Mamona

Marea Minciuna, DUMNE - ZEUL Banilor - Mamona
Iubitorii de veşti bune pentru Prosperitate..... urmati pe ISUS ..caci el va ofera o plata buna.

Putem vedea Biserici super-frumose, foarte hiper moda "Pline de oameni nepocăiţi, pline de oameni care nu se cunosc şi nici pe Mesia. 

Oamenii se simt mult mai confortabil într-o Biserică în care nu se confrunta nimeni cu tine si nici împotriva ta, în care nu se vede mizeria din viata ta, în care va da pe spate şi întotdeauna vă spun Dumne-zeu te iubeşte,în care niciodată nu se spune ca Dumne-zeu distruge. 

Într-o organizaţie in care nu este necesar de ati purta crucea, în care se lauda ca Principala Porunca este "Dragostea", unde auzi Cuvintele Pastorilor: Esti un copil adevărat al lui Dumne-zeu!, Domnul te-a ales, Esti fiul Regelui, si  te Incurajeaza prin vorbe ca acestea :Declară, Cere, Şi el ati va da totul ÎN NUMELE LUI ISUS HRISTOS REGELE, te-ai născut pentru a fi un om de succes! ( si apoi striga> Slava lui Dumne-zeu ! )  Concluzie : Pacat si Ipocrizie.

În Bisericile Catolice autodenominate ca şi Evanghelice Creştine ( inclusiv toate diviziile şi sucursalele sale ), unde au apărut personaje auto-numiţi: Pastori,Pastoare, Apostoli, Unsi, Evanghelisti şi o lungă listă de sinonime ,despre care ne spune Scriptura si anume Proroci Mincinosi,care: mint, înşeala oamenii cu oferte foarte tari, cu cuvinte frumoase, cu realizari de sine, dezvoltarea personală, care nu este altceva decat fraudă prin vânzare de experienţe extrasenzoriale Satanice, la preţuri variind de la moderat la cele mai mari, în conformitate cu ce le-a pus Satana în apariţiile lor divine.

Lăsând deoparte vestea bună a lui Mesia, prin a invata pe oameni să caute pocăinţă şi sa se lase de pacat prin a pazi Poruncile, ei folosesc pe Tatăl Slavei, Creatorul Cerului şi al Pământului, prin incitarea de a vinde Cuvantul lui YHWH in numele Prosperitatii.

Învăţături multe si cele mai frumoase discursuri,  cel mai iubit iubit Orator, cel mai Uns, cei mai prestigiosi Pastori si Pastorite, care manipuleaza emoţiile şi sentimentele chimice / fizice si spirituale ale omului, în scopul de a le corupe şi a ordona, invatandu-le ca este doar un singur DOMN-ZEU adevărat în LUMEA DE ASTĂZI : Baniiiiiiiiii.

Educaţia de bază este: Dumne-zeu te iubeşte, şi ca proba el ati va da bani, pentru a se justifica ,folosesc Pasaje Biblice ,cu cat mai multi banii dai cu atat Binecuvantarea e mai mare,si apoi cheama in fata tot felul de Personaje care fac Marturisiri, cum de la o masina Gaurita au ajuns sa aiba Avioane Proprii, de la o dubita au ajuns sa aiba zeci de Camioane, si multe alte firme prospere ...!

A avea o viaţă bună, pentru a avea prosperitate şi de oportunitatea de a crea bani, sunt sinonime cu Viata din Împărăţia lui YHWH aici pe pamant pentru aceste personaje, aceasta nu este altceva decat a trai in Minciuna si Neadevar.

 Pentru toti acestia şi multi altii este mai important să nu fie născuti din nou,De ce si-ar lăsa casa ? Ce ar face fara camioane ? de ce ar lasa viata de lux ? Uneori, acesti monstri asi acorda tot felul de Drepturi Materiale prin a impune membrilor sai de a le oferii mai mult Confort si folosesc asemenea Expresii : Unsul Domnului nu poate umbla într-o masina veche, astfel că Domnul a pus in Inima mea ca Biserica sa cumpere o Masina de Lux către unsul Domnului ! si apoi sa-si confirme minciune striga : Domnul a vorbit ! Aleluia !! GLOOOOOOOOOORIA DOMNULUI !!!!

 Evanghelia Prosperitatii nu este altceva decat o Amagire a Satanei, care foloseste Vestea buna amestecata cu minciuna, deoarece Satan într-adevăr se bazează pe această "Evanghelie", pentru a satisface dorintele carnale lumeasti prin care omul nu este nevoit să se nască din nou, si să-si doreasca să fie bogat şi fericit.

Evanghelia Prosperitatii a falsului DOMN - ZEU > Satana < nu poate nimeni să spuna ca este Darul lui Mesia, dar dupa cum vedem, oamenii iubesc banii, devenind dependenti de falsul sentiment de securitate / dragoste / spiritualitate,sprijinirea in Falsul Antichrist  care ati promite ca te iubeste, atunci când dai o masina, sau o casă, atunci când dai bunuri materiale, pentru a nu iubi pe YASHUA MASHIYAH,care le cere să lase totul pentru a avea posibilitatea de al urma pe calea vietii,a adevarului, pe drumul îngust ce duce la YHWH.

Mesia a venit nu pentru a da mesaje motivationale, Mesia nu a venit la noi sa ne dea :Case, Masini, Soţ, Soţie, Bani.......  ! 
Mesia a venit pentru a ne salva sufletul de la moarte, a venit să ne dea posibilitatea de a deveni Nascuti din nou, a venit să ne dea posibilitatea de a fi fii adevăraţi Credinciosi a lui YHWH si a intra prin Innoirea Legământului de a fi parte a Poporului sau.

Vedeţi ce dragoste ne -a arătat Tatăl, să ne numim copii ai lui YHWH! Şi sîntem. Lumea nu ne cunoaşte, pentrucă nu L -a cunoscut nici pe El.Prea iubiţilor, acum sîntem copii ai lui YHWH. Şi ce vom fi, nu s'a arătat încă. Dar ştim că atunci cînd Se va arăta El, vom fi ca El; pentrucă Îl vom vedea aşa cum este.

Oricine are nădejdea aceasta în El, se curăţeşte, după cum El este curat. Oricine face păcat, face şi fărădelege; şi păcatul este fărădelege. Şi ştiţi că El S'a arătat ca să ia păcatele; şi în El nu este păcat.Oricine rămîne în El, nu păcătuieşte; oricine păcătuieşte, nu L -a văzut, nici nu L -a cunoscut. (1 Ioan 3:1-6) Fie ca El să va Binecuvânteze !!!  Shalom ISRAEL!!!

Comentarii

  1. Mamona este Baal Berit,aca isus care este inlocuitorul lui Yahushua(Yașua) Tocmai Curva(biserica) a adoptat pe Baal(Domnul) ca așa zișii credincioși să se închine acestui Drak(Baal = Isus).Binențeles Yahushua nu a propovaduit Prosperitatea ci Smerenia ,Umilința,dragostea ,nu Banii haShatan propovaduește evanghelia prosperități ,el și acoliții lui

    RăspundețiȘtergere
  2. Mai este puțin! ...mai puțin ca niciodată, ...și Cel ce vine, va veni! Cel Prea Înalt să-i binecuvinteze pe cei care prezintă Adevărul! Toate bisericile, asociațiile și orice organizație religioasă AUTORIZATĂ, ...SUNT AUTORIZATE, ATESTATE sau APROBATE ca SOCIETĂȚI COMERCIALE, pentru ca să manevreze BANUL-MAMONA! ...toți conducătorii religioși care funcționează sub aceste norme, slujesc pentru un venit fără muncă, primit pe baza naivității celor care îi ascultă, îi primesc și îi susțin spre veșnica lor pierdere!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Atunci si cei ce se tem de Yahweh au vorbit adesea unul cu altul; Yahweh a luat aminte la lucrul acesta si a ascultat; si o carte de aducere aminte a fost scrisa inaintea Lui, pentru cei ce se tem de Yahweh si cinstesc Numele Lui.(Maleahi 3)