ale Hamas.În timp ce trimișii Arabi au cerut Consiliului să condamne atacurile Israeliene, Rice a declarat că nu există nici o scuză pentru violența produsă de "Hamas și alte organizații Teroriste"care se lansează împotriva Israelului.

Ron Prosor, ambasadorul Israelului la ONU a declarat după întâlnire că unii reprezentanți au susținut dreptul Israelului de a se apăra și au condamnat atacurile fără discernământ împotriva civililor. 


CAPACITATEA TERORISTILOR Hamas în Gaza
Jabari ,Seful Teroristilor Hamas

Atacul aerian al Israelului ucide TERORISTUL Ahmed Jabari, Seful Militar Hamas ,incepind astfel Operatiunea "PILONUL DE APARARE".Forțele Israeliene de Aparare ,miercuri dimineață, au atacat 20 de locatii de lansatoare de rachete care erau in subteran ,capabile de a lovi Tel Aviv.
Printre cei afectați este șeful terorist, Ahmed Jabari, șeful operațiunilor militare ale Hamas, ucis în timpul atacului ,de Forțele de Apărare Israeliene.

Potrivit purtătorului de cuvânt IDF, Yoav Mordechai, această lovitură aeriană a marcat începutul Operatiunii"Pilonul Apărării," care vizeaza organizațiile teroriste Hamas și Jihadul Islamic din Gaza.

"Obiectivul principal al acestei operațiuni este de a aduce pacea în sudul Israelului, iar al doilea scop este de a ajunge la  organizațiile teroriste", - a declarat seful militar Israelian.
După ce a distrus capacitatea de a lansa rachete, care ar putea ajunge la Tel Aviv, Israeli Air Force crede că a eliminat amenințarea privind lansarea rachetelor la distanțe lungi.


Capacitatea Teroristilor Hamas
IDF a confirmat faptul că cele mai multe dintre locatiile de stocare de arme au fost amplasate în clădiri rezidențiale: "Aceasta este o dovadă în plus a standardului utilizat de către Hamas, în Gaza ,utilizarea ca scuturi umane" - a relevat seful militar Israelian.

Conform informațiilor IDF, Jabari comanda atacurile teroriste împotriva Israelului , inclusiv răpirea soldatului Israelian Gilad Schalit, precum și trimiterea a sute de rachete spre israel în ultimii ani. Mordechai, de asemenea, a spus că Gaza este "un avanpost al Iranului."

Potrivit informațiilor furnizate de comandantul Israelian Benny Gantz Gen, "toate optiunile sunt deschise,suntem foarte hotărâți să ajungem la organizațiile teroriste.".
Sperăm că Teroriștii să înțeleagă că Israelul nu este o jucarie și că va lua în serios o incursiune puternică privind distrugerea cuiburilor de teroriști în Gaza, dacă nu există o încetare a focului cum era de așteptat, cu medierea Egiptului. Până când?    Shalom !!!

Comentarii

  1. Bine ca teroristii palestinieni folosesc copiii drept scuturi umane, in loc sa puna mana la lucru. Pe de o parte ii sustine Uniunea Europeana cu mancare si haine, pe de alta parte tarile islamice le dau arme, asa ca-i o veselie continua in cinstea ratacitului Mahomed. Cand vor evreii pace ei le dau rachete, cand evreii riposteaza cu bombe ei le dau din nou bombe!
    Copiii lor sunt crescuti din gradinita sa urasca evreii si sa doreasca sa ucida, acest varf de lance al islamului este ca un tepus in coasta Israelului si nu dispare decat la venirea Domnului Isus. In spatele Islamului este diavolul care se manifesta in apogeul lui si palestinienii sunt bataia de joc a satanei. Culmea ipocriziei este ca evreii sunt vinovati ca se apara! Adica teroristii islamici pot sa-mi trimita in gradina zilnic bombe si eu trebuie sa stau linistit si sa-mi vad familia decimata si copiii murind, asta pana la disparitie. Asta-i politica islamica, europeana, rusa si pana la urma devine si americana.
    De fapt toate tarile se vor ridica impotriva natiunii Israel, pentru ca Domnul sa le pedepseasca si sa faca sa cada asupra lor urgia lui Dumnezeu. Rugati-va pentru aceasta natiune, Maranata, Domnul vine in curand!
    Ioel 3:2
    voi strange pe toate neamurile si le voi cobori in valea lui Iosafat. Acolo, Ma voi judeca cu ele pentru poporul Meu, pentru Israel, mostenirea Mea, pe care l-au risipit printre neamuri, impartind intre ele tara Mea.
    Ioel 3:12
    "Sa se scoale neamurile si sa se suie in valea lui Iosafat! Caci acolo voi sedea sa judec toate neamurile dimprejur."

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Atunci si cei ce se tem de Yahweh au vorbit adesea unul cu altul; Yahweh a luat aminte la lucrul acesta si a ascultat; si o carte de aducere aminte a fost scrisa inaintea Lui, pentru cei ce se tem de Yahweh si cinstesc Numele Lui.(Maleahi 3)