Atac la Steaua lui David

Atac la Steaua lui David
Simbolurile sunt puternice, ele sunt ca armă cu două tăişuri. 
Astăzi mulţora le place acest Simbol al Israelului, numit Steaua lui David care reprezinta scutul si simbolul acestuia.
Hexagrama sau Steaua lui David este legata de Poporul lui Israel , de peste 5000 de ani de istorie.

Atunci cand nu se stie Adevarul, astfel se recurge la tot felul de Rastalmaciri, de exemplu, de mai mult de 2000 de ani ,Steaua lui David este numita Demonica .

Satana cunoaste acest Mister Biblic si Profetic numit Steaua lui David, in mod clar si sensul ce o reprezinta, nu numai pentru YHWH, dar si pentru  Poporul lui Israel , de exemplu atunci cind Fuhrerul Hitler o utiliza cu sange rece in timpul celui de al doilea razboi Mondial ,fortand poporul Evreu de a o purta imprimata in piele,ca semn al unui Popor Special,sortit morti si disparitiei .

Atunci cind nu se Cerceteaza Scriptura,pentru multi Steaua lui David este confuza,Scriptura este ca o Sabie cu doua taisuri,ea este folosita bine de cei ce o cunosc,iar pentru cei ce nu cunosc Scriptura devine confuza,stiind foarte bine ca Satana este un viclean pervertit care incearca din toate punctele de vedere sa Distruga Israelul incluind si Simbolurile sale.

Poporul Meu piere din lipsă de cunoştinţă. Fiindcă ai lepădat cunoştinţa, şi Eu te voi lepăda, şi nu-Mi vei mai fi preot. Fiindcă ai uitat Legea lui YHWH al tău, voi uita şi Eu pe copiii tăi!
Cu cît s'au înmulţit, cu atît au păcătuit împotriva Mea. De aceea, le voi preface slava în ocară. (Oséia 4:6-7)

 Satana a folosit, de asemenea, Steaua lui David ,NU ca un simbol al poporului Evreu, ci ca un brand, nu doar el, ci si legiunile lui demonice (Islamul, Crestininismul, Nazisti si multi alti) defaimatori.

Din pacate, exemplul acestui brand a fost folosit pentru suferin‏ta, moarte si distrugere a unei  intregi Nat‏iuni. 
Acest simbol patriotic a fost utilizat abuziv, pentru a marca 17,500,000 milioane de Evrei, la moarte chiar in secolul XX .(Holocaust,Comunism,Antisemitism....)
Steaua lui David simbolizeaza puterea lui Israel data ca simbol de YHWH, in ciuda planurilor Demonice inamice care incearca sa o defaimeze prin incercarea de a extermina Poporul lui Israel.

Dupa cum fiecare Stat are un simbol,tot asa si Steaua lui David este Simbolul Statului Israel,Independent si Liber prin marea Minune Profetica de Reintregirea Poporului Israel,Satan si adeptii sai vor sa demonstreze  Steaua lui David ca find Demonica,atunci intrebarea este daca Yahweh a Implinit Profetia Reintregirii lui Israel ,de ce a permis un Simbol Demonic.

 De ce a permis YHWH ?  Sa vedem ce ne spune Scriptura despre Simboluri :

De aceea femeia, din pricina îngerilor, trebuie să aibă pe cap un semn al stăpînirii ei. (1 Corínt. 11:10)
Prin urmare Femeia ar trebui sa aiba un simbol al Autoritatii pe capul ei,din pricina Ingerilor.

Pe cînd mîncau ei, Yashua a luat o pîne; şi după ce a binecuvîntat, a frînt -o, şi a dat -o ucenicilor, zicînd: ,,Luaţi, mîncaţi; acesta este trupul Meu.``
Apoi a luat un pahar, şi, după ce a mulţămit lui YHWH, li l -a dat, zicînd: ,,Beţi toţi din el;
căci acesta este sîngele Meu, sîngele legămîntului celui nou, care se varsă pentru mulţi, spre iertarea păcatelor. (Matei 26:26-28)

Deci, atunci cand nu respecti"simbolul" unei Na‏tiuni, care sunt permise de YHWH,atunci este o lipsa de respect,dupa cum Vinul ,Painea si celelalte Simboluri sunt respectate ca Sfinte ,si prin Incalcarea lor te faci vinovat de pacat,tot asa poti devenii complice la Defaimarea unui Simbol Permis de YHWH prin Implirea Profetiei fata de Poporul sau Israel.

Multi Satanisti folosesc simbolul Vinului sau a Painii in scopul Defaimarii,ca Sacrificiu pentru D-Zeul lor,prin aceasta comit crime si lucruri josnice,tot asa multi Defaimatori folosesc Simbolul Israelului,care este Steaua lui David in mod incorect doar pentru a Batjocorii o Natiune,astfel facanduse partasi Pacatului.

De aceea, oricine mănîncă pînea aceasta sau bea paharul lui YHWH în chip nevrednic, va fi vinovat de trupul şi sîngele lui YHWH. (1 Cor. 11:27 )

Prin urmare, orice atac asupra unui simbol profund zdruncinat, poate provoca dureri in mod direct, pentru cei care il iubesc si care astazi este folosit de 16 milioane de Evrei care vad Steaua lui David ca Simbolul esentei sale ca Popor a lui YHWH ,iar cei care ataca acest Simbol nu fac altceva decat a se vedea  in vorbe dupa cum ne spune versetul : Dacă iubeşte cineva cearta de vorbe, noi n'avem un astfel de obicei şi nici Adunarile lui YHWH. (1 Corínt. 11:16),vorbe fara esenta care deformeaza totul,ce a fost proiectat de la bun inceput de YHWH ,deacea cine predica contra acestui Simbol care este Steaua lui David,inseamna ca nu studiaza Scriptura,si se arunca intro ignoranta fata de Poporul lui Israel.

Multi asa zisi Crestini ,folosesc abuziv Steaua lui David,introducand Crucea in mijlocul ei,care stim foarte bine ca Isus a invins acest Blestem al Crucii,astazi Crucea este bine acceptata si incorporata in Simbolul Crestinismului Paralel ,fata de adevar,Satan tot timpul este un Indoielnic,dupa cum a procedat si cu Eva,OARE VETI MURII,tot asa si astazi acest,,OARE " aceasta indecizie a Credinciosilor ,duce spre  a introduce Bagajul si Naravurile importate din Paganism,dupa cum ne spune si versetul : Se Infioara !!!!

Steaua lui David pentru Evrei este tradusa ca ceva Puternic si ca Scut a lui David,despre care ne vorbste Scriptura in Psalmi astfel :
Ah! pune odată capăt răutăţii celor răi, şi întăreşte pe cel neprihănit, Tu, care cercetezi inimile şi rărunchii, YHWH drept!
Scutul meu este în  YHWH, care mîntuieşte pe cei cu inima curată. (Ps. 7:9-10)
Tu, care eşti scutul nostru, vezi, YHWH, şi priveşte faţa unsului Tău! (Ps. 84:9)

In Deutronom vedem acest Scut inainte de a fi David ,ca un Simbol : Ferice de tine, Israele! Cine este ca tine, Un popor mîntuit de YHWH , Scutul care îţi dă ajutor, Şi sabia care te face slăvit? Vrăjmaşii tăi vor face pe prietenii înaintea ta, Şi tu vei călca peste înălţimile lor.`` (Deut. 33:29)

Im Geneza avem un acord facut de YHWH cu Avraam intro vedenie : După aceste întîmplări, Cuvîntul lui YHWH a vorbit lui Avram într'o vedenie, şi a zis: ,,Avrame, nu te teme; Eu sînt scutul tău, şi răsplata ta cea foarte mare.`` (Gên. 15:1)

Inca odata dupa cum spune Scriptura : Nu te teme Israele de toti care inearca sa ti Defaimeze Simbolul, Steaua lui David(Scutul),din lipsa Cunoasteri Scripturi in aceste zile grele,in care toti AntiSemitii ati doresc Moartea si Disparitia,gasim multe Pasaje Biblice despre Profetia Reintregirii lui Israel,deacea este bine sa Studiem Scriptura pentru propria cunostinta de a nu cadea in plasa Defaimarii,a cea ce YHWH a Implinit prin Renasterea din Oase Uscate a Propriului sau Popor.

Eu, Yashua, am trimes pe îngerul Meu să vă adeverească aceste lucruri pentru Adunari. Eu sînt Rădăcina şi Sămînţa lui David, Luceafărul strălucitor de dimineaţă. (Apocalipsa 22:16)

Daca Yashua este Luceafarul Stralucitor ,,Steaua lui David " Samanta lui David,Scutul ,atunci de ce Satan incearca sa-l imita cu o Stea cu 5 Colturi ?    YHWH sa va Binecuvinteze !!!

Comentarii

  1. http://www.triumphpro.com/star-of-david.htm
    Un articol foarte interesant

    RăspundețiȘtergere
  2. De astia care lovesc in Israel cu tot felul de pretexte,de genul Stelei lui David,vei gasi destui,daca aceatsa Stea cu 6 colturi e atat de Demonica,atunci de ce nu o au si alte tari pe Steagul lor,cum multe tari se mandrsc cu Steaua cu 5 colturi,de ce copiilor Evrei nu li sa imprimat pe mana Steaua cu 5 colturi cind au fost bagati in cuptoare sa piara cu tot cu Steaua Evreilor,cea ce nu au reusit Hitler si ai lui ,astazi incearca asa zisi Crestini Antisemiti care habar nu au de Scriptura,ci dau exemple copii ale unor Defaimatori gen,acest site care l-ai pus,Atata timp cat Dumnezeu a permis Renasterea acestei Natiuni Israel cu Steagul ei si cu Steaua lor,toti defaimatorii nu au decat de pierdut,deorece defaimarea Stelei lui Israel cat si dorinta sa dispara le va fi platita cind le va strange Dumnezeu,dupa cum ne arata Ezchiel 37 si 38.Multa PAce !!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  4. În trilogia - Conspirația Satanei: ținta Romania - de Teodor Filip - Copyright Editura Obiectiv Craiova - ISBN 973-97782-1-6 - format mic aflăm câteva ,,taine=bombe,, ale ,,micii noastre lumi,,: Marx a fost evreu; HITHLER A FOST EVREU; Troțki a fost evreu; Stalin a fost evreu; Lenin a fost evreu (după mamă) - capitalismul a fost inventat de evrei; comunismul a fost inventat de evrei - ca un paralelism, toate bisericile, asociațiile, grupările și actiunile religioase de astăzi (aprobate, odicializate în orice stat, cu toate aparentele contradicții dintre ele și cu aparentele eforturi de supremație între ele, toate sunt spre orbirea goimii, asemenea luptelor politice între politicienii care se luptă într-un război în care toți câștigă, din care numai goimea are de suferit, în timp ce politicienii doar huzuresc fără scrupule, pe spatele goimii - toate bisericile și bisericuțele sunt aprobate, supervizate de ,,sfântul scaun,, și controlate de serviciul secret iezuit - toate cultele, sectele, organizațiile sau asociațiile religioase, sunt satelite catolicismului papal, cu siglele inspirate din insemnele papale (inclusiv crucea satanică răsturnată), și cu toate insemnele lor pe toiagul papal (inclusiv semiluna islamică).
    Dacă aceste cunoștințe par șocante pentru unii, este necesar să înțelegem că Marx, Hithler, Troțki, Stalin și Lenin, au fost marionetele (păpușile din lemn) în mâinile celor care au condus și vor mai conduce încă puțin soarta omenirii, ..după Voia și Îngăduința Celui Prea Înalt, fără de știrea căruia, nu se mișcă nici un fir de păr de pe capul cuiva - să-i iubim, și să ne rugăm pentru ei (Luca 23.34), pentru că ei grăbesc Revenirea (ca un hoț) și apoi Venirea lui Mesia (în Slavă ca Împărat al împăraților).
    O confirmare a faptului că totul este real, este că în timpul repatrierii evreilor în 1966-68, mulți evrei care au cumpărat terenuri în Palestina, au fost omorâți în taberele de integrare - banii și terenurile au rămas în mâinile celor care deschideau seifurile actualului FMI - cine vrea să știe mai multe, să citească volumele! Holocaustul a fost organizat, pregătit și realizat de către ,,iluminații evrei,, prin evrei, împotriva evreilor (din lume) și a întregii lumi, aruncându-se responsabilitatea în dreptul altora, după modelul din Genesa 3. Stând strâmb, și judecând drept, cine credeți că este vinovat? mâna care lovește, sau mintea care ordonă? În aceleași condiții de judecată, cine poartă vina? Cei care au strigat ,,la moarte cu El,, și.. sângele Lui să cadă asupra noastră și asupra copiilor noștrii? Incitatorii.. preoți de seamă, farisei, bătrâni și cărturari? sau Mintea cu spiritul luciferic? Satana?
    Problema cea mai curiaosă pentru puțini cunoscători, este cum nu s-a putut implinii planul iluminaților, ca până în 2011 populația globului să fi ajuns la 1miliard (dela cele 6 miliarde, încă existente la timpul actual) - poate este o dovadă că Cel Prea Înalt, ține totul sub control.
    Iată și SIMBOLURI MASONICE,:
    1. Crucea întoarsă sau crucea sfântului Petru;
    2. Svastica;
    3. STEAUA lui DAVID sau „Magen David”, este o hexagramă care apare ca simbol în perioada 800-600 î.e.n.. Simbolul este recunoscut ca marcă a iudaismului și imagine a Israelului;
    4. Pentagrama – steaua cu 5 colțuri – cu vârful în jos este pictograma satanică;
    5. Semnul sau simbolul infinitului;
    6. Simbolul inimii;
    7. Caduceul, toiagul lui Asclepios și Pocalul Hygeei.
    Har și Pace cu binecuvântări!

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu este nici o dovada ca steaua cu sase colturi are vreo legatura cu biblia. Putem folosi foarte frumos niste pasaje din biblie facand eisegeza si legandu-le de aceasta stea cu sase colturi dar asta nu inseamna ca exista cu adevarat o legatura. Statul Israel a fost infiintat de evreii sionisti si in batjocura le-a dat acest semn dar s-au justificat cumva folosind pasaje biblice ca sa nu fie totul chiar pe fata. Si da, in felul asta si-a implinit Dumnezeu profetia ca ii va aduce inapoi- prin evrei sionisti.

    RăspundețiȘtergere
  6. Sint Evreu ,pro Ysra-Yah(israel);pro Sion ;pro Torah;Dar nicairi in Tanach .(scripturi)Dawid nu are vre-o stea.
    Simbolul lui Ysra-Yah este Menorah(sfesnicul)
    Asa zisa stea a lui Dawid este de fapt steaua lui Moloch;adoptata de Solomon cind a cazut in idolatrie

    RăspundețiȘtergere
  7. steaua lui david poarta istorie credinta si putere ,sub aceasta stea poporul israel a nimicit toti dusmani .

    RăspundețiȘtergere
  8. de fapt este vorba de cubul lui Metatron GEOMETRIA SACRA este ceva cu mult mai mult decat un simbol Jidanesc
    este floarea vietii este atomul ENERGIA

    RăspundețiȘtergere
  9. Steaua lui David ca simbol a aparut acum 300 de ani si nu acum 5000 de ani

    RăspundețiȘtergere
  10. Anonim10 aprilie 2013, 21:43 De ce nu ți-ai început comentul cu ...TRĂIASCĂ LEGIUNIA ȘI CĂPITANUL ..se vede că ești dus cu barca ...ca să nu zic pluta....Nu există JHWH cum ai spus tu..decît în mințile bolnave otrăvite de dracu. Numele Creatorului nu este Domnul Zeu= dumnezeu. Creatorul a fost cunoscut sub Numele lui propriu יהוה Yod- Hey - waw-Hey. care se pronunță YAUE, exact Tetra gramația sacră YHWH numele Creatorului. Dacă vrei să ști numele lui Șatan cu adevărat caut-l întro sursă credibilă ..nu te lăsa condus de religiozitatea dogmatică Legionară, sau de sentimente Antisemitice ...Nici mie nu-mi plac jidani ,dar iubesc Evreii
    cred că tu ești Jidan .

    RăspundețiȘtergere
  11. Domnu Silvanus as dori mai multe informati privind tot ce cuprinde adevarata voastra religie pt ca la voi cei din Israel poporul LUI YHWH a venit prima data cuvantul si religia de voi trb sa ascultam si de YHWH al vostru eu nu stiu asa multe dar am niste probleme si cred ca ai putea sa ma ajuti is roman si pana acum nam stiut numele adevarat a LuI YHWH si stiam eu va ceva nu e inregula cu acest nume si ca intro parte isus Hristos in alta parte Cristos in alta parte Christos si multe altele problema e ca un singur nume important pe acest pamant e intro parte un fel si in alta altfel dar mam uitat la voi e unu si acelasi si tatal si fiul iar aici miam dat seama ca nu exista trinitate toate is din unu singur YHWH sa inpartit pt noi toti dela EL vin totate si inca ceva are legatura numele tatalui cu al fiului si mai stiu inca ceva cel rau casa ne faca sa credem rau despre voi evrei face rau in numele vostru si atata si religia alfel cum ar castiga teas ruga sa imi trimiti o adresa sa ma ajuti cu cv sfaturi pt ca am nevoie de adevar daca se poate si nu deranjez HALLELUYAH si aici se vede cum numele e pronutat si totul are legatura Shalom

    RăspundețiȘtergere
  12. Cătălin ...încep prin a spune : Baruch ha ba BaShem YHWH ( Binecuvîntat este Cel ce vine în numele YHWH (YAUE) Binențeles trinitatea este un concept vechi antic din perioada prebabiloniană cu originea la Nimrod (Genes. 19:8-12) Nimrod este un fel de Tatăl :Tamuz un fel de Fiul :Semiramis unfel de Duhul (Zeitatea feminină raportată la DS)
    Oricum mai în toate religiile antice găsești trinitatea sub o formă sau alta..Cu părere de rău chiar și evreii au adoptat trinitatea de multe ori 2 regi 23 :13. deși aveau porunca să nu se închine la dumnezei. În adevăr creștinismul care este opera lui Șimon Magus (Vrajitorul) falsul apostol Șimon, El a pus bazele samarianiatismului roman care mai tîrziu a fost numit creștinism. Mîntuitorul Yah-Shuah (Yașua) este singurul Mîntuitor Isai 43:11. fapt 4:12. Mîntuitorul nu poartă numele isus, nu la purtat niciodată. Este cunoscut faptul că Yașua Mîntuitorul sa născut pămîntește Evreu (Yudeu) Ioan 4:8. și Mîntuirea vine de la Yudei Ioan 4:22. Creștinismul se închină la ce nu cunosc - Noi ne închinăm la ce cunoaștem.
    Pentru că TOȚI DUMNEZEI popoarelor sînt IDOLI.Ps:96:5. ..Goim =păgînii se închină dumnezeilor Ysra-Yah (Ysrael) se închină lui YHWH (Nu toți)
    Dumnezeul americanilor=God=Idol
    Dumnezeul rușilor =Gaspod=idol
    Dumnezeul romînilor =Domnul= idol
    Dumnezeul spaniolilor =Senior=idol
    Dumnezeul arabilor =allah=idol
    Dumnezeul Indienilor =WakanTanka=idol..Deci toate națiunile au dumnezei lor, care sînt idoli și idoli toți sînt draci Deot 32:16.
    Tatăl
    Fiul
    Duhul (zis sfînt) sînt idoli=draci. Oricum creștinismul nu admite eruarea ci caută cu biblia lor să dovedească că de fapt ei sînt corecți și D-zeu(Idolul lor) a înlocuit pe Ysra -Yah (Ysrael) cu
    Biserica ..După creștinism D-zeu (Nu YHWH) a lepădat pe poporul lui cu care a făcut Legămînt (Ysrael= logodnica,mireasa,Soția) cu Curva =Biserica.
    Biserica Creștină(de orice nuanță) este Curva cu care au curvit Împărați pămîntului și s-au îmbătat de vinul curviei Ei.apoc 17:2.
    Biserica Creștină arată cu degetul spre Ysrael și vor să dovedească că de fapt Ysrael ar fi curva ...Dar să nu uităm că Ysrael a luat ființă în anul 1948..și Yah-haAnan(Ioan) a profețit despre curvă cînd Ysrael nu mai exista ca națiunie -nu mai aveau o țară. Împărați pămîntului n-au putut să curvească cu o națiunie împrăștiată peste tot, fără o țară și fără un sistem legal sau politic ori militar ca să fie o forță dominantă. Dar creștinismul și Biserica romană și ficele ei au avut puterea în mînă atît politic militar și mai cu seamă religios...pe cînd evreii au fost haituiți și prigoniți mai peste tot ..cine este Curva ? sigur Creștinismul acum ce-a mai mare putere politico-militară .
    Creștinismul se închină la d-zei deși susțin că nu . Ysra-Yah(Ysrael=Ysraelul lui YHWH ) se închină lui YAUE. Ysraelul nominal se închină lui HaShem (Numele) sau adonai(domnul-meu)
    Adevărați închinători se închină lui YHWH în DUH și în Adevăr.
    24. יהוה (YAUE)* este Duh; şi cine se închină Lui trebuie să i se închine în Duh şi în Adevăr.” Ioan 4:24.
    Oricum o bună sursă de ghidare poți găsi pe acest blog ...urmărește cu atenție !
    Poți intra pe skipe la adresa Lbogush53 cu litere mici



    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Atunci si cei ce se tem de Yahweh au vorbit adesea unul cu altul; Yahweh a luat aminte la lucrul acesta si a ascultat; si o carte de aducere aminte a fost scrisa inaintea Lui, pentru cei ce se tem de Yahweh si cinstesc Numele Lui.(Maleahi 3)