Planul american care dă o lovitură dură Israelului


EXERCITII militare comune între SUA si Israel 
IAF
 Iranul se pregăteste pentru exercitii militare masive în luna octombrie, Israelul se găseste din ce în ce mai abandonat in lupta de "prietenul" SUA, acum că America a decis să reducă drastic numărul de soldati si de echipament militar pentru exercitiile comune planificate pentru luna octombrie. Potrivit revistei TIME, a notificat ieri ,că exercitiul ar implica mii de soldati si sisteme avansate de apărare anti-rachetă si simulări de incendiu provenite din Iran si Siria.

Potrivit raportului, doar 1.500 de militari americani, probabil, doar 1200, vor fi trimisi să participe la exercitii, în loc de 5000 planificati initial. În plus, ambele surse provenind de la Ierusalim si de la Washington au raportat că a fost posibil ca ar fi trimis în Israel un singur vas de război echipat cu Aegis, sisteme de apărare anti-rachetă , în locul celor două anuntate anterior.
Sistemele antirachetă Patriot ar trebui să fie trimise în Israel, dar fara personal pentru a functiona.


Arrow 2
Surse militare de la Washington s-au grabit să nege că măsura luata ar fi o suspiciune de neincredere în Israel. Potrivit armatei americane, exercitiul "Austere Challenge 12" - un exercitiu de apărare antirachetă - "rămâne cel mai mare exercitiu între cele două natiuni, si o crestere semnificativă în comparatie cu cel precedent, din 2009."
"Exercitiul nu sa schimbat în domeniul de aplicare si dimensiunea sa ,si va include aceleasi tipuri de sisteme planificate,toate sistemele instalate vor fi pe deplin operationale cu operatorii asociati,." - A declarat un înalt reprezentant al Armatei SUA.

Israelienii, cu toate acestea, nu sunt convinsi cu argumentele americanilor, ajungând la a comenta unul din ofiteri ai armatei Israeliene : "Practic, ceea ce americanii spun este:". Noi nu avem încredere în voi "
Alte surse din institutia de Apărare a Israelului, a negat toate acestea, fiabilitatea articolulului din revista Time, sustinând că ,Israelul nu a primit nici o notificare privind reducerea participarii cu soldati americanii. Potrivit acestora, precum si cu privire la Fortele de Apărare Israeliene (IDF), exercitiul va avea loc conform planului.

Exercitiul va simula zeci de rachete trase simultan spre Israel din Iran si Siria , dacă nu cumva vor fi trase potential sute de rachete simultan. Israelul ar trebui să testeze sistemul sau de apărare Arrow 2  îmbunătătit, în timp ce SUA va instala sistemul sau de apărare antirachetă Aegis si platformele de apărare PAC-3.

Exercitii militare în Iran - ÎN LUNA OCTOMBRIE
IIAF
În curs de pregătire pentru un atac asupra Israelului presupus în luna octombrie, Iranul va conduce în octombrie , de asemenea, un exercitiu de apărare masivă, care va include fortele aeriene si la sol - a anuntat  comandantul Iranian de apărare aeriană, generalul de brigadă Farzad Esmaili.

Esmaili a declarat că manevrele vor include toate sistemele de apărare ale Air Force Iran, precum si Forta Aeriana Iraniana a tari, si Gărzile Revolutionare si alte forte militare.
Potrivit raportatuli Iran Press TV , "una dintre initiativele exercitiului este de a pregăti personalul pentru apărarea aeriană , pentru gestionarea situatiilor de criză."

Acest anunt vine din Iran, prin zvonuri despre un atac Israelian posibil, la instalatiile nucleare Iraniene, înainte de alegerile din SUA care urmează să fie organizate la începutul lunii noiembrie.
În acelasi timp, exercitii militare comune între SUA si Israel ar putea fi un "avertisment" pentru Iran care este în curs de pregătire.

Poate că vom avea un octombrie prea "fierbinte" pentru aceasta Epoca, chiar mai mult poate va fi probabil unica luna pentru un atac Israelian, deoarece urmează festivitătile de sărbători : Trâmbiţei,Ispăşiri si Corturilor, si sunt situate chiar înainte de alegerile prezidentiale din SUA. ..


Planul american care dă o lovitură dură Israelului
USAF
Statele Unite au informat Iranul, prin intermediul unor diplomaţi europeni, că nu vor susţine raiduri aeriene israeliene asupra instalaţiilor nucleare iraniene atât timp cât Teheranul va evita să atace obiective americane din zona Golfului Persic, relatează ziarul israelian Yediot Achronot.

Premierul Israelului, Benjamin Netanyahu, a criticat comunitatea internaţională, duminică, pentru că nu a impus "linii roşii clare" privind programul nuclear iranian. "Cred că trebuie să spunem adevărul: comunitatea internaţională nu impune linii roşii clare Iranului, iar Iranul nu percepe vreo determinare a comunităţii internaţionale de a opri programul său nuclear", a declarat Netanyahu. "Atât timp cât Iranul nu va percepe nicio linie roşie şi nicio determinare din partea comunităţii internaţionale, nu va opri programul nuclear. Iranul nu trebuie să obţină arme atomice", avertizează premierul israelian.

Comentarii

  1. Nu cred că Efraim(America) îl va abandona pe fratele lui Yuda(Ysrael) Pentru referință citește Ezekil 37 v 16-22 Yuda și Efraim se vor uni și va fi vai și amar de dușmani

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hosea 13:1.„Când Efraim vorbea, răspândea groază!El era înălţat în Israel,dar a păcătuit cu Baal şi a murit.

      Ștergere
  2. Nu cred că Efraim este America și Israel să fie Iuda. Semnificația lui Israel nu poate fi alta, decât Israelul despărțit de Iuda din timpul lui Ieroboam (cu toți idolii lui... islamici, budiști și creștini... cu vițeii lui de aur și cu preoții lui din tot poporul), în timp ce Iuda, este poporul lui Iuda (Yahuda - ai lui YHVH)... cei rămași cu Roboam. Ieremia 3.11 și Amos 6.11 sunt concludente!
    Da! Ezechiel 37.16-22 reprezintă necredincioasa Israel împrăștiat în toată lumea (printre toate neamurile, nu doar cei din America) - dar după Babilon, și vicleana Iuda a fost împrăștiată.
    Oricum, LUPTA SFÂNTĂ NU SE DUCE DE CĂTRE ISRAEL, ci de către YHVH - Biblia este clară și suficientă în acest sens mai ales din Daniel 12.7: ...toate aceste lucruri se vor sfârşi când puterea poporului sfânt va fi zdrobită de tot.
    Dacă puterea poporului sfânt va fi zdrobită de tot (cum se vede clar), cine mai luptă? Tot poporul Isrel își omoară conaționalii (Hithler a fost evreu)! Cel ce va lupta, este Cel din Apocalipsa 19.11-21.

    RăspundețiȘtergere
  3. Teo ..iar dai în gropi,aaaaaaaaaaaaaici nu este vorba de un război spiritual ci de unul fizic (firesc).
    Zahar-yah 9 v 13. Încordez pe Yahuda(Israelul) ca arc și eau pe Efraym(Amarica) ca săgeată... Fii lui Efraim înarmați și trăgînd cu arcu (America ) au dat dosul în fața luptei.psalm 78 v 9....Oseyah 5 v 14-15...YHWH se va arăta deasupra lor și săgeata lui (America) va porni ca fulgerul...zah 9 v14.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Atunci si cei ce se tem de Yahweh au vorbit adesea unul cu altul; Yahweh a luat aminte la lucrul acesta si a ascultat; si o carte de aducere aminte a fost scrisa inaintea Lui, pentru cei ce se tem de Yahweh si cinstesc Numele Lui.(Maleahi 3)