Israel

Israel

duminică, 3 iunie 2012

Vaticanul şi Palestinienii ÎMPREUNĂ pentru cucerirea Ierusalimului EVREILOR

Vaticanul şi Palestinienii ÎMPREUNĂ pentru cucerirea Ierusalimului EVREILOR

Acum câteva luni, Israelul a cedat o parte din suveranitate pentru Vatican "Camera de Sus", de pe Muntele Sionului, Ierusalim, un complex de clădiri în care David, Solomon şi alti regi al Iudeii, unde se presupune ca ar trebui să fie îngropati, deşi acest lucru este în continuare contestat.

Oficialii Vaticanului sau întâlnit de această dată cu reprezentanţi ai O. E. P., grupul Terorist cunoscut sub numele de "Organizaţia pentru Eliberarea Palestinei." Discuţiile dintre "prieteni" au fost regizate de către Monseniorul Ettore Balestrero, subsecretar al Sfântului Scaun pentru Relaţiile Externe, şi Ministrul Palestinian Ziad Al-Bandak.

Baza pentru o nouă înţelegere, acord facut între Vatican şi Organizaţia pentru Eliberarea Palestinei este un memorandum semnat de oficiali Palestinieni şi de Vatican înca din 2000 şi apelul repetat făcut de Vatican pentru un mandat Internaţional de a se păstra "propria identitate şi caracterul sacru" al Ierusalimului .

 Biserica Catolică doreşte ca Israelul sa cedeze suveranitatea  Zidului de Vest (Zidul Plangerii) şi Muntele Templului ...!

 Zona de la  "Sanctuar ": Muntele Măslinilor, Muntele Sionului şi o varietate de Site-uri Sacre Creştine ,care si administraţia fostului Preşedinte American Bill Clinton a recomandat ca aceste zone sa fie administrate în cadrul unui "regim special".

Planul Preşedintelui Obama, de asemenea, solicită, pentru a se desemna oraşul vechi al Ierusalimului ca "Zonă Internaţională".
Deci, prieteni nedespărţiţi ......
Cardinalul Jean-Louis Tauran, Preşedintele Consiliului de la Vatican pentru Dialog Interreligios, a ordonat recent ca locurile Sfinte sa se puna sub Autoritatea Vaticanului, sau în "Custodia Internaţionala" atunci când a spus: "Sfântul Scaun a acceptat întotdeauna Rezoluţia 181, din 29 noiembrie 1947 - declarând că Ierusalimul ar trebui să fie obiectul unui regim special sub auspiciile Comunităţii Internaţionale ".

Atunci când, în 1964 Papa Paul al VI le-a  a făcut prima vizită papală la Ierusalim, oraşul a fost împărţit de sârmă ghimpată şi au fost postati lunetişti pe acoperişuri.

Evreii şi Creştinii, cu paşapoarte creştine erau interzisi de a intra în Oraşul Sfânt, astfel încălca articolul 8 din Acordul de Armistiţiu din 1949.

Vaticanul nu a ridicat niciodata vocea pentru a protesta faţă de Apartheid impus de Iordanieni. Liderii Israelieni au cerut Vaticanului să uzeze "bunele oficii" si să intervină pentru a preveni Profanarea, dar în acea perioadă întunecată, Violarea  Ierusalimului Evreilor nu a ridicat nicio preocupare pentru diplomaţii Vaticanului.

Biserica Catolică, care a descoperit acum "drepturile" asupra Ierusalimului, a fost complet silenţioasa între 1948 şi 1967, când reprezentanţii săi au asistat la jefuirea sistematică a Sinagogilor Evreieşti ...!

Odată ce Israelul a reunificat orasul, urmaşii celor trei religii monoteiste au fost capabili să-şi exercite credinţa lor, fără restricţii, cu o formă de Apartheid: restricţia de acces ,impusă Evreilor pe site-urile Evreiesti, cele mai sfinte locasuri pentru ei: Muntele Templului, care, în ciuda ca fiind sub suveranitate Israeliană, este controlat de Musulmani.
 Un steag Palestinian desfăşurat pe Muntele Templului, în inima vechiului Ierusalim poate promova toleranţa ?, sau mai degrabă ar avea efectul opus?

În cazul în care acest domeniu ar fi sub controlul "forţelor de securitate" Palestiniene sau sub custodia Internaţională, cât timp ar dura atunci cănd se roaga Evreii sa fie loviti cu pietre şi gunoi, aşa cum sa întâmplat în luna octombrie 1990 ?
Ce bine le sta Kaffiah ...
Nici un guvern Israelian nu ar trebui să tolereze orice politici separatiste, sau "control comun", sau "internaţionalizare", care ar deschide uşa la o întoarcere la Apartheid Arab al Ocupatiei Iordaniene între 1948 şi 1967. La acea vreme Vaticanul nu a apelat la nici o Internaţionalizare a oraşului ...

Pactul dintre Vatican şi Palestinieni include o condamnare de "acţiuni unilaterale  care modifică caracterul specific şi statutul Ierusalimului."

Cu toate acestea,actul unilateral mult mai provocator în ultimii ani, a fost proiectul de construcţii ilegale pe Muntele Templului
, condus de Wakf, fundaţie religioasă islamică.

În loc de a face acorduri politice cu Arabii, liderii Catolici ar trebui să coopereze cu Evreii şi să recunoască faptul că singura modalitate de a asigura libertatea religioasă este de a păstra unitatea de la Ierusalim sub suveranitate Israeliană.

Există un motiv profund pentru opoziţia Vaticanului pentru Posesiunea Israelului din oraşul vechi: Biserica Romano-Catolică consideră că dreptul Israelului de a fi Regatul lui Dumnezeu, sa terminat pentru totdeauna odata cu distrugerea Ierusalimului şi a Templului de către Legiunile Romane în anul 70 d.Hr. Renaşterea  Israelului contesta "Împărăţia  Zeului Romano-Catolic", , din 1967, cand Ierusalimul "veşnică Capitala" a devenit capitala a Israelului.
Lumea trebuie să se asigure că  Har Habayit , Muntele Templului, unde omenirea a primit Viata de la  Dumnezeul Viu si Adevarat unde Regele David,  a ridicat un sanctuar pentru Chivotul Legământului, şi unde regele Solomon a construit templul - nu va cădea în mâinile practicanţilor de genocid şi la jefuire ... cu ajutorul  Vaticanului.

Un comentariu:

Atunci si cei ce se tem de Yahweh au vorbit adesea unul cu altul; Yahweh a luat aminte la lucrul acesta si a ascultat; si o carte de aducere aminte a fost scrisa inaintea Lui, pentru cei ce se tem de Yahweh si cinstesc Numele Lui.(Maleahi 3)

Conferința privind pacea și securitatea din Orientul Mijlociu

Conferința privind pacea și securitatea din Orientul Mijlociu Ceea ce unii ar considera imposibil se întâmplă în fața ochilor noștri: la...