Discursul liderilor Iranieni


Ahmadinejad: Israelul este O TUMOARE CANCEROASĂ


Israelul este o "excrescenta" artificiala in Orientul Mijlociu si este sortit sa dispara, a apreciat liderul suprem iranian, ayatollahul Ali Khamenei, inaintea manifestatiilor prevazute sa se desfasoare vineri pentru denuntarea statului evreu si sustinerea palestinienilor, relateaza AFP, citat de Hotnews.


"Israelul este o tumoare canceroasă de care vom scăpa în curând!" Declaraţia a fost făcută de preşedintele iranian Mahmoud Ahmadinejad, în faţa unei mulţimi de susţinători, cu ocazia Zilei Ierusalimului.




Discursul liderilor Iranieni,mult aproape de a lui Hitler
Existenta Israelului este "o insultă la adresa întregii omeniri" - a declarat tiranul ,Presedintele Iranului, unul dintre atacurile cele mai provocatoare împotriva Statului Evreu, acum cănd Israelul a deschis dezbaterea pentru a ataca sau nu Iranul, din cauza programului său nuclear.
Poate că retorica provocatoare lui Ahmadinejad de a descoperi urme de disperare si teamă posibilitatea Israelului de a distruge complet proiectele sale ambitioase nucleare, dar adevărul este că acest tip de discurs dezvăluie numai adevărata natură a Fundamentalismului Islamic si intentiile reale ale Republicii Iran.

Potrivit Mahmoud, cu care se confruntă Israelul este un efort de a "proteja demnitatea tuturor fiintelor umane."
"Existenta regimului sionist este o insultă la adresa întregii omeniri", - a declarat Presedintele Iranian la Universitatea din Teheran, după demonstraliile  pro-palestiniene ,organizate în întreaga tară, un eveniment anual care marcheaza Quds (Ziua Ierusalimului), ultima zi de vineri a lunii sfinte a Ramadanului.

Asemanarea cu Adolf Hitler
În opinia lui Rabbi Marvin Hier, fondator si decan al Centrului Simon Wisenthal, comentariile lui Ahmadinejad "aminteste" de-o scrisoare scrisă despre Evrei si semnată de Adolf Hitler în 1919.
"În ciuda sa, Ahmadinejad ar ataca statul Israel, stim ce înseamnă asta" - a spus rabinul.
Israelul consideră Iranul o amenintare existentială, din cauza programelor sale nucleare si balistice, sprijinul radical anti-israelian prin grupurile Teroriste de pe frontierele sale si referintele repetate de către liderul Iranian să distruga Israelul.

Ahmadinejad însusi a făcut în mod repetat aceste apeluri, asa cum a făcut liderul suprem al Iranului, ayatollahul Ali Khamenei.
Rabinul Hier ,compară comentariile lui Ahmadinejad ,ca notiunii găsite în scrisoarea lui Hitler referindu-se la "eliminarea tuturor Evreilor."
El a adăugat: "Douăzeci si doi de ani mai târziu, el a pus în aplicare tot, si acelasi lucru se întâmplă acum cu Ahmadinejad."
"Noi presupunem că e doar retorică, dar în trecut am plătit un pret mare ,pentru că am crezut ca Hitler face retorică." - a comentat Rabbi .

Amenintarea  Islamica împotriva Israelului
Liderul Hezbollah Siit Libanez, care are legături cu Iranul, a declarat că grupul său (terorist) va transforma vietile a milioane de Israelieni într-un "iad", în cazul în care Israelul atacă Iranul.
Liderul miscării Teroriste, seicul Hassan Nasrallah, a declarat că grupul său are o listă de tinte din Israel,care le poate rezolva cu câteva rachete .
"Putem transforma vietile a milioane de sionisti în Palestina ocupată," - a declarat teroristul.
Israel si Hezbollah au luptat un război mortal si neconcludent pentru o lună în 2006, când Hezbollah a tras aproximativ 4.000 de rachete înspre Israel.

Iranul a negat în mod constant acuzatiile ,că încearcă să construiască arme nucleare, spunand ca programul sau nuclear este pasnic si care vizează producerea de energie electrică a radioizotopilor utilizati pentru tratamentul pacientilor cu cancer.
Israelul a facut o dezbatere publică daca să atace sau nu instalatiile nucleare ale Iranului ,pozitia oficială a Statului Israelian este de a favoriza măsurile diplomatice si economice pentru a convinge Iranul să pună capăt programului său de îmbogătire nucleară, dar Israelul insistă asupra faptului că Iranul nu poate avea arme nucleare.

Liderii Israelieni spun că "toate optiunile sunt pe masă", o referire clară la interventia militară, ar trebui să stabilească ce alte măsuri au esuat.
Iranul a avertizat, totusi, că în cazul în care este atacat,va recurge la represalii împotriva Israelului ,de asemenea amenintând să atace interesele Americane, în regiune.
Ahmadinejad a clasificat Israelul "un grup minoritar corupt si organizat, care se opune tuturor valorilor divine."
"Confruntand astăzi existenta regimului sionist fabricat, este, de fapt, protejarea drepturilor si demnitătii tuturor fiintelor umane", - a declarat Ahmadinejad, purtând o esarfă alb-negru similara cu cea folosita de multi Palestinieni.Iranul (fosta Persia) si Israel au fost dusmani înversunati de zeci de ani. Khamenei a numit Israelul "o tumoare canceroasa", care trebuie să fie excizata.
Potrivit rabinului, "aceasta este o amenintare pentru eradicarea statului Israel," adăugând, "trebuie să luăm în serios cea ce spun oamenii acestia." Tensiunile dintre cele două tări s-au intensificat începând cu anul 2005, când presedintele Iranian a declarat într-un discurs prin care Israelul intr-o zi va fi "sters de pe hartă".

Nu sunt de acord cu cei care spun că aceste amenintări ,care nu sunt nimic mai mult decât "retorica," Rabinul avertizează: "Singura modalitate de a opri ceea ce se întâmplă în Iran ,este cea ce Statele Unite si aliatii săi spun:" Pana când vom sta, si asculta aceste amenintări? "Presedintele Iranian a descris, de asemenea, Holocaustul, în care 6 milioane de Evrei au fost ucisi de către nazisti si de colaboratorii lor germani în timpul primului si al 2lea război mondial, ca un" mit ".
"Cei mai multi intelectuali din anii 1938 si 1939, nu credeau că Hitler vorbea serios, ei au crezut că stiau mai multe, dar de fapt nu stiau nimic, si noi Evrei am plătit un pret mare pentru asta,.", - A spus rabinul.

Comentarii

  1. Davidescu Daniel29 august 2012 la 00:11

    Israelul in ciuda teologiilor false stipulate in serviciile noastre divine ramane " lumina ochilor Mei " Dupa cum zice Domnul. Cine se va atinge de natiunea lui Israel se atinge de lumina ochilor Aceluia ce a jurat pe El insusi ca va binecuvanta pe cei care il vor binecuvanta pe Israel si va blestema pe cei ce vor binecuvanta pe Israel. Aceste lucruri arata iminenta sfarsitului tuturor lucrurilor. Frate care citesti acest mesaj, nu mai este mult timp, te pregatesti tu oare? In curand vine rapirea. TREZIRE! TREZIRE! TREZIRE! Mai este putin si vine Domnul! Aleluia!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Atunci si cei ce se tem de Yahweh au vorbit adesea unul cu altul; Yahweh a luat aminte la lucrul acesta si a ascultat; si o carte de aducere aminte a fost scrisa inaintea Lui, pentru cei ce se tem de Yahweh si cinstesc Numele Lui.(Maleahi 3)