Israel

Israel

luni, 24 septembrie 2012

Venirea lui Mahdi "Mesia" ISLAMIC - Exerciti de razboi - Mediul Orient

Credințe ,,Mesianice Islamice" alimenteaza preparatiile de război între Iran și Israel (și Occident)
Venirea lui Mahdi "Mesia" ISLAMIC
Cele mai grave Războaie sunt cele care au o cauza mesianică sau religioasa. Iranul (vechea Persie), se pregăteste rapid pentru un război împotriva necredincioșilor "" - Evrei și Creștini - motivati de viziunea escatologică,, Venirea lui "Mesia Islamic- Mahdi".

Liderii religioși din Iran - mullahii - cred că trăim în "ultimele zile" și că modul de a grăbi venirea lui Mesia  Islamic - cunoscut sub numele de "al 12lea Imam Mahdi" - care va avea ca scop anihilarea civilizației iudeo-creștine.
Ce se apropie ,este extrem de îngrijorător și periculos, deoarece liderii actuali ai Iranului  urmeaza o viziune de teologie fanatica șiita din "ultimele zile", și care duce la cele mai  nebunesti  lucruri de planificare și de provocare la adresa păcii și stabilității regionale și in lume.

Declarațiile publice REVELEAZA Ideologia Mesianica Islamica
"Pentru prima dată, cel mai înalt reprezentant  militar al Iranului, a relationat reapariția ultimului  Mesia Islamic , cu pregătirile de razboi pe care le face regimul Iranian bazat pe aceasta  ideologie," - acestea sunt declaratiile emise acum de Reza Kahlili , fost Oficial alncorpului  ofițeresc al Gărzilor Revoluționare Iraniene de elită, acum un spion al CIA.

"Dotat acum cu comoara Apărării Sfinte, Valayat  și Martirii, suntem pregătiți pentru un război major," - a declarat ministrul Apărării Ahmad Vahidi, potrivit informațiilor furnizate de "Mashregh News", organul oficial al Gărzilor Revoluționarilor. "Desigur, această confruntare a continuat mereu, cu toate acestea, pentru că suntem în apropierea Venirii lui Mahdi, acest război va avea o semnificatie mare."

Șiiți cred că sfârșitul lumii va avea loc cu războaie majore, iar Mahdi, al 12 lea Imam șiit va reapare și ucide pe toti necredincioși, si va face ca steagul Islamului sa fie în toate colțurile pământului. Kahlili este acum un cetățean american, iar anul trecut a publicat pe blogul său pentru toată lumea să știe că el a fost la Islam și sa lasat, explicând că el a devenit un urmaș al lui Isus Hristos(numele adevarat Yashua HaMashiya).

PREGĂTIREA pentru  venirea lui "Mesia" Islamic - Mahdi
 Mahdi - al 12lea Imam
Acest renume ex-musulman explică în detaliu, în ultima sa carte, că viziunea escatologică a șiitilor, indică faptul că ei cred că trăim în "ultimele zile" și că Mahdi -al 12lea Imam - se va întoarce în această lume în orice moment, pentru a stabili o Impărăție globală Islamica sau "Califatul" pentru a conduce lumea.

Vahidi a devenit ofițer de informații al Gărzilor Revoluționare după revoluția Islamică  din 1979  în Iran și mai târziu a fost promovat la comandant suprem al Forțelor Quds. El este pe lista  "celor  mai căutati", de către Interpol din cauza masacrului cu bombă împotriva unui centru al Comunității Evreiești din Buenos Aires în 1994, care a ucis 85 de oameni și sute de răniți.

Vahidi a jucat, de asemenea, un rol important în atentatul la Turnul Khobar din Arabia Saudita, care a ucis 19 soldați americani.

"Martiriul este calea spre Allah"
Sinucigas cu Coranul in mana
Vorbind la o moschee în memoria martirilor care au murit în serviciul Iranului, Vahidi a declarat că "Republica Islamică Iran ,va crea un mediu nou pe scena mondială, și fara îndoială, îi așteaptă o Victorie, pe cei care continua pe urmele martirilor ... putem învinge inamicul în casa lui și națiunea noastră este pregătită pentru jihadul Martiriul ne-a învățat să evitam căile greșite și  sa revenim la calea cea bună.. Mucenicia este calea cea dreaptă, este calea spre Allah. "

Vahidi a declarat că dușmanii Iranului ar fi luat deja măsuri în Siria, în ultimii ani, daca ar fi avut capacitatea de a face acest lucru. Potrivit acestuia, Iranul este o putere mult mai formidabila decât Siria, adaugand ca Teheranul poate șterge cu ușurință "regimul sionist" din Israel.

Între timp, un raport al Gărzilor Revoluționare, citând relațiile publice a șefului Gărzilor - Ramezan Sharif - a arătat că Iranul dispune de active militare din mai multe țări.
Potrivit spuselor lui Sharif, prezența forțelor Quds în Siria și Liban, are scopul de a sprijini națiunile Islamice și situația din aceste țări.
Soldatii lui Mahdi

Sharif a declarat, prezența Iraniana se bazează pe dreptul internațional și că "Gărzile Revoluționare sunt prezente in 15 de tari, inclusiv Siria și Liban, în cazul în care Armata Iraniană  de asemenea este prezenta în alte țări."
Există dovezi recente că activele Teroriste a regimului Iranian, au fost puse în stare de alertă ridicată, pentru atacuri asupra intereselor Israeliene și Americane. Aceasta se extinde de la Orientul Mijlociu în Africa, America Latină și Statele Unite ale Americii.

Comandanții Gărzilor "au declarat deschis ,că Martirii, au fost recrutati activ în America Latină  și chiar în unele țări Europene, pentru a evita suspiciunile agențiilor de informații, in cazul in care, America va ataca si se va angaja într-un atac militar asupra Iranului.

"Război cu Israelul va avea loc în cele din urmă"
Ali Jafari
"Războiul va avea loc în cele din urmă, dar nu este sigur când şi unde", a afirmat şeful armatei de elită a regimului islamic, citat de agenţiile Isna şi Fars.
"Această tumoare canceroasă ce este Israelul încearcă să lanseze un război împotriva noastră. Nu ştim însă când se va produce acesta. Ei (Israelienii) consideră de acum războiul drept singurul mijloc de a ne înfrunta, dar sunt atât de proşti, încât stăpânii lor (Statele Unite) ar trebui să îi oprească", a adăugat generalul Jafari.

"Facem toate eforturile pentru a spori capacitățile noastre de apărare, astfel că, dacă există un atac ... ne putem apăra pe noi înșine și pe alte țări care au nevoie de ajutorul nostru, cu capacități mari defensive." "Dacă încep (agresiunea), îi va conduce la distrugere", a mai spus acesta. Senatul american a aprobat o rezoluţie împotriva Iranului.

"Nimic nu va ramane din Israel"
Rachete trase de Hezbolah spre Israel
Săptămâna trecută, Jafari a avertizat că "nimic nu va ramane din Israel", în cazul în care atacă instalatiile nucleare a Iranului , Jafari a declarat că răspunsul Iranului la orice atac, include  toate granițele Israelului, dând astfel impresia că Teheranul nu va ezita să utilizeze marionetele sale regionale, Hezbollah și Hamas, de asemenea, liderul Iranian a avertizat că, în cazul in care Iranul va fi atacat, "Iranul nu va avea necesitatea, pentru a se conforma cu Tratatul de neproliferare Nucleară."

Sambata, de asemenea, generalul de brigadă Abdul Rahim-Mousavi, comandantul adjunct al armatei Iraniene, a avertizat dușmanii Republicii Islamice,ca va avea un "răspuns copleșitor", de la Teheran, la orice atac pe teritoriul său. Potrivit lui Mousavi, "în cazul unui atac, inamicii se vor confrunta cu ceva ce nu se astepta sa vada. La urma urmei, dușmanii noștri sunt, Armatele Inamice, și ei știu că nu se arată tot ce avem." El a adăugat: "Dacă Israelul se angajeaza în aceasta nebunie, acest lucru va accelera doar anihilarea lor."

Parada militara a Iranului
Parada militara Iran
Aceste comentarii vin în urma unei importante defilari a puterii militare iraniene - o paradă militară imensă,prin afișarea abilităților sale aeriene si terestre a avut loc vineri, la Teheran pentru a comemora "Săptămâna de aparare Sacra" și aniversarea de 32 ani, de la războiul cu Irakul. Ca parte a acestei parade, Gărzile Revoluționare, au expus diverse rachete sol-aer.

Iranul a introdus oficial, noul său sistem de apărare aeriană, prin care se va confrunta cu aviația americana, în cazul unui atac american asupra țării", -a raportat mass-media Iraniana.Sistemul a fost expus, ca parte a unei parade militare masive,care a avut loc la Teheran  vineri. 
Sistem Iranian antiracheta 

Potrivit presei Iraniene, "Thunder"sau "Raad" se bazează pe rachete rusești S-200 de raza lunga, dar acum transporta, de asemenea, rachete "TAER 2", produse pe piața internă Iraniana de Gărzile Revoluționare. Sistemul este capabil de a intercepta amenințările de la o distanță de până la 50 km, si cu capacitatea de a lovi ținte la mai puțin 22.000 de metri. Potrivit oficialilor Iranieni, acest sistem ", a fost creat pentru a se confrunta cu avioane bombardiere, rachete de croazieră, bombe inteligente, elicoptere si drone."

Un Octombrie, Fierbinte ?
Exerciti de razboi - Mediul Orient
Se pare că in octombrie vom vedea ,o tensiune tot mai mare între cele două forțe rivale, din moment ce aproximativ 25 de tari din Vest si prietenii lor,vor efectua manevre militare  în Golful Persic,unde in acelasi moment și Iranul desfășoară exerciții militare cu Fortele Aeriene Iraniene. Pe măsură ce alegerile din SUA ,la începutul lunii noiembrie, și terminarea sărbătorilor Evreiești la începutul lunii octombrie, în ultimele 2 săptămâni ale lunii, poate fi o "fereastră" propice  pentru unele intervenții militare Israeliene și / sau ale Statelor Unite ale Americii.
Oricum ar fi, acestea sunt cu siguranță timpurile foarte periculoase,care au fost scrise si prorocite in Scriptura . Shalom Israel !!!

3 comentarii:

 1. escatologia islamica este opusul celei Crestine (anticristul crestin = mesia islamului & Iisus Christos al Crestinismului = anticristul islamic). Cei 4 jucatori cheie in profetiile apocaliptice ale islamului sunt Allah (Satan in Apocalipsa), imamul Mahdi (Anticristul in Apocalipsa), profetul Issa (profetul mincinos in Apocalipsa) si anticristul islamic Daijjal (Iisus Christos in Apocalipsa). Ce este de speriat este ca ar fi foarte usor pentru ei sa pacaleasca crestinii cu asta.

  Ce spun islamul si Crestinismul despre apocalipsa :
  Crestinism : un anticrist va aparea si va aduce o pace de 7 ani si va incerca sa distruga Israelul. Islam: un Mahdi va aparea si va aduce o pace de 7 ani in timpul careia va incerca sa omoare toti evreii.
  Crestinism : un profet fals va aparea care va face miracole false si va insela oamenii sa paraseasca Crestinismul si sa ia semnul fiarei. Islam: profetul Isa (Isus) va aparea si va face miracole si va convinge oamenii sa devina musulmani, si o fiara le va da un semn si un semn diferit non-musulmanilor.
  Crestinism : profetul fals va face o imagine care va vorbi si va face oamenii sa o venereze sau vor fi decapitati. Islam: meteoritul negru din Kabba va avea ochi si gura si toti oamenii il vor venera (se vor ruga catre el) sau vor muri.
  Crestinism : Iisus Christos va aparea pe un cal alb si va lupta cu anticristul si falsul profet. Islam : Dajjal va aparea pe un magar alb si va lupta cu Mahdi si profetul Isa.
  Observati ca sunt exact opusul? La sfarsit vor fi doar doua tabere : crestini si musulmani.

  RăspundețiȘtergere
 2. Nu-i nimic de speriat aici: creștinii sînt deja păcăliți de Isus=falsul Moshiah(Mesia)
  Idolul Isus e Allah al musulmanilor și buda celor din orientul extrem.
  Nu vor fi două tabere din creștini și musulmani ...pentru că se vor uni sub un singur stindard
  numit Crislam...Oricum Creștinismul acceptă ideia că de fapt dumnezeu al creștinilor și Allah al musulmanilor e una și aceiași persoană. Da ei au dreptate e același drak, fie dumnezeu fie Allah sînt doar niște idoli păgîni și închinători lui Dumnezeu se închină
  dracilor ca și închinători lui allah
  Creatorul este YHWH (YAUE) El nu este dumnezeu...pentru-că toți dumnezeii sînt niște idoli.

  RăspundețiȘtergere
 3. Allah nu e Dumnezeu,orice crestin care spune asta se afla in inselare iar Mahomed nu e profet.
  Allah e unul din vechii zei ai arabilor.

  RăspundețiȘtergere

Atunci si cei ce se tem de Yahweh au vorbit adesea unul cu altul; Yahweh a luat aminte la lucrul acesta si a ascultat; si o carte de aducere aminte a fost scrisa inaintea Lui, pentru cei ce se tem de Yahweh si cinstesc Numele Lui.(Maleahi 3)

Ierusalim o piatră grea pentru toate popoarele.

"Iata, voi preface Ierusalimul intr-un potir de ametire pentru toate popoarele dimprejur si chiar pentru Iuda, la impresurarea Ierusal...