Cum trebuie sa stai cind te rogi

Cum trebuie sa stai cind te rogi
Iata cateva exemple Biblice despre Pozitia de Rugaciune,care astazi de multe ori este neglijata din cauza Comoditatii .

Cand a ispravit Solomon de spus lui Yahveh toata rugaciunea aceasta si cererea aceasta, s-a sculat dinaintea altarului lui Yahveh, unde ingenunchease cu mainile intinse spre cer. (1Reg.8:54)

Caci Solomon facuse o treapta de arama si o pusese in mijlocul curtii. Ea era lunga de cinci coti, lata de cinci coti si inalta de trei coti; a sezut pe ea, s-a asezat in genunchi in fata intregii adunari a lui Israel si a intins mainile spre cer. (2Cron.6:13)

Si cand au ispravit de adus arderea de tot, imparatul si toti cei ce erau cu el au ingenuncheat si s-au inchinat. (2Cron.29:2)

Apoi, in clipa jertfei de seara, m-am sculat din smerirea mea, cu hainele si mantaua sfasiate, am cazut in genunchi, am intins mainile spre Yahveh Elohim al meu si am zis: (Ezra.9:5)

Cand a aflat Daniel ca s-a iscalit porunca, a intrat in casa lui, unde ferestrele odaii de sus erau deschise inspre Ierusalim, si de trei ori pe zi ingenunchea, se ruga si lauda pe Elohimul lui, cum facea si mai inainte. (Dan.6:10)

Apoi S-a departat de ei ca la o aruncatura de piatra,(Yashua) a ingenuncheat si a inceput sa Se roage, (Luc.22:41)

Apoi(Yashua) a ingenuncheat si a strigat cu glas tare: "Yashua, nu le tine in seama pacatul acesta!" Si, dupa aceste vorbe, a adormit. (Fapt.7:60) 

Petru a scos pe toata lumea afara, a ingenuncheat si s-a rugat; apoi, s-a intors spre trup si a zis: "Tabita, scoala-te!" Ea a deschis ochii si, cand a vazut pe Petru, a stat in capul oaselor. (Fapt.9:40)

Dupa ce a vorbit(Pavel) astfel, a ingenuncheat si s-a rugat impreuna cu ei toti. (Fapt.20:36)

Dar cand s-au implinit zilele, am plecat si ne-am vazut de drum; si ne-au petrecut toti, cu nevestele si copiii, pana afara din cetate. Am ingenuncheat pe mal si ne-am rugat. (Fapt.21:5)

Fiindca este scris: "Pe viata Mea Ma jur, zice Yahveh, ca orice genunchi se va pleca inaintea Mea si orice limba va da slava lui Yahveh." (Rom.14:11)

pentru ca, in Numele lui Yashua, sa se plece orice genunchi al celor din ceruri, de pe pamant si de sub pamant, (Filip.2:10)

Orice barbat care se roaga sau proroceste cu capul acoperit isi necinsteste capul sau. (1Cor.11:4)

Dimpotriva, orice femeie care se roaga sau proroceste cu capul dezvelit isi necinsteste capul ei, pentru ca este ca una care ar fi rasa. (1Cor.11:5)     Shalom !!!

Comentarii

  1. Shalom, frate.

    As mai completa cu o mare victorie a lui Moise cand se ruga cu mainile intinse:
    Exod 17...
    ”10. Iosua a facut ce-i spusese Moise si a iesit sa lupte impotriva lui Amalec. Iar Moise, Aaron si Hur s-au suit pe varful dealului.

    11. Cand isi ridica Moise mana, era mai tare Israel; si cand isi lasa mana in jos, era mai tare Amalec.

    12. Mainile lui Moise fiind trudite, ei au luat o piatra, au pus-o sub el, si el a sezut pe ea. Aaron si Hur ii sprijineau mainile, unul deoparte, iar altul de alta; si mainile lui au ramas intinse pana la asfintitul soarelui.

    13. Si Iosua a biruit pe Amalec si poporul lui, cu taisul sabiei.

    14. Domnul a zis lui Moise: "Scrie lucrul acesta in carte, ca sa se pastreze aducerea aminte, si spune lui Iosua ca voi sterge pomenirea lui Amalec de sub ceruri."

    APOI: In plus se poate adauga si de CATE ORI trebuie sa ne rugam (minimum): Sfintii se rugau la ceasul al 3-lea din zi, la al 6-lea, la al 9-lea (dupa vechiul fus orar bineinteles), iar Daniel se ruga de 3 ori pe zi, etc etc :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Rugaciune? da ! înțeleg dar cui? lui isus? lui d-zeu? cui? păi acești sus numiți sînt doar IDOLI. nu sînt Eylohim.Cum să ne închinăm la IDOLi deșerți.Este important să cunoaștem numele adevărate a Mîntuitoruluiși binențeles al Creatorului,..astea nu sînt isus ori d-zeu. Fă-ți puțin timp și urmărește atent acest video de mai jos.

    https://www.youtube.com/watch?v=fMfTBsQ7XT0&feature=related

    RăspundețiȘtergere
  3. Corect Anonim!
    În Sfintele Scripturi, în ideologia și cultura ebraică nu a existat termenul sau noțiunea de DumneZeu, ...până în timpul robiei babiloniene când a apărut Eloah - Elohim (la plural, după modelul politeismului păgân impus lui Israel - http://en.wikipedia.org/wiki/Names_of_God_in_Judaism), și nici Domnul, impus după Adonis-zeul frumuseții și dorinței sexuale la greci și latini.
    Orice schimbare adusă la TETRAGRAMEI YHVH = Yud-Hei-Vav-Hei, este o profanare a Numelui sacru!

    RăspundețiȘtergere
  4. Anonim29 martie 2013, 18:36: Un alt cavaler susținător al ideilor wikipedia: Caută și tu o sursă ceva mai credibilă decît corupția oficială universală catolică numită WIKIPEDIA. În Sfintele Scripturi avem dovadă scrisă chiar de pe primele pagini că Titlul Creatorului este Eylohim(Elohim) Probabil că Moșe(Moise) a știut ceva mai bine decît Wikipedia .org...Pardon Torah a fost scrisă de Moșe (Moise) și Poruncile 10 porunci de YHWH ..Păi YHWH încă din prima poruncă face de cunoscut cine este EL. Așa că mai las-o cu wikipedia . Că păgîni au numit dumnezeii după titlul Creatorului e altă treabă ...Deci nu mai căuta să confirmi că Titlul Creatorului are origine pîgînă...Păgîni au copiat pe Ysra-Yah(Ysrael) ...Ysra-Yah și cînd sa închinat la idoli știau precis cine este YHWH și cine este Baal , tamuz, aștrateia ect . Dar LUNIȘTII au ideia lor și conceptul lor așa că mai las-o baltă..Pute a lunism de dincolo de ocean..Totuși dacă cauți surse pe internet, caută o sursă mai credibilă nu wikipedia.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Atunci si cei ce se tem de Yahweh au vorbit adesea unul cu altul; Yahweh a luat aminte la lucrul acesta si a ascultat; si o carte de aducere aminte a fost scrisa inaintea Lui, pentru cei ce se tem de Yahweh si cinstesc Numele Lui.(Maleahi 3)