O Saptamana Istorica


SUNTEM in săptămâna care ar putea schimba istoria ...

În această săptămână, care începe de astăzi ,si care este plina de suspans, necunoscute şi temeri, cu patru evenimente majore  ce au loc şi care ar putea modifica potenţial cursul istoriei, prin inceperea  îndeplinirii profetice ,suntem la câţiva paşi ...

Alegerile din GRECIA - DEFALCAREA  Europei ? SFÂRŞITUL lui EURO sau consolidarea MONEDEI UNICE ?
De-a lungul Europei şi dincolo de ea, sunt atintiti ochii intregi lumi cu privire la alegerile care s-au desfasurat Duminica, in Grecia, locul de naştere al democraţiei. Cele două partide de extremă dreapta şi stânga sunt aparent legate în sondaje, şi o parte victorie pe stânga va fi cel mai probabil o ieşire de euro, cu consecinţe imprevizibile pentru întreaga comunitate europeană.
Un posibila iesire a Greciei din spatiul Comunitar European poate începe procesul de dezmembrare din UE-27,unii temându-se că poate avea chiar un efect de"domino" .
Este acest lucru, Implinirea Profetica despre cele 10 coarne(10 Natiuni),un Imperiu reinviat care asi asuma rolul de a implinii Profetia ?

 Alegerile din EGIPT - radicalism Nationalist ISLAMIC la granita Statului Israel ?
Alegerile desfăşurate  in Egipt vor stabili care va fi viitorul Presedinte al Egiptului, o alegere pe care multi considera ambigua - este alegerea, între un succesor politic a lui Mubarak şi un reprezentant al Fratiei Musulmane.
Victoria probabila a candidatului Fratiei Musulmane ar putea pune în pericol acordul de pace cu Israel stabilit de zeci de ani, creând astfel o instabilitate,un nou front şi animozitate cu naţiunea lui Israel, Israel, un lucru de care nu ar fi nevoie in această perioadă tulbure în tot Orientul Mijlociu,dar sa nu uitam caci ce este scris prin Profetiile Biblice trebuie sa se implineasca . Legatura Islamismului Musulman cu Hamas în Gaza Palstiniana, va consolida, de asemenea, puterea militară a mişcărilor teroriste, prin trecerea de arme necontrolate în mâinile vrăjmaşilor lui Israel.

Întrebarea este: Care este viitorul pentru relaţiile politice dintre Egipt şi Israel ?

Masacrele din Siria
Este de neiertat puternicul regim Sirian ,tiranul Assad  care continuă prin asi masacra propriul Popor civil. inclusiv cea mai mare parte copii, si prin nimplicarea altor Puteri se aşteaptă la mai multe masacre in următoarele zile in toata Siria dar mai ales în Homs.
Confruntat cu refuzul Rusiei ,autoproclamata atotputernica, si un important furnizor de arme al regimului Sirian, SUA se afla într-o situaţie dificilă, deoarece războiul civil, "necesită" o interventie militara straina imediata pentru a pune capăt conflictului.
Observatorii ONU a decis să suspende operaţiunile sale în Siria, ca urmare a eşecului ,prin planul de pace al fostului şef al ONU >Kofi Annan.

Care este viitorul in Siria ? Un nou Irak ? Pentru Israel, cel mai mare pericol astăzi este ,posibilitatea miliţiilor Islamiste de a intra în posesia stocurilor de arme chimice existente in Siria, şi să facă uz de ele,să ne amintim că Siria are un arsenal maren de arme chimice de şi se învecinează la sud cu Israel ...
La aceasta tema putem vedea explicatia in tema Siria in zile noastre,unde Cuvantul lui YHWH ne spune ca Damascul va ajunge un morman de pietre,si prin neimplicarea Fortelor umane(Onu,Nato,Rusia....)se implineste aceasta Profetie de autodistrugere a Siriei.

Acord de pace între Israel şi Palestinieni
Săptămâna viitoare, negociatorul-şef palestinian, Saeb Erekat, va pleca la Washington pentru a se întâlni cu secretarul de stat american Hillary Clinton. Reuniunea are ca scop să "încurajeze Israelul şi Palestinieni in baza schimburilor de scrisori între ele şi continuarea la masa negocierilor."

O altă încercare de a rezolva un conflict care nu are pur si simplu nici o soluţie. Oricum, e un pas mai aproape de impasul necesar, în scopul de a crea condiţiile pentru aparitia noi Puteri Satanice, care are la baza Implinirea Profetiei din Ezchiel 38 privind Distrugerea Statului Israel.
Nu avem nici o îndoială că în curând se da "naştere" a acestei politici a cărei ordine principala de zi  este de a se rezolva conflictul dintre Isaac si Ismael care până în prezent nu sa realizat .

Acesta va fi o săptămână vizibila si palpitanta, poate mai mult decât îngrijorătoare pentru cei care nu sunt pregatiti sa se Pocaiasca cu adevarat . Adevărul este că istoria nu se mai poat da inapoi ca sa s schimbe, astazi ea se rostogoleste la viteze ametitoare prin Evenimentele prin car trecem car sunt mentionate in celelalte teme si ale căror final va fi dezastruos pentru cea mai mare parte a omenirii, cu excepţia adevăraţilor copii ai lui YHWH care Implinesc Poruncile si Orinduielile lui.

Să luăm dar aminte !!! Şi sa fim pregătiti prin a Veghea !

Comentarii

  1. Fraţii Musulmani, principala forţă politică din Egipt, au revendicat luni victoria candidatului lor Mohammed Morsi la primele prezidenţiale organizate în această ţară după alungarea de la putere a lui Hosni Mubarak în februarie 2011, informează AFP.Liderul Al Qaida cere Egiptului ruperea acordului de pace dintre Egipt si Israel.

    http://www.haaretz.com/news/middle-east/amid-presidential-elections-al-qaida-leader-urges-egypt-to-cancel-treaty-with-israel-1.436967

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Atunci si cei ce se tem de Yahweh au vorbit adesea unul cu altul; Yahweh a luat aminte la lucrul acesta si a ascultat; si o carte de aducere aminte a fost scrisa inaintea Lui, pentru cei ce se tem de Yahweh si cinstesc Numele Lui.(Maleahi 3)